Marek.talek 0 Napisano 14 Lipca 2020 @Farmerka trochę lipton patrząc na to że na początku czerwca pestka poszła do ziemi. Jaki jest optymalny czas na sadzenie półautomatow ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Lipca 2020 @Marek.talek w czerwcu jak pogoda się robi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek.talek 0 Napisano 19 Lipca 2020 Cześć , od czego mogą być te ciemne przebarwienia ? I jeszcze jedno pytanko. 2 łyżeczki Platon k na 5 l mogę być ? Procent podaje 2 na 10 jednakże jak przeglądam fora to widzę, ze ludzie zazwyczaj daja wiecej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 19 Lipca 2020 @Marek.talek może być, azotu trochę by się przydało, ph też wyregulować dolomitem, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 20 Lipca 2020 W dniu 11/07/2020 o 23:40, Karthez napisał: tam raczej zwierzyn nie będzie bo to jest na boku lasu Zajesz sobie sprawę, że takie sarny i dziki nie żerują w lesie tylko właśnie na obrzeżach tak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karthez 1 Napisano 20 Lipca 2020 10 godzin temu, Bimbrownik napisał: Zajesz sobie sprawę, że takie sarny i dziki nie żerują w lesie tylko właśnie na obrzeżach tak? @Bimbrownik a xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 6 Sierpnia 2020 Czy z out doora mogę po czasie paru tyg przenieś się pod lampe? Chciałbym posadzić ale nie wiem czy zdorzy dać plon przed zimnymi nocami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 7 Sierpnia 2020 Czy ktoś przeniusl uprawę z balkonu do namiotu pod sztuczne światło.? Powiedzmy w połowie. Ze względu na pogodę????? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Sierpnia 2020 @13crew mój ziomek z outa krzaka przywiózł pod lampę i było ok ładnie doszedł pod lampą, wiózł tego krzaka przez miasto w plecaku a na krzaka nałożony czarny worek na śmieci... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 7 Sierpnia 2020 16 minut temu, Andi napisał: @13crew mój ziomek z outa krzaka przywiózł pod lampę i było ok ładnie doszedł pod lampą, wiózł tego krzaka przez miasto w plecaku a na krzaka nałożony czarny worek na śmieci... Dobrze wiedzieć że przeżył ?on i krzak. Ja akurat z balkonu do spiżarki. Nie będzie tyle przypału ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczypek13 3 Napisano 15 Sierpnia 2020 Witam proszę o poradę rosliny zaczęły kwitnąć i przestały stanęły w punkcie i nic. Tylko jedna poszła dalej co może być przyczyną ? Jakieś porady ? green poison fast version i biddy early auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Sierpnia 2020 nie za małe te doniczki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczypek13 3 Napisano 15 Sierpnia 2020 Też tak myślałem ale teraz to już chyba nie czas zeby je przesadzać czy jeszcze próbować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 15 Sierpnia 2020 @Szczypek13 jak kwitną to już większe nie urosną, poczekaj może ruszą z kopyta z kwitnieniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczypek13 3 Napisano 15 Sierpnia 2020 Tylko jedna ma już pąki a reszta tylko zalążki z włosami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 16 Sierpnia 2020 @Szczypek13 kwestia czasu i nic więcej. Słońce potrzebne. Pozdro! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmix 103 Napisano 22 Sierpnia 2020 Witam roślina ma 38 dni od kielka jest to amnesia haze auto RQS (85 dni według producenta) od kilku dni zaczęła kwitnąć jak myślicie czy dojdzie do końcowej fazy kwitnienia to moje pierwsze krzaczki i chciałbym podpytac dzięki pozdrawiam poniżej foto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 22 Sierpnia 2020 @Growmix mizernie wyglądają twoje rośliny weź z ludzkim rozsądkiem je podlewaj żeby nie przelać ani przesuszyć. Chyba że opadły jej liście że względu na noc. Tak roślina dotrwa do końca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmix 103 Napisano 22 Sierpnia 2020 20 minut temu, GreenKush napisał: @Growmix mizernie wyglądają twoje rośliny weź z ludzkim rozsądkiem je podlewaj żeby nie przelać ani przesuszyć. Chyba że opadły jej liście że względu na noc. Tak roślina dotrwa do końca. Zdjęcie było robione wieczorem za dnia troszkę inaczej wygląda roslinka po lekkim lst po trzech tygodniach dziubnolem szczycik w 80 % i zrobiło się 6 szczytów są to moje pierwsze roślinki zobaczymy co z tego będzie na moje oko jest ona bardzo niska ma jakieś 40 cm czy może to być powód donic są to 11 litrowe zdjęcie za dnia pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 22 Sierpnia 2020 (edytowane) @Growmix ona jeszcze urośnie na flo poczekaj. Mam ta sama odmianę z rqs tylko moje mają ok 50dni I puściłem je wolno za dużo tego żeby trenować Edytowane 22 Sierpnia 2020 przez GreenKush @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach