Eddie Plant 251 Napisano 25 Kwietnia 2022 @ChinQuan bardzo spoko wyszło 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 25 Kwietnia 2022 @ChinQuan jakoś ten biały nalot mi się nie podoba na lewej stronie. To od wody z nawilżacza/oprysków ? Trafiłeś znów na mocno nawożoną ziemię chyba. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 25 Kwietnia 2022 @Udyr ten nalot na lisciach od nawilzacza.. wlasnie czy to jakis problem ? No nie lalem doslownie nic.. sama woda i dzisiaj top max na korzenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 25 Kwietnia 2022 @ChinQuan żaden problem, po prostu wpadło mi w oko to i nie wiedziałem co to jest. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 25 Kwietnia 2022 @Udyr no wlasnie sie tez zastanawialem czy to szkodzi w jakis sposob. Czy tak moze poprostu byc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 26 Kwietnia 2022 JESZCZE DANE Z OSWIETLENIA. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 10 Maja 2022 Witam 😜 dzisiaj moge zrobic update po 10 dniach nieobecnosci. Szwagier tylko podlewal roslinke sama woda. Dzisiaj dodalem 2ml top max + 2 ml bloom i wycialem wszystkie zolte stare liscie. Zastanawiam czy sie wywalic te wszystkie mniejsze topki ktore powychodzily na srodku. Co o tym myslicie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 10 Maja 2022 @ChinQuan trochę szkoda ich bo mają dostęp do światła więc może jeszcze spuchną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 10 Maja 2022 Ja tez bym zostawil, maja dobry plac. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 11 Maja 2022 (edytowane) @Mr.Green @Eddie Plant Zastanowie sie, nie wywalilbym wszystkie tylko te ktore prawdopodobnie i tak beda popcornami. Musze teraz przypilnowac ja. Praktycznie bez nawozow a i tak dalej jest ciemna nie wiem czy ta ziemia tyle tego w sobie ma? Edytowane 11 Maja 2022 przez ChinQuan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 11 Maja 2022 @ChinQuan to ta sama co przy Strawbery Banana ? Ten sam worek ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 11 Maja 2022 @ChinQuan juz nic nie ruszaj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 11 Maja 2022 Trochę z innej beczki, ale jakiej apki używasz do obliczania ppfd ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 11 Maja 2022 @Udyr Ta sama ziemia ale nie ten sam worek. Kupilem nowy.@zwiezak966 Aplikacja to " Photone" wykupilem tylko do pomiarow pod LED. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 11 Maja 2022 @ChinQuan a więc musi być coś z tą ziemia skoro samą wodę lejesz. Cholera wie w którą stronę lepiej. Za mocna źle, za słaba też niedobrze. I fajnie że ten Mars na dosyć sporej powierzchni sobie radzi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 11 Maja 2022 @ChinQuan ostatniego fryzjera czy lolipopa najlepiej robić w czasie indukcji gdy przełączasz na 12/12. A nawet z tydzień przed tym by odbiła na wegu jeszcze. Teraz ona kwitnie więc tylko ją spowolnisz. Ja kiedyś zrobiłem fima w takim samym momencie jak ty teraz na af i co? 5g suchego z critical haze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 12 Maja 2022 @Eddie Plant lolipop 2-3 tydzień flo 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 15 Maja 2022 (edytowane) maly update. Ogolnie zauwazylem ze nizsze i starsze liscie dosc szybko robia sie zolte i suche. WIem ze starsze odpadaja pierwsze ale czy to nie jest poczatek niedoborow ? Dzisiaj chcialem dolac jej okolo 2-3 ml bloom + 3 ml top max. Jak to ocenicie swoim okiem ? Na lisciach przy topkach nie widac zadnych niedoborow ani dziwnych rzeczy. Edytowane 15 Maja 2022 przez ChinQuan 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 15 Maja 2022 Normalna sprawa ze dolne powoli wysysa i żółknieja. Nie ma co panikować. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 15 Maja 2022 Dokladnie tak jak kolega wyzej. Nieuniknione nastepuje 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach