Eddie Plant 251 Posted April 24, 2022 Witam forumowiczów. Co powiecie na to, by zrobić forumowe Solo Cup Challenge? będzie potrzebne: -Kubek 500ml -nasionko Nie klon -chęci 😁 Narazie luźny pomysł. Jakby się spodobał to możemy startować od maja 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
konopny_janusz 1,004 Posted April 24, 2022 ja bym proponował to samo ale z doniczką 5l Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eddie Plant 251 Posted April 24, 2022 @konopny_janusz patrzę co mi wejdzie do boxa i nie zabierze tyle miejsca xd nie wiem jak z 5o litrową Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Niemedyczny_Użytkownik 88 Posted April 24, 2022 Od dawna chcialem sprawdzic co moze wyrosnac w takim malym pol litrowym kubku ale zawsze pozniej przesadzalem do wiekszego bo mi bylo szkoda krzaka męczyć xD 5l to nie bo to zwyczajna uprawa wyjdzie z tego. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eddie Plant 251 Posted April 24, 2022 @Niemedyczny_Użytkownik rozumiem, że się piszesz na to? A ty @konopny_janusz? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Niemedyczny_Użytkownik 88 Posted April 24, 2022 (edited) @Eddie Plant pisalbym sie tylko kurde ten, no, niebardzo mam nasiona 😅 mam tylko troche regularnych sezonowych Edited April 24, 2022 by Niemedyczny_Użytkownik Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eddie Plant 251 Posted April 24, 2022 @Niemedyczny_Użytkownik jeszcze jest czas na zaopatrzenie się spokojnie xd Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
konopny_janusz 1,004 Posted April 24, 2022 ale 500 ml to szkoda lampę odpalać Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eddie Plant 251 Posted April 24, 2022 @konopny_janusz to jebnij pod lampą jeszcze w normalnych donicach coś a to przy okazji 😁 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
konopny_janusz 1,004 Posted April 24, 2022 @Eddie Plant może @Zielone krainy się skusi, ja nie uprawiam póki co 😄 mam co wapować, dwa słoiki 2litrowe 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eddie Plant 251 Posted April 24, 2022 @konopny_janusz podeślij sampla 😁 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
konopny_janusz 1,004 Posted April 24, 2022 @Eddie Plant gdyby był legal podesłałbym 😄 właśnie odpalam wapka i idę zajebać dżoszułę 😄 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eddie Plant 251 Posted April 24, 2022 @konopny_janusz smakówa xd ja detox narazie 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Growerseed 233 Posted April 25, 2022 @Eddie Plant ja to mialem w planach bo aktualnie nie mogę nic większego wsadzić a to jeszcze da się skitrać albo wyjebac nie będzie żal. Widziałem że niektórzy potrafili 16gramów wyciągnąć na takim kubku. Tyle co moja pierwsza w 7.5l XD. A tak serio to ma sens np do auto odmian czy takie nawet 2,3l bi nie jest wymagające , nie traci czasu i energii na rozrastanie się, nie traci czasu na rozrastanie systemu korzeniowego , praktycznie system korzeniowy masz po 2tyg i reszta enrgii idzie w rostrost rosliny potem w formowanie kwiatów. Także nie jest to wcale głupie do automatów. 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eddie Plant 251 Posted April 26, 2022 @Growerseed to co piszesz się? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Niemedyczny_Użytkownik 88 Posted April 26, 2022 To powiadacie, ze automaty do takiej uprawy najlepsze??? Rozgladam sie wlasnie jakie nasiona kupic. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Growerseed 233 Posted April 26, 2022 @Eddie Plant zobaczymy ale bym zaczął chyba bardziej na czerwiec niż w maju. @Niemedyczny_Użytkownik bierz sezony. Automaty to dla doświadczonych się opłaca i z dobrym sprzętem, ja zjebalem i mam teraz w huj automatów a dopiero co się uczę. 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eddie Plant 251 Posted April 26, 2022 Możemy to zrobić na sezonach i od kiełka 12/12 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Niemedyczny_Użytkownik 88 Posted May 16, 2022 To jak działamy coś?? Dziś przyszły mi pestunie 🙂 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites