blueface33 5 Napisano 20 Kwietnia 2022 rzeczywiście powoli kwitnie podać 400ml tego geurilla juice? czy dać więcej ? liść zasłania lodyge z topem da się coś z tym zrobic ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 20 Kwietnia 2022 @blueface33 podwiń go pod te gałązkę ? Troszkę wyobraźni 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 21 Kwietnia 2022 11 godzin temu, Udyr napisał: @blueface33 podwiń go pod te gałązkę ? Troszkę wyobraźni 🙂 zrobione @Udyr500 ml geurilla juice wystarczy raz w tygodniu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 21 Kwietnia 2022 48 minut temu, blueface33 napisał: Udyr500 ml geurilla juice wystarczy raz w tygodniu ? @blueface33 Nie rozumiem o czym mówisz ? O ilości wody czy o co kaman. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 21 Kwietnia 2022 15ml rozpuszczone w 1.5l wody, nie wiem ile tego użyć nie chce popalić roślin bo to strasznie głupie błędy @Udyr napewno wiem żeby użyc tego raz w tygodniu chodzi o geurilla juice @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 21 Kwietnia 2022 @blueface33 Nie znam tego, na ulotce powinno być co i jak. Chociaż nie wygląda na taką co potrzebuje dużo żarcia teraz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 21 Kwietnia 2022 Wygląda na taką co potrzebuje światła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 625 Napisano 21 Kwietnia 2022 Światła i CaMg wg mnie.Braki wyjdą z dnia na dzień... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 21 Kwietnia 2022 @Lasir chodzi ci o calmag ? w takim razie dam do środka żarówki v tac powinno wystarczyć co nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 625 Napisano 21 Kwietnia 2022 Tak calmag czyli wapńi magnez.z żarówkami musisz próbować, też dopiero badam temat. Ale na wegu powinieneś mieć 5500 do 6500K a nie 2700... I ze 2 bym dołożył-fakt 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 22 Kwietnia 2022 @blueface33 A jak wysoko od roślin je trzymasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) @Lasir wziąć lepiej 4000k czy 6400k, podobno 6400 nie jest dobre na kwitnienie to nie wiem @Ważniak trzymam 50cm nad szczytami jak roślina się wyciąga zniżam 10cm powoli Kwitnie trochę ciemne od tego nawozu wyglądają jakby potrzebowały jakiegoś pierwiastka ? Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez blueface33 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 625 Napisano 23 Kwietnia 2022 @blueface33 Użyj tej 6400.Podobno idealna na wzrost.Na flo 2700K @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) @Lasir dzięki za info liście wyglądają żeby potrzebowały czegoś ? szczyt dolne listki coś nie tak szczyt zakrzywiony mi się wydaje czy liscir mają nadmiar jakiś nawozów Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez blueface33 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 625 Napisano 23 Kwietnia 2022 One Ci się wyciągają do światła mocno.Międzywęźla masz długie a liście ciągnie do góry. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanKowalski 12 Napisano 23 Kwietnia 2022 @blueface33 to jak to się stało że takie badyle? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 23 Kwietnia 2022 @JanKowalski no nie wiem myślę że mogą być takie od nawozu, sam bym musiał pokminic ale nie mam pewności czy do od tego może taka odmiana rozumiem że normalnie trzymać 18/6 i powinna kwitnąc? bo to automat czy to flo przełączanie cyklu światła 12/12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 625 Napisano 23 Kwietnia 2022 To nie kwestia odmiany.Mało światełka... Nawóz raczej korzystnie się przyczynia... 18/6 przez całe jej życie. Ile ona ma wysokości? @blueface33 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 23 Kwietnia 2022 zapomnialem o jednej rzeczy od biotabsów łodygi mogą się wykręcać ,w każdym razie w poniedziałek dokupir lampki 6400k, zobaczymy jak będzie, narazie ma 87cm oraz lampki 2700k 22 minuty temu, Lasir napisał: To nie kwestia odmiany.Mało światełka... Nawóz raczej korzystnie się przyczynia... 18/6 przez całe jej życie. Ile ona ma wysokości? @blueface33 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 625 Napisano 23 Kwietnia 2022 @blueface33 tego nie czytałem o tych biotabs.wiem, że liscie z braków wykręca.narazie 87cm ;) to dużo.za dużo. Ta roślina ma 70cm.poszukaj różnic. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach