Tadziqq 9 Napisano 26 Marca 2021 I to wystarczy jako jedyny nawóz na weg? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 26 Marca 2021 A opłaca się kupić dolomit(i co on tak właściwie daje) na sezon jak azofoska będzie mi służyła jako nawóz na weg? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jonny Narkoman 1 Napisano 26 Marca 2021 Mam pytanie czy świeżo wysadzone nasionka które jeszcze nie wyszły muszą być pod lampą ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 26 Marca 2021 Światło muszą mieć, ale nie muszą być pod lampą mogą być np. na parapecie gdzie jest dobre nasłonecznienie, ja tak robilem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jonny Narkoman 1 Napisano 26 Marca 2021 @Tadziqq dolomit poprawia strukturę gleby i pomaga w uregulowaniu jej odczynu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 26 Marca 2021 Czyli stosować 2 nawozy na raz? Garść tego i garść drugiego, w jaka ilość tego nawozu muszę się zaopatrzyć jak mam w planach 9 półautomatow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 26 Marca 2021 @Tadziqq Dolomit reguluje ph ziemi, bo ma naturalne 7. To ile będziesz potrzebować to nikt ci raczej nie powie dokładnie, to wszystkie wyjdzie w praniu. Sypiesz kilka garści pod jedną wokół łodygi(zalezy tez jak jest duża). Zaopatrz się też w slimakol i w antibissan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 26 Marca 2021 @fxxx1337 A ten antibisan faktycznie jest skuteczny? Bo jak myślałem o dzikach to miałem zamiar robić jakieś własne mikstury żeby je odstraszyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 26 Marca 2021 @Tadziqq Jest skuteczny Ja miałem rok temu na oucie i nie miałem żadnych problemów ze zwierzyną, a w pobliżu pełno dzików i saren 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 26 Marca 2021 To dzięki za pomoc napewno się w niego zaopatrze, mam nadzieję że będzie warto bo już tak się nastawiłem żeby zebrać zajebsite plony że nie mogę się doczekać kiełkowania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 26 Marca 2021 Buteleczka 125ml powinna starczyć na cały sezon? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Marca 2021 @Tadziqq raczej nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jonny Narkoman 1 Napisano 27 Marca 2021 Przysypać to jeszcze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Marca 2021 @Jonny Narkoman nie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 28 Marca 2021 Czy 10kg azofoski i 25 kg dolomitu starczy mi na cały sezon na 9 półautomatow? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 28 Marca 2021 styknie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jurrr 0 Napisano 29 Marca 2021 Ziemia, perlit, dolomit, azofoska + anti bissan i cos na slimaki - wystarczy na 3 automaty na out czy cos jeszcze sie przyda? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 29 Marca 2021 coś na flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 8 Kwietnia 2021 Wysadzając kiełki prosto na spota w ziemię to może być to zwykła uniwersalna wymieszaną z perlitem czy raczej będzie trochę słabo rosnąć, jakieś pomysły żeby temu zapobiec (nie mam możliwości zamówienia gotowej gleby z neta bo do paczkomatu nie przywożą) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 8 Kwietnia 2021 @Tadziqq uniwersalna będzie dobra 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach