Tester 1,407 Napisano 21 Czerwca 2020 @FirstOut te wyciągnięte łodygi w ziemię dać najlepiej i zapewnić światło, te plamki żółte to może jakiś owad, może od kropli wody jak słońce przysmali 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowak2702 2 Napisano 6 Lipca 2020 Zostały mi jeszcze trzy nasionka - auto White widow extreme -auto ak 47 2.0 -auto critical jack Jest sens jeszcze kiełkować? Może ktoś sądził i wie jaką wysokość osiągają krzaki tych odmian? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 6 Lipca 2020 @nowak2702 plecha by atakowała bo wychodzi ścinka gdzieś początek października @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karthez 1 Napisano 6 Lipca 2020 (edytowane) Siema mam pytanie co byłoby lepsze 1. Zasadzić na spocie - Temperatura w nocy to od 14 do nawet 19 + mam zrobione butelki żeby je przykryć i ochronić przed różnymi wrogami 2. Doniczki 10L - Przez 2/3 tygodnie trzymać w doniczkach na ogródku i potem na spota (Jest to większy problem ponieważ trudno będzie mi to ukryć oraz transportować na spota Pytania: - Przez jakiś czas będzie nie widać że to marihuana? (Jeśli w doniczkach w ogródku) - Czy ta temperatura będzie dobra czy coś się może stać? (Na spocie) Który będzie lepszy wybór? Edytowane 6 Lipca 2020 przez Karthez @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 6 Lipca 2020 @Karthez 6 minut temu, Karthez napisał: - Przez jakiś czas będzie nie widać że to marihuana? (Jeśli w doniczkach w ogródku) kto się zna ten rozpozna po pierwszych listkach 7 minut temu, Karthez napisał: Czy ta temperatura będzie dobra czy coś się może stać? (Na spocie) będzie dobra najlepiej na spota trochę podrośnięte dać, trochę jednak późno na outa, chociaż z auto można było by coś jeszcze zebrać ale pleśń zapewne będzie się pojawiać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karthez 1 Napisano 6 Lipca 2020 Teraz, Tester napisał: @Karthez kto się zna ten rozpozna po pierwszych listkach będzie dobra najlepiej na spota trochę podrośnięte dać, trochę jednak późno na outa, chociaż z auto można było by coś jeszcze zebrać ale pleśń zapewne będzie się pojawiać @Tester właśnie mam automatyczne bo jestem amatorem i chciałem zacząć z automatami a za rok pomyśle może o czym większym To ile polecasz żebym trzymał w doniczkach? i jaką litrową kupić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 6 Lipca 2020 @Karthez Ja miałem swoje 14 dniowe na oucie jak temperatura w nocy czasami na minus schodziła i nic się nie stało, a tym bardziej dzisiaj jak się utrzymuje wysoka, więc temperatura to nie problem. Chcesz je trzymać w donicach na spocie ? Lepsze dużo jak je do ziemi bezpośredni wrzucisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 6 Lipca 2020 @Karthez możesz dać do kubeczków plastikowych takich z 0,25 l trochę w nich podrosną i na spota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karthez 1 Napisano 6 Lipca 2020 (edytowane) 13 minut temu, fxxx1337 napisał: @Karthez Ja miałem swoje 14 dniowe na oucie jak temperatura w nocy czasami na minus schodziła i nic się nie stało, a tym bardziej dzisiaj jak się utrzymuje wysoka, więc temperatura to nie problem. Chcesz je trzymać w donicach na spocie ? Lepsze dużo jak je do ziemi bezpośredni wrzucisz @fxxx1337 nie nie, mam na spocie specjalną już ziemie kupną (Terra Professional) wystarczy dołek wykopać i wszystko mam 10 minut temu, Tester napisał: @Karthez możesz dać do kubeczków plastikowych takich z 0,25 l trochę w nich podrosną i na spota @Tester ok dzięki :) Edytowane 6 Lipca 2020 przez Karthez @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adax 0 Napisano 10 Lipca 2020 Koledzy pierwszy raz jestem tutaj mam problem z dama iż jest w fazie kwietnia około 3 tyg dziś zauważyłem w okolicy szczytu na liściach czarny nalot co to jest, dodam że jest to outdoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek.talek 0 Napisano 10 Lipca 2020 Witam! Roślinna hmmm. ..pachnie mniej intensywnie. Czym może to być spowodowane? Z góry dziękuję. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 10 Lipca 2020 @Marek.talek niektore odmiany maja słabszy zapach, zacznie pachniec bardziej, daj jej jeszcze czas. Na twoim miejscu bym je podkramila, bo wygladaja na glodne. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek.talek 0 Napisano 11 Lipca 2020 @Farmerka Co polecasz? @Farmerka Chodziło mi o to, że wcześniej pachniała dużo intensywniej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 11 Lipca 2020 @Marek.talek nie przejmuj się tym, ja jednego dnia czuje intensywny zapach a innego nie czuć nic ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Lipca 2020 @Marek.talek podlalabym trochę azotem i na kwitnienie. Nie wiem co mogę Ci polecić, nie wiem ile chcesz kasy wydać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karthez 1 Napisano 11 Lipca 2020 (edytowane) Siema mam pytanko bo mam już małą roślinke która ma 4 dni i ma 4 małe listki i mam kilka pytań (Outdoor) 1. Jaka powinna być minimalna oraz maksymalna wilgotność? 2. Czy jak roślinka będzie miała 10 dni to mogę już na spota i się nie bać że się spierdoli od wiatru lub opadów dużych? 3. jaki jest optymalny dołek pod automata? ile głębokości oraz szerokości? (mam 50L ziemi Terra Professional) Edytowane 11 Lipca 2020 przez Karthez @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Lipca 2020 @Karthez na automata dołek taki na 20L ziemi aby weszło było by ok, wilgotność na oucie czy jak? bo na oucie nic nie zrobisz z wilgotnością, to jest out więc wszystko może się stać, zwierzyna i te sprawy, na ślimaki zabezpiecz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karthez 1 Napisano 11 Lipca 2020 @Szym ta na outcie na ślimaki tylko kupi bo tam raczej zwierzyn nie będzie bo to jest na boku lasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek.talek 0 Napisano 14 Lipca 2020 Dojdzie ? Northern passion 2:0 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 14 Lipca 2020 @Marek.talek wątpię, ale zobaczysz. Zawsze jakieś palenie będzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach