Udyr 2,139 Napisano 22 Lipca 2022 @Git różnica jest taka że używasz ghe i o życie w glebie nie musisz się martwić aż tak jak przy samych organicznych. A tu trzeba niestety lać. Pewnie na biotabs albo sypkie nawozy przejdę (jak znajdę odpowiednie), blumaty do kwiatków doniczkowych kupiłem to i może konopi założę tanka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 23 Lipca 2022 24/14/48 Jeszcze tydzień i okaże się czy nadają się do ścięcia. Jeden z demonów zaczyna przybierać kolorów na liściach, może będzie wyglądać fajnie na koniec. Dostają samą wodę. Doły popalone azotem, dobrała się do ostatniego podlania biobizzem. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Lipca 2022 Ale to nabite jest :)) mineralne potrafia zrobic robote :)) dziewczyny ten nie duze a skoncentrowane 🙂 jak u zielonego 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 23 Lipca 2022 @Mr.Green nie no moje mają prawie metr wysokości, ale cięcie na 4 zazwyczaj robi długie internody między topkami i takie buły na końcach. Szczyty to pewnie po 5-10 g każdy będą, poniżej to tylko po 1-1,5 g. U @Zielone krainy to są od ziemi topki. To tylko 100w na małej powierzchni 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Lipca 2022 @Udyr Twoje sa duze a wygladaja na niskie Zielonego sa niskie a wygladaja na wysokie 😄 albo tu jakies triki stosujecie albo ze mna cos nie tak haha te pk 13/14 to najwiekszy wspolczynnik stezenia dostepnych odzywek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 23 Lipca 2022 @Mr.Green Yara Super PK ma 0-20-30. Ale to drogie i bardziej na uprawy w polu, sypki minerał. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Lipca 2022 @Udyr Ja mam 120 W , czyli tylko 20 W więcej niż u ciebie, ale powierzchnie mam większą dwukrotnie. Topy ci fajne wyszły, u ciebie się roślina wyciągnęła bardziej, ja swojej na to nie pozwoliłem, wyszła tylko z 30 Cm w górę, ale topy zbudowała na całej powierzchni łodyg. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 23 Lipca 2022 @Zielone krainy dobry ruch powietrza na tym małym bajzlu mam przez to wyciągnięcie się. Nie ma co narzekać, ktoś tam pisał że nie zmieszczę 4 szt. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Lipca 2022 @Udyr no bylo cos takiego 😛 a jednak da sie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Lipca 2022 24/14/55 Patrząc po tricho wtorek/środa będzie cięte. Dostają samą wodę, śmierdzą okropnie mocno. Jak na mały namiot to i tak dobrze to wygląda moim zdaniem. Mały bobek na testy z BD#3 Większość takich i mniejszych śmieci już poszło na siatkę do suszenia. 3 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 30 Lipca 2022 (edytowane) @Udyr mam box 80x80 i ludziki mi mówią, że 4 krzaki to za dużo hahah. chyba nie wiedzą, że Jak ma się dobrą lampę i obraca rośliny to doświetlenie będzie wszędzie. piona. oby topy były smaczne Edytowane 30 Lipca 2022 przez Lemon Gelato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Lipca 2022 @Lemon Gelato wystarczy wywalić śmieci z dołu i takie kabany i w 0.16 można robić. A lampę mam po taniości, może jakiegoś coba 100w sobie kupię pod ten zasilacz. W 80x80 to bym wbił 8 szt i tower fan. 8 pałek na każdej i kwiaty od ściany do ściany 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 30 Lipca 2022 @Udyr ja mam teraz 5 krzaków ale jeden dosadzony 2 tyg później @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Lipca 2022 @Udyr Te ostatnie zdjecie to myslalem ze taki topek wyrosl z malej doniczki 😄 jakas miniaturka ala bonzai 😄 8 palek w sensie ze ciecia za cieciami na 8 glownych lodyg? Cos jak mainline? Kurde ja mam 100x70 i nie wiem co mam posadzic po tym grow 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Lipca 2022 @Mr.Green tak 2 x toping na 4 łodygach. Same pały zero śmieci, jakoś lepiej czuje się przy takim treningu niż wiązaniu przy lst. Mój młynek już doświadczony przez zycie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Lipca 2022 @Udyr powiem Ci ze spodobalo mi sie robienie tych 4 lodyg po 2 cieciach i moglem je tak zostawic bo koniec koncow i tak wyszlo ze tak wygladaja tylko nie dojebane jakies 😄 i w ile L doniczki bys to wsadzil? Bo przy moich to 4 sztuki sa tak na styk na 0.7m2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Lipca 2022 @Mr.Green 8-10l najbiedniej. Sprawdź kanał Rows Of Green, ziomek tam mainlining na wysokim poziomie prowadzi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Lipca 2022 @Udyr ok dzieki z checia zobacze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Sierpnia 2022 Będzie coś do jogurtu 😄 W dolnych topkach coś dostało z Rega, zlokalizowane dwa jajca. Są zielone jeszcze więc dużo mocy nie zabrały. Ot mój fart 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Sierpnia 2022 @Udyr ja zauwazylem na jednej ze swoich jakhy jajca rosly w dolnych partiach.. usunalem chyba z 6-7 sztuk a kilka kolejnych jakby chcialy byc jajcami ale nie moga 😄 bo wygladaja jak jajca ale ostatecznie roslina wypuszcza biale slupki.. jakby hermila ale sie jednak bronila zeby mnie nie zdenerwowac 🙂 i tak walczy by pozostac soba 🙂 ten mlynek dobrze zdarty :] aczkokwiek czysciutki 🙂 caly Udyr 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach