Zielarka 271 Napisano 27 Lipca 2021 3 minuty temu, Labadaba napisał: na tych zdjęciach widać ze lekko przesadziłem przy jednej pannie ja tam nie widzę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daytonek 10 Napisano 27 Lipca 2021 @Labadaba Kurde... Ja mam 10 AK47 mają 16 dni i są w cholerę mniejsze... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Labadaba 0 Napisano 27 Lipca 2021 (edytowane) @daytonek górne zdjęcie - 17 dni dolne zdjęcie - 14 dni ja bym się nie martwił, porównaj sobie do mojej wcześniej @Zielarka na jednym zdjęciu widać dużo niebieskich kulek azofoski przy krzaku Co myślicie o treningu LST? Warto to robić przy tej odmianie? Edytowane 27 Lipca 2021 przez Labadaba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daytonek 10 Napisano 28 Lipca 2021 @Labadaba Ja z tego co wiem bo mi ktoś powiedział tutaj to żeby nie męczyć już panny treningami o tej porze ale niech się wypowie ktoś inny też 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Lipca 2021 7 godzin temu, Labadaba napisał: Co myślicie o treningu LST? Warto to robić przy tej odmianie? to automat? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Labadaba 0 Napisano 28 Lipca 2021 @Szym tak, ak47 auto od hempbrothers. Na poprzedniej stronie jest więcej zdjęć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Lipca 2021 @Labadaba to można, pleche pewnie bedziesz miał pod koniec @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Labadaba 0 Napisano 28 Lipca 2021 @Szym tego się obawiam najbardziej, da się do tego jakoś przygotować? Canna cure zamawiać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 28 Lipca 2021 W miare mozliwości i budzetu zrób wszystko, zeby zapobiec tej pleśni, pamiętaj ze lepiej zapobiegać niz zwalczać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Labadaba 0 Napisano 28 Lipca 2021 @KryspieK a jakie są sposoby zapobiegania? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Lipca 2021 @Labadaba usuwać stare wysuszone liście, przy automatach ciężko się uchronić przed plechą w październiku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 28 Lipca 2021 @LabadabaNiestety outdoor ci nie podpowiem, śmigam tylko na in, a trochę ze mnie pedant, sprzątanko dosyć często, czasami jakiś naturalny wywarek i nie mam żadnych problemów z plecha, ale jak mówiłem, indoor 😉 Gdybym miał się zabezpieczać na outa, napewno dbał bym o porządek na spociku, pryskał czymś w miarę naturalnym kwiatki, ewentualnie dosyć często sprawdzał dokładnie roślinki, niestety chyba niewiele więcej można na out. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Labadaba 0 Napisano 28 Lipca 2021 Dobra panowie, w takim razie polecę od września jakimś miedzianem lub topsinem i będę usuwał stare liście. Z wilgotnością powinno być okej, panny stoją w przewiewnym miejscu. Dzięki za wszystkie rady! Od kiedy moge zacząć LST? To moja pierwsza uprawa więc spróbuje tej techniki na dwóch z czterech roślinek. 7 godzin temu, Szym napisał: @Labadaba usuwać stare wysuszone liście, przy automatach ciężko się uchronić przed plechą w październiku Trochę mnie zmartwiles, bo byłem pewien że do końca sierpnia je zetnę, ale dopiero teraz się domyśliłem że czas kwitnięcia podany przez producenta (40-50dni) to nie jest czas od momentu wsadzenia do zbioru, tylko od momentu rozpoczęcia kwitnienia do końca kwitnienia XD no nic, może się uda to zrobić do końca września. Jakie macie średnio plony z auto AK47 outdoor? Macie na koniec zdjęcie maluszka w osłonie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Lipca 2021 45 minut temu, Labadaba napisał: Od kiedy moge zacząć LST? jak się odrosty pojawią z 3 piętra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Labadaba 0 Napisano 28 Lipca 2021 (edytowane) @Szym czyli już? na poprzedniej stronie więcej fotek Edytowane 28 Lipca 2021 przez Labadaba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 28 Lipca 2021 można światło dobrze dociera? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nagato 3 Napisano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) @Szym siemka powiesz mi czy to herma? W głównych topach brak bananów itp Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez nagato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 5 Sierpnia 2021 20 minut temu, nagato napisał: powiesz mi czy to herma? nie i nie zadawaj takich samych pytań w dwóch tematach jak coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nagato 3 Napisano 5 Sierpnia 2021 @Andi oke doke, dzięki za szybką odpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzykrzysztof 12 Napisano 5 Sierpnia 2021 czy ścięcie topka może zahamować roślinę(automat, outdoor)? jeśli tak to na jaki czas mniej więcej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach