nagato 3 Napisano 12 Lipca 2021 @Szym nowe zdjęcia Nie mam pojęcia co to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Lipca 2021 @nagato ziemia chyba u spodu, ph masz dobre ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nagato 3 Napisano 12 Lipca 2021 (edytowane) @Szym raczej tak, podlewam woda odstana 24 h z phdown, którym obniżam ph do 6 Chociaż ostatnio ciągle padało, więc może deszcz zmienił ph 😕 Edytowane 12 Lipca 2021 przez nagato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Lipca 2021 @nagato możliwe dolomitem się zabezpiecza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nagato 3 Napisano 14 Lipca 2021 @Szym zauważyłem, że dolne liście nabierają żółtego koloru, myślisz że to nadmiar azotu? Jeden z liści miał spalona końcówkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Lipca 2021 @nagato bez zdjęcia cieżko ocenić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nagato 3 Napisano 14 Lipca 2021 @Szym zrobię jutro I wyślę, na razie zapobiegawczo podlewam sama woda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nagato 3 Napisano 15 Lipca 2021 @Szym ogólnie jak nie mam dolomitu, a mam ph down do wody, myślisz że podsypywanie delikatnie roślin tym coś da? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 15 Lipca 2021 43 minuty temu, nagato napisał: ogólnie jak nie mam dolomitu, a mam ph down do wody, myślisz że podsypywanie delikatnie roślin tym coś da? na oucie ph się zmienia spada, więc ph down zbytnio się nie przydaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nagato 3 Napisano 15 Lipca 2021 @Szym okej, jutro będę miał dolomit to podsypie, tak to dostają wodę z PH 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nagato 3 Napisano 16 Lipca 2021 @Szym hmm ile dolomitu sypac na outcie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 16 Lipca 2021 @nagato ja sypie po dwie garscie pod krzaka i jest dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Lipca 2021 @nagato tak aby pod krzakiem coś było wokół łodygi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol 5 Napisano 17 Lipca 2021 Siema mam pytanie dlaczego reszta roślinek ma normalne topy a ta jedna ma wszystkie małe i już wyglądają niektóre na dojrzałe a to największy krzak jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 17 Lipca 2021 @Karol widocznie taka genetyka się trafiła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol 5 Napisano 18 Lipca 2021 @Andi no może ale dziwne pierwszy raz widzę takie małe topy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlit13 7 Napisano 18 Lipca 2021 @Karol mi się wydaje, że jej jeszcze trochę brakuje do dojrzałości. Jest jeszcze dużo białych włosków, na pewno spuchnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Labadaba 0 Napisano 27 Lipca 2021 Cześć! Co sądzicie o rozwoju tych roślinek? Automaty AK47 z HempBrothers. To jest ich 23 dzień od momentu zakupu nasionek. Ziemia sklepowa wymieszana z perlitem. Podsypane azofoską i podlewane biohummusem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 27 Lipca 2021 @Labadaba jest ok i wystarczy używać jeden nawóz na wega. Jedno i drugie ma azot, więc uważaj żeby nie przedobrzyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Labadaba 0 Napisano 27 Lipca 2021 @Zielarka ups, jak będę następnym razem to chyba wyjmę trochę kulek azofoski. dzięki za radę! na tych zdjęciach widać ze lekko przesadziłem przy jednej pannie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach