Brazil Munster 709 Napisano 17 Stycznia 2022 Siemanko, nowy rok nowy projekt. Zapraszam do odwiedzin. Namiot 1x1m ambiente Lampa Lumatek Attis 300W Wentylator S&P 350 Mieszajace x3 Pestki: 5x Watermelon zkittles auto od Barneys. Donice 14L uzupełnione ziemia Canna terra Professional plus. 10cm z wierzchu dałem canna seeds. Nawozy od Advanced nutrients Na ten moment : Rośliny mają 6 dzień od wyjścia z ziemi. Lampa 40% i 40cm od szczytów. wilgotność 65/86% Temp 27/18 dziś poszło 500ml wody plus vodojuice w dawce 1ml/L 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Stycznia 2022 @Brazil Munster wysyp auto się zrobił 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 17 Stycznia 2022 @Udyr miałem w planie zrobić rzut automatów dla własnego doświadczenia zobaczyć jak to będzie. Czasowo, jakościowo itd. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 17 Stycznia 2022 Powodzenia! 🤙 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 17 Stycznia 2022 @Brazil Munster powiedzenia, będzie dużo dobrego palenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 17 Stycznia 2022 @onyx taka mam nadzieję 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 21 Stycznia 2022 UPDATE. Dzień 10 Lampa bez zmian 40% na 40cm od szczytów Temp 29/18 RH: 70/90 Na tą chwilę podlewane co drugie podlanie Vodojuice i B52 po 1ml/L 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 21 Stycznia 2022 @Brazil Munster na początek lampa minimum na 50cm a najlepiej 70 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 21 Stycznia 2022 @Brazil Munster przy automatach musisz pilnować wysokości lampy bo kurduple porosną, a ma być krzok a nie liliput. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 21 Stycznia 2022 (edytowane) Na tą chwilę mają po 10cm więc jest git. Nie są zbite i liście nie pokazują oznak nadmiaru światła. Dając 70cm to zaraz byłyby koszykarki Edytowane 21 Stycznia 2022 przez Brazil Munster @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszEnko 2 Napisano 21 Stycznia 2022 Będę obserwował bo chcę tą samą odmianę wybrać na outdoor 😁 interesuje mnie jej moc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 21 Stycznia 2022 @Brazil Munster A to po całej donicy się leje panie kolego że by korzenie wody szukały i rozrastały się 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 25 Stycznia 2022 Dzień 14 lampa 40% Wysokość od dziś 60cm RH 65-85% Temp: 29/16 Nawozy: vodojuice, B52 Myślę że za 2-3 dni poleci LST jak juz bedzie 5 pietro . 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Stycznia 2022 Dzień 18 Dziś poleciało LST bo ziemia przeschla do zadowolajacego mnie stanu. Rośliny mają 5 pieterek. Ukorzeniacz odstawiam na 2 tyg A jak roślina wejdzie w kwietnienie dostanie kolejne 2 tyg Ukorzeniacza. W sumie daje wszystko zgodnie z tabela AN. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 29 Stycznia 2022 @Brazil Munster Czemu odstawiasz ukorzeniacz? Zadbaj o korzenie a bedziesz miał dobry plon. Ja bym do ukorzaniacza dorzucił mikrozy wtedy korzenie i roślina będą potężne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Stycznia 2022 Nie wiem dlaczego w tabeli AN tak jest. Że Ukorzeniacz daje się przez pierwsze 2 tyg. Później 2 tyg off i kolejne 2 tyg ON i później już off do końca Może będę dawał do 2 tyg kwitnienia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Stycznia 2022 (edytowane) @Brazil Munster potem ukorzeniacz nie jest tak już potrzebny jak roślina jest rozwinięta Edytowane 30 Stycznia 2022 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Stycznia 2022 @Brazil Munster ukorzeniacz możesz lać spokojnie do póki nie przejdziesz na flo a i są takie rodzynki co przez całe życie rośliny leją xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 30 Stycznia 2022 AN podaje żeby dawać do 2go tyg kwitnienia. I tak będę chyba dawał:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Ja dawałem rhizotonic przez całego wega i początek flo, teraz roślina je sporo nawozów. Nie wiem czy to przez to ale możliwe Edytowane 30 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach