Kodein 1 Napisano 28 Czerwca 2022 @Szwagrom Wszystko co chciałem usłyszeć z fartem byniu ✌🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ReQ7k 7 Napisano 11 Września 2022 Kwitnie kilka tygodni, nie wiem ile dokładnie bo troszke jej nie widziałem. Czy te odbarwienia na liściach na dole są normalne? Czy lepiej dać trochę kompostu do nich? Niczym innym nie były nawożone. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 11 Września 2022 @ReQ7k normalna zdrowa roślina liście żółkną to normalne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goblinn 0 Napisano 21 Września 2022 Witam, moje pytanie brzmi co tutaj się wydarzyło..? Czy to plecha czy jakaś choroba? Czemu zaatakowało tak od samej góry i szło w dół? To automat "Forbidden Runtz". W sumie już tej rośliny nie mam ale chciał bym wiedzieć co sądzicie na ten temat.. dzięki I pozdrawiam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 21 Września 2022 @Goblinn pleśń @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luk0420 1 Napisano 18 Maja 2023 Witam wszystkich przy dołkach ok 15Litrow wymieniona całkowicie ziemia na spocie na Plagron Growmix plus 1litr perlitu+1litr Plagronu mega worm na dole keramzyt sadzonki około 10 cm 12 dniowe automaty Ak cream i pienaple dodać jakiś nawóz jeszcze czy poczekać ? Świeżak jestem więc proszę o wyrozumiałość peace @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 18 Maja 2023 @Luk0420 ja daje garść astvitu bezpośrednio pod sadzonkę i polewam wodą zawsze z hesi super vit. W tym roku nieco inaczej u mnie ale na pierwszy raz u Ciebie to to Ci wystarczy. A witaminki kup sobie I oczywiście woda ok 6.0/6.2 pH i obowiazkowo dolomit. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luk0420 1 Napisano 19 Maja 2023 3 godziny temu, mirecki napisał: @Luk0420 ja daje garść astvitu bezpośrednio pod sadzonkę i polewam wodą zawsze z hesi super vit. W tym roku nieco inaczej u mnie ale na pierwszy raz u Ciebie to to Ci wystarczy. A witaminki kup sobie I oczywiście woda ok 6.0/6.2 pH i obowiazkowo dolomit. Po dwóch Tygodniach chciałem dodać po dwie/trzy tabletki na dołek BioTabs i podlać pare razy Guerrila Juice nie wiem czy nie za dużo bo w tym Mega wormie i glebie byla dawka startowa nawozów plus grzyby 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 19 Maja 2023 12 minut temu, Luk0420 napisał: Po dwóch Tygodniach chciałem dodać po dwie/trzy tabletki na dołek BioTabs i podlać pare razy Guerrila Juice nie wiem czy nie za dużo bo w tym Mega wormie i glebie byla dawka startowa nawozów plus grzyby biotabsy to max 1 szt na dołek 🙂 lepiej papu dostarczac niz azeli to przenawozić a jak CI sie nie chce na maxa to biotabs + zel zalezy od odmiany bo takie hindu kushe ggsa to wpierdalać lubią 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący332 11 Napisano 13 Sierpnia Siema, jak właściwie wygląda sprawa z opryskiem na plechę pod nazwą ''magnicur one day'' faktycznie on ma taki krótki okres karencji i bez problemu można dzień lub trzy po oprysku ciąć bez obaw ? pytam ponieważ do końca ostatniego outa korzystałem z topsinu, co posiada jednak długi okres karencji. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 2 Września Siemanko, potrzebuje porady, roślina ma 80dni i topy nie rosną tylko trihomy a gdzie topy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach