Gość Napisano 7 Lipca 2022 @Sami No i fajnie ci się to rozwija 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 18 Lipca 2022 Wie ktos co moze byc przyczyna tak wolnego kwitnienia ? to juz 2 miesiac, cos lipnie jej idzie :// @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 18 Lipca 2022 @Sami 2 miesiące kwitnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 18 Lipca 2022 (edytowane) @Tester no pokazala pierwsze wloski 7 maja Edytowane 18 Lipca 2022 przez Sami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 19 Lipca 2022 @Sami może tylko płeć pokazała 7 maja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 6 Sierpnia 2022 70 cm juz ma ruszyla troche @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Sierpnia 2022 Jest progres. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 18 Sierpnia 2022 lets goo cos tam sie dzieje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Sierpnia 2022 Te fast, to tylko chwyt marketingowy i nic więcej, też mam Big devil fast i jakaś amnezje,,heaze" co z heazem nie miała nic wspólnego i jeszcze nie kwitną na out, pod koniec sierpnia zakwitnie i gdzieś 20 października scinka. Taki to kur wa fast... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 23 Sierpnia 2022 (edytowane) @Jerzy ile ci wyszlo z krzaka suchego materialu ? nie ukrywam ze te fast to wcale nie takie fast hahahgaga Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez Sami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Sierpnia 2022 W dniu 23/08/2022 o 13:36, Sami napisał: @Jerzy ile ci wyszlo z krzaka suchego materialu ? nie ukrywam ze te fast to wcale nie takie fast hahahgaga Jeszcze nie wyszło...dopiero gdzieś w październiku jak Bóg da, to coś się zbierze he 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 26 Sierpnia 2022 (edytowane) @Jerzy kurła myslałem że Critical, zwłaszcza w wersji fast to będzie zapierdalał z kwitnieniem jak inflacja. Jestem rozczarowany. Edytowane 26 Sierpnia 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 27 Sierpnia 2022 ja tez nie ukrywam ze troche lipa ze tak dlugo jej to zajmuje ale juz tylko czekam na ta scinke mam nadzieje ze to kwestia okolo miesiąca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 29 Sierpnia 2022 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 4 Września 2022 z ciekawosci oderwalem jeden z mniejszych topków i probuje go klonowac podobno kwitnacych roslin sie nie klonuje ale jebac to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 23 Września 2022 siema krzak juz dosc spory czy te trichomy beda juz git czy jeszcze czekac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 23 Września 2022 @Sami dobrze nie widać trichomów, wydaje się że topki mogą nabrać jeszcze masy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 2 Października 2022 Siemanko temperatury na dworze sa juz bardzo niskie wydaje mi sie ze roslina stoi przez to w miejscu. Bardzo dużo żółtych liści ale to normalne przy końcówce kwitnienia. Myśle żeby już ścinać ją na dniach. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 16 Października 2022 Już po suszeniu, materiału wyszło ~30g topki mało zbite. Moc palenia całkiem sroga gahaha Poozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 16 Października 2022 @Sami masz jakąś fotkę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach