ChinQuan 92 Napisano 15 Maja 2022 @Mr.Green @Brazil Munster No tak wiem czy to musi nastapic. Ale czy teraz wlasnie moga pokazac sie niedobory na lisciach przy topach ? Jesli takie bedzie miala. Podlac nawozem czy moze lepiej poczekac az cos wyjdzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Maja 2022 @ChinQuan wyglada na dosc nabita odzywkami. Ten all mix syty jest zapewne. Z nawozami mineralnymi nie pomoge. Niech sie wypowie ktos obeznany. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 23 Maja 2022 Witam zacne grono. roslinka powoli sobie rośnie. Dość szybko traci większe liście które żółkną i je wyrzucam. jak na razie cały czas leje top max + bloom w ilości 2-3ml/l temp 25-21 stopni wilgotnosc 45-55% podlewam średni co 3 dni. Podlewam kiedy widać ze liście zaczynaja opadać w dół. Leje jej około 1l pożywki na raz. ogolnie trochę robi się jaśniejsza ale dalej trzyma kolor. Musi być sporo azotu w tej ziemi. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 23 Maja 2022 @ChinQuan na następny raz lighmix ? 🙂 Czy wygodniej Ci przy tej ziemi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 23 Maja 2022 @Udyr ogólnie jeśli nie dodajesz nawozów od siebie to jest całkiem spoko. Sama w sobie ziemia roślinki nie popali. Ale może spróbuje z light mix z czystej ciekawości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 23 Maja 2022 @ChinQuan podoba mi się sam fakt tego że spokojnie sobie 100w wisi w sporym pomieszczeniu jak na taką moc i rośnie bez większych problemów 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 23 Maja 2022 @Udyr No tak ale obecnie to mam około 15-20 cm nad szczytami lampe. Ustawiam ja mniej Przy pomocy tego miernika na tel. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 30 Maja 2022 Czyżby zaczęła pokazywać niedobory? Ostatnie podlewanie 3ml top max 3 ml bloom 1 ml grow. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Maja 2022 @ChinQuan zdecydowanie przejadła allmixa. Który to dzień ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 30 Maja 2022 (edytowane) @Udyr Kwitnie rownio 5 tydzien. 25 kwietnia zaczeka kwitnac mniej wiecej. Lac jej juz po 5 ml bloom? Cos dodawac grow? Edytowane 30 Maja 2022 przez ChinQuan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Maja 2022 @ChinQuan nie no aż tak to nie wiem czy nie za mocny strzał 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 30 Maja 2022 @Udyr No ja jej caly czas lalem teraz 3ml w kazdym podlewaniu. A i tak wyciaga wszystko jak idzie ;d Dam jej 5ml bloom / 3ml top max / 1 ml groow. Najwyzej kolejne dam sama woda. Ale nie wydaje mi sie zeby za duzo bo u mnie taki problem ze to troche mala doniczka. A zle ustawilem zegar i zakwitla mi o 2 tygodnie pozniej niz chcialem. Ciekawe czy duzo topki urosna w takiej doniczce. Jestem bardzo zaskoczony tym allmix... a ja zawsze jej dawalem nawozow po 2-3 tyg i potem wiecznie problemy heh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 30 Maja 2022 Aż tak mocno bie wyjadła się. Ale zwiększ papu bo widać ze mają apetyt. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Maja 2022 @ChinQuan nie opisujesz w miarę dokładnie co lejesz, to skąd mam wiedzieć co i jak 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 8 Czerwca 2022 Siema xp Dodaje zdj rosinki. tem około 20-25 stopni podlewam co 3-4 dni zależy od ziemi. biobizz bloom 3-4ml/l grow 1ml top max 3 ml mam wrażenie jakby trochę stała w miejscu teraz ta roslinka, jest to około 6 tydzień jak kwitnie. Co Wy o tym myslicie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Czerwca 2022 @ChinQuan zbyt często zaglądasz i tak Ci się wydaje. Przecież spuchła porównując od ostatniego up-a 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Czerwca 2022 @ChinQuan bez konca puchnac tez nie moze. Moze to juz jej kres puchniecia i teraz powolutku bedzie tylko nabierac masy czego nie jestes w stanie dostrzec. Planty puchna do pewnego momentu i tyle. Nie puchnie do ostatniego dnia zycia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 30 Czerwca 2022 siemanko ponownie. Dzisiaj liczylem i wypadalo by ze roslinka jest w 9 tygodniu kwitnienia. Podlewam co 2-3 dni 1 litr Biobiz top max 3-4ml Bloom 3 ml Ogolnie myslalem ze topki wieksze bedzie miala. Wydaje mi sie ze troszke doniczka za mala jak na tak dlugi weg. Co myslicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 30 Czerwca 2022 piękna roślina, nie wiem co ty od niej chcesz 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 30 Czerwca 2022 @ChinQuan Oj kocie, dojebane masz te krzaczki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach