Eddie Plant 251 Napisano 24 Kwietnia 2022 Witam forumowiczów. Co powiecie na to, by zrobić forumowe Solo Cup Challenge? będzie potrzebne: -Kubek 500ml -nasionko Nie klon -chęci 😁 Narazie luźny pomysł. Jakby się spodobał to możemy startować od maja 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Kwietnia 2022 ja bym proponował to samo ale z doniczką 5l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Kwietnia 2022 @konopny_janusz patrzę co mi wejdzie do boxa i nie zabierze tyle miejsca xd nie wiem jak z 5o litrową @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 24 Kwietnia 2022 Od dawna chcialem sprawdzic co moze wyrosnac w takim malym pol litrowym kubku ale zawsze pozniej przesadzalem do wiekszego bo mi bylo szkoda krzaka męczyć xD 5l to nie bo to zwyczajna uprawa wyjdzie z tego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Kwietnia 2022 @Niemedyczny_Użytkownik rozumiem, że się piszesz na to? A ty @konopny_janusz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) @Eddie Plant pisalbym sie tylko kurde ten, no, niebardzo mam nasiona 😅 mam tylko troche regularnych sezonowych Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Kwietnia 2022 @Niemedyczny_Użytkownik jeszcze jest czas na zaopatrzenie się spokojnie xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Kwietnia 2022 ale 500 ml to szkoda lampę odpalać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Kwietnia 2022 @konopny_janusz to jebnij pod lampą jeszcze w normalnych donicach coś a to przy okazji 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Kwietnia 2022 @Eddie Plant może @Zielone krainy się skusi, ja nie uprawiam póki co 😄 mam co wapować, dwa słoiki 2litrowe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Kwietnia 2022 @konopny_janusz podeślij sampla 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Kwietnia 2022 @Eddie Plant gdyby był legal podesłałbym 😄 właśnie odpalam wapka i idę zajebać dżoszułę 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Kwietnia 2022 @konopny_janusz smakówa xd ja detox narazie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 25 Kwietnia 2022 @Eddie Plant ja to mialem w planach bo aktualnie nie mogę nic większego wsadzić a to jeszcze da się skitrać albo wyjebac nie będzie żal. Widziałem że niektórzy potrafili 16gramów wyciągnąć na takim kubku. Tyle co moja pierwsza w 7.5l XD. A tak serio to ma sens np do auto odmian czy takie nawet 2,3l bi nie jest wymagające , nie traci czasu i energii na rozrastanie się, nie traci czasu na rozrastanie systemu korzeniowego , praktycznie system korzeniowy masz po 2tyg i reszta enrgii idzie w rostrost rosliny potem w formowanie kwiatów. Także nie jest to wcale głupie do automatów. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 26 Kwietnia 2022 @Growerseed to co piszesz się? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 26 Kwietnia 2022 To powiadacie, ze automaty do takiej uprawy najlepsze??? Rozgladam sie wlasnie jakie nasiona kupic. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 26 Kwietnia 2022 @Eddie Plant zobaczymy ale bym zaczął chyba bardziej na czerwiec niż w maju. @Niemedyczny_Użytkownik bierz sezony. Automaty to dla doświadczonych się opłaca i z dobrym sprzętem, ja zjebalem i mam teraz w huj automatów a dopiero co się uczę. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 26 Kwietnia 2022 Możemy to zrobić na sezonach i od kiełka 12/12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 16 Maja 2022 To jak działamy coś?? Dziś przyszły mi pestunie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach