onyx 881 Napisano 30 Stycznia 2022 @konopny_janusz "Je" to bardzo subtelnie powiedziane xd ona wpierdala xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 30 Stycznia 2022 @onyx dokładnie 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 31 Stycznia 2022 Myślicie że warto dac siatkę przy 5 automatach? Zastanawiam się czy będę miał pole do manewru żeby to przekładać w rogach namiotu w sumie na calych plecach.Bo jednak dostęp będzie chuyowy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 1 Lutego 2022 Jedna z panien już puscila prefolwery. W chuja 20 dni i już przełącza się. Trochę pospieszyla się. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Lutego 2022 @Brazil Munster Cholerna loteria genów 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 1 Lutego 2022 Wkurwilem się trochę 😄 jedna z pięciu. Pewnie zaraz i reszta wyskoczy lada dzien. Najwyżej będę sadzil jakieś gratisowe 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 8 Lutego 2022 Dzień 28. / 5 od pokazania Włochów. Woda narazie 1,2L co 3-4 dni Temp 29/17 RH: 60/75 Wczoraj było drugie LST, a teraz widac ze od razu ruszyly. Więc wielkiego stresu nie miały. Ostatnio jednej ujebalem głowę przez swoją nadgorliwosc ale jakoś zroslo sie 😄 ale przez to że głowa dostała w dupe to boczne lodygi ładnie przybrały na grubosci. Odżywki: Sensi A i B 2ml/L B Candy 1ml/L Vodojuice 2ml/L Rhino skin 1ml/L Na ta chwilę podlewac będę nawozami co drugie podlanie. 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 8 Lutego 2022 @Brazil Munster Nie zna życia ten który nigdy łba nie urwał przy naginaniu 😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Lutego 2022 @Brazil Munster Przed operacją seta wskazana 🙂 szkoda że ja swoich tak luźno nie mogę puścić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 8 Lutego 2022 Miałem ochotę dac więcej ale stwierdziłem że wolę dac maks 5 sztuk i będę mógł je porozkladac i dobrze doswietlic. Mam nadzieję że lepiej wyjdę na tym niż bym dał więcej roślin. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 14 Lutego 2022 Dzień 34/ 11 Temp. 27/18 Rh: 50/70% Światło 60% około 55cm na ta chwilę Suple: Sensi A i B narazie 2/3 dawki 3ml/L B. Candy 2ml/L Vodojuice chyba ostatnie podlanie 2ml/L Rhino skin 2ml/L Dziś poprawiłem jej LST i chyba już jej nie będę stresować. Może coś tam będę urywal z liści do maks 20dnia kwitnienia więc mam około 9 dni na wyrywanie. 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 21 Lutego 2022 dzień 41/18 temp 24/18 Wilgotność narazie jeszcze 60/75 Suple lecą póki co po połowie dawki co drugie podlanie. Kwiaty już ładnie formuja się. Dziś zajrzałem do namiotu A tam wiatrak spadł mi na jeden z krzaków więc trochę pogniotlo mi krzaka. Ale ona ogólnie wygląda i tak najsłabiej z reszty.. Na przyszłość laduje maks 4 rośliny. Wcześniej 6 teraz 5 ale 4 na metr myślę że to jest ideoolo żeby dobrze doswietlic, wytrenować itd roślinę Nie wiem od czego mi lekko tak podpala końcówki? Myślicie że to może być od PK ? 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 21 Lutego 2022 @Brazil Munster Też tak miałem i u mnie wszystko gra. Sądzę, że ja przesadziłem z Potasem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 21 Lutego 2022 @Lemon Gelato chyba za wcześnie jej dodałem sensi bloom. Ale zaraz powinna zjadać to lakomie. @Zielone krainy jak myślisz warto jeszcze powycinac liście i przestrzelic to towarzystwo ? Dopóki 3 tydzień nie minal ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 21 Lutego 2022 (edytowane) @Brazil Munster E tam. Bloom a grow to prawie to samo bo to stężenie tych samych pierwiastków także luz 😉 Edytowane 21 Lutego 2022 przez Lemon Gelato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Lutego 2022 @Brazil Munster Lekko możesz przystrzyc, bo trochę gęsto tam jest i nie wszędzie światło może dobrze docierać, a do tego lepiej by w ścisku nie rosły, bo o plechę łatwiej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 21 Lutego 2022 @Brazil Munster Końcówki to nie problem dopóki się nie będzie bardziej rozwijać, pewnie zaraz to przełkną jak kwiaty będą formować. Fajny busz 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 21 Lutego 2022 (edytowane) @Zielone krainy dzisiaj i tak liście podwijalem pod lodygi itd. Więc jest liści więcej niż tutaj widać. Myślisz żeby odstrzelic większość liści z dołu też? W poprzednim grow chyba za mało im wygolilem przez co topy nie dostaly swiayla i nir obrosly mi w kwiaty, bądź taka odmiana była. Zrobię im.chyba jedno grubsze wyciecie i już do końca nie będę ich stresować. Jedynie jakieś podwijanie liści. @Udyr busz jest, chciałem jednak wstawić do środka osuszacz ale chyba jednak nie dam rady upchnąć go tam Edytowane 21 Lutego 2022 przez Brazil Munster @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Lutego 2022 @Brazil Munster Ja bym je lekko przerzedził, by nie było takiej gęstwiny, doły bym wyciął z tego, co się zmieni potem co najwyżej w popcorn, pewnie bym się pozbył też słabszych odrośli, jakie gorzej rokują. Moim zdaniem lepiej zostawić tylko najsilniejsze szczyty i to w nie niech roślina inwestuje całą energie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 21 Lutego 2022 @Zielone krainy no jestem tego właśnie zdania żeby zostawić np 10 silnych odrostow niż 15 które i tak będą słabe A pochłonął sporo energii A i tak nie będzie z tego dobrego materiału. Co ciekawe dla 2 roślin ulamalem niestety głowy. Ale skleilem taśmą i zrosly się. To teraz najlepiej rozrosły się. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach