Lasir 644 Napisano 19 Lutego 2022 Już Ci moją propozycję napisałem.Ja używam biobizz, ziemia i nawozy.A jak i ile lać to Ci roślina powie. @grolsch3 yt nie oglądałem akurat szukajac wiedzy.Wole treści do czytania, no i fotorelacje. Ale racja.Godzinek na necie pykło kilkaset napewno. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 19 Lutego 2022 @Lasir a ja tak i polecam każdemu kto jest wzrokowcem, szczególnie w temacie treningów 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszB_NMS 2 Napisano 19 Lutego 2022 pytam bo wszedlem na biobizz i wyskoczylo tryliard nawozow i tryliard ziemi wiec po to pytam ktos kto ma doswiadczenie powie slyszalem tylko o cannaterra pro+ i tyle wiedzy o ziemi wiec wole dopytac skoro tu sa ludzie wiedzacy biobizz nawozy obojetnie jakie czy cos konkretnego?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 19 Lutego 2022 @grolsch3 nie wątpie że przydatne.Ja nie wpadłem żeby na yt oglądać poprostu :).ale za to znalazłem kilka przydatnych stron. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszB_NMS 2 Napisano 19 Lutego 2022 ogladanie czyjejs rosliny w doniczce nie powie mi jaka ma ziemie i jaki nawoz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 19 Lutego 2022 @ŁukaszB_NMS biobizz ma mało tego akurat.na wszystkie fazy musisz mieć.trypack jest spoko.do tego calmag i pk. @ŁukaszB_NMS oglądanie rośliny nie.ale może obok napisał w czym uprawiał :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 19 Lutego 2022 @ŁukaszB_NMS biobizz, plagron, canna. Najpopularniejsze i najbardziej dostępne. I ziemia i nawozy. Każdą można polecić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszB_NMS 2 Napisano 19 Lutego 2022 trypak znalazlem a co to jest calmag i pk?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 19 Lutego 2022 @grolsch3 najbardziej w gotowych zestawach bawi mnie ten dobór lamp 😄 Z wentylacją też idą po łebkach. Wykresy wydajności są mierzone w boxie 60x60 bez niczego na podłodze i wtedy pasuje. Dochodzi ciemna doniczka i ziemia i od razu spadają te cyferki na łeb na szyję. A tak bardziej w temacie to 70x70 bardziej bym szukał 150 w dla świętego spokoju @ŁukaszB_NMS . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszB_NMS 2 Napisano 19 Lutego 2022 w tym zestawie wyszukanym przeze mnie jest 1000w wiec chyba gitara @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 19 Lutego 2022 @ŁukaszB_NMS jak weźmiesz allmix to bez sensu kupować biogrow. @ŁukaszB_NMS nazwa lampy jest 1000. Ma ona pobór na 100w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszB_NMS 2 Napisano 19 Lutego 2022 ooo i to jest juz jakas pomoc kolega powiedział ze potrzebuje trypack ale skoro nie tym lepiej dla mnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 19 Lutego 2022 @ŁukaszB_NMS nadal coś na kwitnięcie i stymulator się przyda. Możesz się bawić w bio produkty albo mineralne. Nie mam głowy dziś do dopasowania takich rzeczy, ale taniej i optymalnej jest dobrać osobne komponenty pod własne widzimisie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszB_NMS 2 Napisano 19 Lutego 2022 hmm?? musze znac te misie zeby nie popsuc czegos wiesz wole deliaktnie zaczac a masz cos konkretnego na mysli?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 19 Lutego 2022 Z bio to biotabs, Biobizz np Z minerałów canna, GHE, Hesi. Jest tego w opór . Cal-mag to wapń i magnez dla roślin, pk to związki potrzebne na kwitnienie. Chyba że nie o to pytasz 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 19 Lutego 2022 @grolsch3 czasem może braknąć azotu.Mój grow w sumie faktycznie prawie pełny :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 19 Lutego 2022 @Lasir ja już się nauczyłem, że producent chce zarobić. Wypuszcza specjalnie dużo specyfików, żeby nakręcać sprzedaż odpowiednią reklamą i stworzeniem zapotrzebowania na dany towar. W bloom masz prawie 5% azotu. Nie podasz go na weg jak roślina Cię o ten azot poprosi, a masz tylko bloom? Tylko dlatego, że jest napisane tak a nie inaczej :) biobizz mam rozpracowany, nie sądzę, że przejdę na coś innego bo mają praktycznie wszystko co chce do uprawy, ale na pewno już nie kupię niektórych produktów, na tą chwilę. Chociaż testy jeszcze trwają i na pewno nie skończą się w tej połowie roku. Za długo trwa uprawa, a jedna kosa to nie jest odpowiedź😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszB_NMS 2 Napisano 20 Lutego 2022 jak kupie ten set growbox nie jest on chyba trudny do złożenia?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszB_NMS 2 Napisano 20 Lutego 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 20 Lutego 2022 @ŁukaszB_NMS nie jest trudny do złożenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach