blueface33 5 Napisano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) @Lasirno to fakt, potrzebne światło ale odmiana cudowna jak sie patrzy 😄👉💀j jaka to odmiana btw? Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez blueface33 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 625 Napisano 23 Kwietnia 2022 @blueface33 u mnie to Blue Cheese z gratisa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 24 Kwietnia 2022 Mnie się podobało to poszukaj różnic. Chyba za dużo popkornu 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) @Ważniak solidny krzaczor stawiam ze jeszcze urośnie @Lasirmój ma 37lub38 dni, mówisz ze jest za wysoki bo za mało światła ? te górne liście coś wolno rosną to tak rośnie mam nadzieje? ma odmiana nie za wysoka oby był z tego plon tak to wolno rośnie ale pachnie dobrym skunkiem jak to już kwitnie to nie opłaca sie kupować tych 6400k jak narazie? ale w kazdym razie i tak dokupie Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez blueface33 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 25 Kwietnia 2022 @blueface33 Godzinę temu, blueface33 napisał: jak to już kwitnie to nie opłaca sie kupować tych 6400k jak narazie? Właśnie teraz potrzebuje najwięcej światła, chociaż to automat to powinien być od początku mocno świecony, nie wspominam o nawozach bo ona pewnie nie będzie mieć wielkich wymagań. Ale światło powinieneś obniżyć do 15-25 cm, możesz dokupić jeszcze ze dwie żarówki, nie zaszkodzi. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 625 Napisano 25 Kwietnia 2022 @Ważniak Już niebawem.Narazie miejsca tyle nie mam ;) Chodziło mi głownie o odległości między węzłami a nie o ogólny gabaryt ;) @blueface33 Chyba bym dołożył 6500 pomimo że kwitnie. Obczaj fr XXL giant bud.Tam kolega wrzucił info na temat paremetru DIF.Nie znałem tematu, może się przydać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) @Udyr na kwitnienie 6400k czy 2700k bosie gubie powoli😁 wygląda jak by potrzebowała czegoś? @Lasircalmag raczej jest w geurilla juice widać że brakuje tego ? widać jakieś plamy na liściach Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez blueface33 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 27 Kwietnia 2022 2700-3000-3400k Światła jej brakuje, ale będą habazie długie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 625 Napisano 27 Kwietnia 2022 @blueface33 nie znam tego preparatu.Ca i Mg zawsze brakuje :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) 8-9 kwietnia wrzucony był jeden geurilla tabs wrzucać kolejnego ? ma39dni 😂😭 Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez blueface33 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 426 Napisano 27 Kwietnia 2022 @blueface33 nie nie wrzucać tylko na następną uprawę zadbaj o światło bo znowu 3g ci wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) jak dorzucę po jutrze lampki to 50g chociaż będzie ? wsumie razem bd 6lampek i dzis około 15 dorzuciłem Leda różowego codzienne jaranie powoduje brak budżetu, właśnie dziś zrobię zakupy oraz detox Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez blueface33 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 27 Kwietnia 2022 29 minut temu, blueface33 napisał: jak dorzucę po jutrze lampki to 50g chociaż będzie ? wsumie razem bd 6lampek i dzis około 15 dorzuciłem Leda różowego codzienne jaranie powoduje brak budżetu, właśnie dziś zrobię zakupy oraz detox @Andi co myślisz ? czy to bezsensu żeby uprawiać takie coś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 625 Napisano 27 Kwietnia 2022 50 :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 625 Napisano 27 Kwietnia 2022 Byłoby dobrze ale za długo reagujesz a ta roślina nie lubi czekać.światła miałeś dołożyć przedwczoraj a nie pojutrze. @blueface33 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 30 Kwietnia 2022 @Ważniak te lampki napewno nie są zablisko ? 25cm końcówki liści lekko białe, wydaje mi się że kwitnie okej jak na te lampki jak najszybciej dodam jeszcze 4 lampki vtac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 30 Kwietnia 2022 (edytowane) nawilżacz powietrza nie szkodzi ? chwilowo nie posiadam filtra węglowego ale slyszalem że da się hodować bez, nie szkodzi to roślinie? wentylator i co2 powietrze co jakiś czas i to tyle boxa jeszcze dokończę , ale jakoś rośnie do najważniejsze 🙂 Edytowane 30 Kwietnia 2022 przez blueface33 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 1 Maja 2022 8 godzin temu, blueface33 napisał: nawilżacz powietrza nie szkodzi ? zależy kiedy jak wysoka wilgotność na kwitnieniu to może plecha się pojawić na topach 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 1 Maja 2022 17 godzin temu, blueface33 napisał: te lampki napewno nie są zablisko ? 25cm końcówki liści lekko białe, wydaje mi się że kwitnie okej jak na te lampki Jak podłożyłem pod 80W roślinę 10 cm od coba to było za blisko ale PPFD wynosiło ponad 3000 Po tygodniu zauważyłem bielenie Ale innego szczyta miałem 15 cm od coba, co prawda nie bezpośrednio pod ale pod kątem, i ten szczyt puchnął najbardziej. Nie wierzę żeby takie żarówki mogły wyrządzić roślinie krzywdę z odległości 25 cm 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 2 Maja 2022 (edytowane) kocnokwi liści pozostają trochę białe, czy mogę je tak zostawić? tdoczytałem że niedobór cynku powoduje plamy na końcówkach liści, albo za wysokie pH naraize nie mam miernika ph... ale dolomit powinien wszystko załatwić tylko jak tego teraz dodać ? @Tester doradzisz jak można to zrobić? czy nic jej nie jest , wydaje mi się że to niedobory wilgoć 41% za parę dni ruszam z planem white widow RQS jak przygotuje cały sprzęt,t a odmiana nie przypadała mi do gustu jak narazie, jutro doczepiam nastepne 4 żarówki,można nazwać tego planta testem. @Ważniak czy te końcówki to jakieś przenawożenie ? górne liście jedynie mają takie końcówki i dolne liście, niejedno krotnie oberwaly spryskiwaczem trochę chodzi o te najmniejsze , wyglądają nie najlepiej to przez to czy to jakieś niedobory? mega mnie interesuje czemu takie końcówki licze na odpowiedź Edytowane 2 Maja 2022 przez blueface33 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach