Barney's 271 Napisano 25 Czerwca 2022 Jeszcze mokrawe a topek wygląda tak @Brazil Munster @Mr.Green Może nie są jakieś wielkie ale są kamienie + dużo szczytów było więc jakoś tam wyjdzie ale będę chciał zrobić test 15l vs 25l 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 25 Czerwca 2022 Dobra mam wyniki takie +/- bo zawsze waga w słoiku też się zmieni jak się wszystko ustabilizuje wyszło 588.5/1m2 1.93g z wata Łącznie 1177g Schły w temperaturach ekstremalnych więc sort nie będzie zajebiste jakości bo nie miałem gdzie zapewnić stałych warunków dochodziło do 28 stopni więc słabo słabo ale chuj tam curing zrobi robotę Dziękuję wszystkim za uwagę 😉 Gdyby nie plecha było by na spokojnie 600 z 1m2 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 25 Czerwca 2022 No i elegancko. kiedys jarasz ? Daj znać jak w porównaniu z evo 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 25 Czerwca 2022 @Brazil Munster evo jest dużo słabsza jeżeli chodzi o moc uprawiałem już parę odmian od barney's i ta teraz jest nr1 Ale to też robi doświadczenie nie oszukujemy się z grow na grow będzie co raz lepiej mam plan dowalić więcej watów na metrze bo mój znajomy ma ok 600 na metrze i robi 1kg z metra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 25 Czerwca 2022 Jak dla mnie na ta chwile moc jest po prostu potężna. nie jaralem póki ci mocniejszego materiału. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 25 Czerwca 2022 @Barney's kilo z metra na 600tce to jest super wynik!! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 25 Czerwca 2022 No i wiadomo już, że do automatów nie wrócę, zajebiście @Barney's, świetna robota! 😁✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 25 Czerwca 2022 @Cali_Bastard 1177 z 2 metrów na 600;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 26 Czerwca 2022 @Barney's no to jak z metra jak z dwóch 😂 to i tak przyzwoity wynik ale już nie tak Imponujący jak byłby z metra. Czy ten plon był w 100% akceptowalny czy może 40% to był raczej luźny temat tzw „grade B” i popcorn ?? Btw. Ładne te bobki wyszły 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 26 Czerwca 2022 @Cali_Bastard małe topki twarde jak kamień z firmy barney's nigdy się nie zawiodłem jeżeli dobrze uprawiasz to i popcorn będzie twardy grunt to dobre doświetlenie i nie ścinane przed czasem To co widzisz te drobne boby to większość szczyty bo pleśń wjechała ja nie zostawiam więcej jak 35cm resztę gole @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Czerwca 2022 Kilo z metra..? Troche naciagana historia.. 😄 nie jestem weteranem ale wydaje mi sie ze 600-700 gieta z metra to dosc potezny wynik. Wiem ze "rzekomo" producenci wala w ujaaa ze wszystkim ale jak zamawiasz pestki to producent podaje max plon na m2. Przy bardzo wydajnych odmianach 600-700 to taka gorna polka.. srednio 400-500 . Koniec koncow 300 gieta wiecej niz max to dosc duza dysproporcja.. Nie twierdze ze to nie mozliwe rzecz jasna 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Czerwca 2022 (edytowane) @Mr.Green Czytaj dokładniej 😄 bo się gównoburza zaraz niepotrzebnie rozpocznie. 13 godzin temu, Barney's napisał: @Cali_Bastard 1177 z 2 metrów na 600;) Pały były jak ta lala, chociaż jeszcze trochę waga spadnie. Edytowane 26 Czerwca 2022 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Czerwca 2022 @Udyr ja czytam dokladnie.. 20 godzin temu, Barney's napisał: @Brazil Munster evo jest dużo słabsza jeżeli chodzi o moc uprawiałem już parę odmian od barney's i ta teraz jest nr1 Ale to też robi doświadczenie nie oszukujemy się z grow na grow będzie co raz lepiej mam plan dowalić więcej watów na metrze bo mój znajomy ma ok 600 na metrze i robi 1kg z metra A Ty ? 😄 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Czerwca 2022 @Mr.Green a Ty o tym 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Czerwca 2022 @Udyr no ja o tym kilo 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 26 Czerwca 2022 @Mr.Green ja zrobiłem prawie 600 z 300w jakby nie plecha to było by więcej Jest możliwe większe doniczki 25l i dojebane Wat stary a na chuj mam przechwalać znajomego jakby tyle nie wyszło ? Mordo to że ty zazdrościsz i nie wiesz już co masz robić żeby było więcej no to sory 😉 @Testerzamknij tą fotorelacje dzięki 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Czerwca 2022 @Barney's haha dobre.. ja zazdroszcze i nie wiem co robic zeby bylo wieksze.. rozjebales mnie na miekko 😄 😄 😄 To tak jakby zapytac po co wszyscy klamcy klamia.. a jednak ludzie cisna takie farmazony na codzien w kazdym temacie ze szkoda gadac.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 26 Czerwca 2022 Spokój… kurwa..! 🥳 raz widziałem 1,5kilo z 1.2x1.2x2.0 // 4 sztuki ale.. kolezka miał tam dwa ledy 600w scrog na całej powierzchni i 7 tyg wega z ostrym treningiem rurki na ścianach żeby nie zasysało namiotu wyciag 1800m3/h 4 mieszacze wisialy torby co2 i nie pamietam co tam jeszcze bylo. ogolnie namiot napierdalal jakby miał zaraz odlecieć 😂 Wiec wierze ze się da ale jak ktoś tylko zawiesił 600tke i się zbytnio nie spocił a ściągnął klocka z metra bez popcornu to nie obraz się stary ale historia dość niespotykana wiec albo ktoś tu lekko podbarwił albo miał sporego farta. Co do breeda barneys to z moich doświadczeń raz byla herma i pestki a drugi raz smakowo i mocowo sredniawka a był to Top of The list wtedy co brałem. Nie pamietam już co to było bo było to kilka lat temu ale stwierdziłem ze 3ci raz nie spróbuje 😏 Ogolnie genetyka się mocno pierdoli i pheno jest mocno niestabilne. Często jak jestem zadowolony i wracam do tych pozycji to sie okazuje ze się mocno rozkalibrowalo ale nie ma sie co dziwić jak są same krzyżówki krzyżówek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Czerwca 2022 (edytowane) @Cali_Bastard przeciez ja jestem spokojny 🙂a palenia nie mam kolega troche nerwowy jakis 😄 a towaru ma opor 😄 To jest nie oplacalne jezeli brac pod uwage ilosc watow razy powierzchnia. 1200w przy lampach firmy ktorej uzywam to mam 5 sztuk po 245 kazda i kazda sztuka swieci na 1m2 co daje mi 5 metrow. Z jednego metra i jednej lampy moglbym sciagnac 500-600 gieta co razy 5 daje 2.5-3 kilo w zwyz. Wiem ze nie o to Tobie chodzi ale jednak. Pozdrawiam:) Edytowane 26 Czerwca 2022 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 26 Czerwca 2022 (edytowane) @Mr.Green zgadzam się w 100% Chodzilo mi o to ze trzeba zwiększyć wydajność w kazdym aspekcie żeby na malym metrarzu zrobić wynik. Zrobię specjalnie pod to forum uprawę której dawno nie robiłem, nastawiona konkretnie na wynik. Ale to dopiero za jakieś 6-7 tyg. Edytowane 26 Czerwca 2022 przez Cali_Bastard @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach