Udyr 2,139 Napisano 23 Stycznia 2022 @Lemon Gelato wg " mistrzów " do 3 tyg od zawiązania kwiatów można. A one nawet nie zdążyły dobrze obrosnąć. Oby nic się nie zatrzymało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 23 Stycznia 2022 Pewnie zamula chwile ale odbija. Będzie zawsze dla pokoleń doświadczenie. Blok będzie bo wykosil je na maksa za jednym razem. Co innego wyrywać po 1-2 dziennie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 24 Stycznia 2022 @Brazil Munster Trudno zobaczymy co z tego wyjdzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 24 Stycznia 2022 @Lemon Gelato może zaskoczą nas wszystkich:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) @Brazil Munster Wyglądały na silne bo 2x ujebałem szczyt nawet nie odrywałem tylko "przyspawałem" Na drut by nie opadł i same się zrosły a co do gorrilki to gość na filmiku zgolił tak jak ja i miał plony jak dłoń. Chciałem spróbować nowej metody Edytowane 24 Stycznia 2022 przez Lemon Gelato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 24 Stycznia 2022 Jasne czemu nie. Będziesz widział różnicę I wyciągniesz wnioski. Kto wie może to wyjdzie lepiej niż nam się wydaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 24 Stycznia 2022 @Brazil Munster Jeszcze was zaskoczy goryl 😉 Mam nadzieję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 25 Stycznia 2022 (edytowane) DZIEŃ 33 Jakoś wytrzymały fryzjera 😉 Póki co dla mnie spoko na oko amatora. CYKL ZMIENIONY NA 20/4 (niech znają dobroć Pana👑) Temp : 24°-28° Wilgotność : 50%-55% Lampa : 50cm od największego szczytu , 60%/200W Edytowane 25 Stycznia 2022 przez Lemon Gelato 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 25 Stycznia 2022 @Lemon Gelato Jak nie kombinujesz bez potrzeby to nie ma co zepsuć. Niech puchną. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 25 Stycznia 2022 @Udyr A wszystkie parametry mam dobrze ustawione.. ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 25 Stycznia 2022 @Lemon Gelato Ty mnie nie pytaj, rośliny zadowolone to znaczy że jest ok 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 25 Stycznia 2022 @Udyr Ja nie widzę żeby coś tam dolegało ale ja amator @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Stycznia 2022 @Lemon Gelato wszystko zdrowo warunki dobre i trening też dobrze zrobiony, będziesz pan zadowolony z plonu chyba że coś spierdolisz w międzyczasie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 26 Stycznia 2022 (edytowane) DZIEŃ 34 Podano H20 z : Cal-mag 3ml plargon bloom 10ml PK 5ml ph - Następne karmienie czysta h2o Niektóre liście zaczynają posiadać fioletowy odcień YEEAH !! Edytowane 26 Stycznia 2022 przez Lemon Gelato 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 27 Stycznia 2022 #35 Laski dostały dodatkowe 400ml w tackę WODA Z MIODEM 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 28 Stycznia 2022 #36 Serwus. Zastanawiam się czy ładować im już pół dawki PK czy jeszcze nie ? Nie za wcześnie na PK ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Stycznia 2022 @Lemon GelatoJedno pyt, co jest w tej podziurawionej puszce po konserwie? 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Stycznia 2022 @Lemon Gelato nawóz Canna PK 13/14 powinno się stosować na trzy tygodnie przed zbiorami. Nawóz Canna PK 13/14 należy stosować w stężeniu 15 ml na 10 litrów wody. Trzeba go podawać roślinom przez okres od 3 do 6 dni. Policz sobie +/- ile to będzie. Producent daje jakiś przybliżony czas do ścięcia. One dopiero 11 dni kwitną i dopóki nie widać potrzeby to po co lać ? Nie pamiętam co za nawozy tam masz u siebie. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 28 Stycznia 2022 @Udyr Nawozy Plargon (grow,bloom i PK) oraz calmag z biobizz.Dzięki za info @Bloodwyn Tam się robi w extremalnych warunkach AUTO🍋Haze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Stycznia 2022 @Lemon Gelato to się tyczy każdego pk. Nie wyglądają na głodne więc nie warto ich koksowac. Obserwuj je i tyle. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach