Udyr 2,139 Napisano 7 Stycznia 2022 @Bloodwyn Serio to dziwne że one nie kwitną. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Stycznia 2022 @Udyr jeżeli w przeciągu tyg nie zaczną to przełączę na 12/12.. zobaczymy xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Stycznia 2022 @Bloodwyn Jeśli zakwitną po zmianie światła to raczej bym pisał do seedbanku. Nie po to się wybiera auto, żeby otrzymać coś innego. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 7 Stycznia 2022 @Bloodwyn Ja bym nie przełączał... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Stycznia 2022 @Lasir też wydaje mi się, że takiej skuchy nie odwalili @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Stycznia 2022 @Lasir Dla mnie to dziwne jest 30+ dzień auto i ani wzrostu ani kwiatów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 7 Stycznia 2022 @Lasir czemu? Jak roślina do 40 dnia nie zakwitnie to jasne jak słońce że to nie jest automat, mój pierwszy krzak miał być automatem a okazał się sezonem, skapnalem się dopiero 55 dnia Wega że muszę przełączyć światło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 7 Stycznia 2022 @Bloodwyn @onyx @Udyr To może być pomyłka i masz sezony.Ale to powinien być powód do radości.Masz czas żeby je przesadzić i zbudować rośline większą czyli z większym plonemJeśli to jednak sporo opóźniony automat to rób tak żeby rosła spokojnie.Po co światło przełączać jak i tak sama zacznie kwitnąć?Nie wiem ile automaty najdłużej wegetują bo dopiero zaczynam z uprawianiem.Jak jest jakiś pewny czas na zakwitanie a ja o nim nie wiem to masz bankowo sezona.ja bym ją obserwował dłużej niż tydzień, jak nie zaczną kwitnąć same to wygrałeś wg. mnie. Chodzi mi o to że nie ma sensu AF zmuszać do kwitnięcia bo to auto w nazwie traci sens.A jak się okaże że sezon, a raczej tak bedzie, tomasz czas więc wygrałeś. Jakbyś ją dziś przelączył to może na jeden wieczór jarania by było :) Jakbyś kupił sezona który okazałby się automatem to byłby problem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Stycznia 2022 Powiem tak... codziennie rozrastają się masakrycznie. A kwiatów dalej nie widać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 8 Stycznia 2022 @Bloodwyn nawet jednego włoska? Bo jak nie to sezony jak nic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 8 Stycznia 2022 Stary jak na 30 dni to słabiutko. moje mają połowę tego i zoobacz sam.. automaty gorilla @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Stycznia 2022 @Lemon Gelato @onyx Już prawie każda 40+. Czekam aż najmłodsza będzie mieć 42 i przełączam na 12/12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 8 Stycznia 2022 @Bloodwyn musisz. Ja bym Zjebał ten seedbank co zamawiałeś wysłał im zdjęcia i grzecznie zapytał " Co to kurwa jest za gówno co mi wysłaliście ? " ' ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Stycznia 2022 Raz miałem critical Orange Punch auto... i nawet po 3 miesiącach nie zakwitly, wyjebalem. Rosły jak auto a nie kwitly, nawet pokrzywy dookoła zakwitly a to ni chuja ha ha... napisałem do tych dilerów nasion i przyslali mi za to 10 nasion ak 47 XXL ale 3 miechy zmarnowalem, dobrze że out, to bynajmniej energetyki nie wzbogacilem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 8 Stycznia 2022 Nawet jeżeli to sezony to po takim czasie powinno rozrywac namiot. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Stycznia 2022 Myślę, że to może być wciąż wina za słabego światła. Dziś dodam chyba jeszcze dwa takie bulby. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Stycznia 2022 Dni 42, 39, 36 Chyba coś zaczyna się dziać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 9 Stycznia 2022 Na jednym zdjęcie preflowery widać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Stycznia 2022 @Bloodwyn Cos widać, może ogarną pi.... 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Stycznia 2022 @Lasir no właśniewtak mi się wydaję. A Wy co widzicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach