Gość Zielone krainy Napisano 5 Maja 2022 (edytowane) Zaczynam nową uprawę. Oświetlenie: 2 x panel Ledam 60 W. Medium: ziemia Canna terra profesional. Doniczki 8 l. Rośliny : 2 x Acapulco gold od Barney's farm. Nawozy: Canna, Biobizz, Plagron. Planowane trening: LST. Edytowane 5 Maja 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 5 Maja 2022 @Zielone krainy Biorę popcorn i siadam. Wiedziałem że długo bez boxa nie wytrzymasz 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Maja 2022 @Zielone krainy powodzenia, taki szczegół ale jednak trzeci raz napisałeś w fotorelce Farneys zamiast Barneys, a tak poza tym to spoko 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Maja 2022 @Udyr Palenie mam tak obliczone, że musiałem sadzić teraz, by nie dojść do dna słoika przed plonami ;) @konopny_janusz Każdy wie o co chodzi, nie pisałem tego tylko na szybko przekopiowałem z poprzedniej relacji zmieniłem tylko LSD na Acapulco gold. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 5 Maja 2022 @Zielone krainy zmień sobie na Barney's dopóki masz opcje. Ja napewno w połowie będę mieć braki w zapasach, ale sąsiad niedługo ścina to sobie kupię za grosze 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Maja 2022 @Udyr Jak masz od kogo brać to spoko, ja zaopatruję się sam , więc sam muszę dbać o to, by słoik nie leżał pusty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 5 Maja 2022 @Zielone krainy jest taki starszy sąsiad. Wiem że nie ładuje tam mineralnych żadnych nawozów, od dila już dawno nie kupuje. Szkoda zdrowia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 5 Maja 2022 Hehe cieszy mnie to, że nie labujesz za długo.Zrób uprawe bez zadawania pytań tylko w postach odpowiadaj na nasze :). Dobra stara odmiana, będzie na co popatrzeć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Maja 2022 (edytowane) @Udyr Ja nie kupuję od nikogo, na zakupach byłem z 15 lat temu. @Lasir Nadwyżki przerobiłem na masło i pomroziłem, więc mogę wracać do gry. Zadawałem pytania tylko na pierwszej uprawie. Jednak ,jak ktoś o coś pyta to odpowiem. No mocny staff z przewagą genu sativy. Edytowane 5 Maja 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 5 Maja 2022 @Zielone krainy Ty też trzymasz lampę 50cm od roślin? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 5 Maja 2022 Widziałem, widziałem wyroby.Nie ma co czekać.Każdą ilość się przerobi 🙂 @Zielone krainy Dobrze opisuj mierzenie ec.Łopatologicznie wręcz 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hitopoktam 43 Napisano 5 Maja 2022 @Zielone krainy powodzenia. Trzymam kciuki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 5 Maja 2022 No będzie na co popatrzeć 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 5 Maja 2022 @Zielone krainy jakie nawozy tych firm stosujesz? Wszystko doglebowo, czy też w formie oprysków? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Maja 2022 @Ważniak Ledmana 60 W 50 cm od planta, to by mi się wyciągnął mocno. Ledam na start, jakieś 35 cm na wegu od rośliny. @Lasir Mogę pisać dokładne ec, i co w sobie zawiera, jak to ci cokolwiek da, ale planty jedzą indywidualnie, więc to, co działa w przypadku jednej rośliny dobrze w przypadku innej nie musi. @hitopoktam Dzięki. @Eddie Plant Z Canny grow i bloom, ukorzeniacz i enzymy. Z biobizz calmag, Plagron stymulatory kwitnienia RS i GS, oraz ph minus. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 6 Maja 2022 @Zielone krainy Nie chcę Twoich proporcji.Sposobu użycia potrzebuje 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 6 Maja 2022 Godzinę temu, Zielone krainy napisał: @Ważniak Ledmana 60 W 50 cm od planta, to by mi się wyciągnął mocno. Ledam na start, jakieś 35 cm na wegu od rośliny. @Lasir Mogę pisać dokładne ec, i co w sobie zawiera, jak to ci cokolwiek da, ale planty jedzą indywidualnie, więc to, co działa w przypadku jednej rośliny dobrze w przypadku innej nie musi. @hitopoktam Dzięki. @Eddie Plant Z Canny grow i bloom, ukorzeniacz i enzymy. Z biobizz calmag, Plagron stymulatory kwitnienia RS i GS, oraz ph minus. GS green sensation , a RS to? A pk? Tylko ten canna flores? I co powiesz o sugar royal lub AN overdrive? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 7 Maja 2022 @Eddie Plant RS to royal sugar. przy green sensation zapewne zbędny jest już PK. Tak sadze ze tak to wyglada. Ale zobaczymy co odpisze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Maja 2022 @Eddie Plant Odpowiedział ci już @Brazil Munster Tak RS miałem na myśli Royal sugar. jak chodzi o GS zawiera już w sobie pk, więc dodatkowego pk nie potrzeba. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 9 Maja 2022 Witam Pana 😄 Trochę spóźniony zapłon, ale zasiadam do oglądania 😄 Powodzonka! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach