Udyr 2,138 Napisano 20 Stycznia 2022 @Lemon Gelato Ale teraz będą za... w górę 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 20 Stycznia 2022 @Udyr no jak czegoś nie zje*** to powinno odcinać nogi hah. Kwestia wbicia się w odpowiedni moment z odżywkami światłem itp. Przy następnym rzucie będzie i tak lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 20 Stycznia 2022 (edytowane) @Lemon Gelato szkoda że treningów nie robiłeś tym plantom, coś tam zawsze więcej by wyszło Edytowane 20 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 20 Stycznia 2022 @Lemon Gelato jeżeli ciemna jest to już nie dawaj grow na ten moment. Zawsze możesz jeszcze nawet teraz co nie co sznurkami lodygi poodciągać co by więcej światła w środek weszło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 20 Stycznia 2022 @Brazil Munster ja liście pod spód podginam 😉 a szczyty ciągnę do światła i często obracam doniczki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 20 Stycznia 2022 @Lemon Gelato podginaj ile sie da💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 21 Stycznia 2022 @konopny_janusz cały czas mają lst i je dodatkowo doginam do światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 22 Stycznia 2022 DZIEŃ 30 veg Siemanko!! Panie chyba za bardzo zielone także dostaną jutro same H20 i tak myślę czy nie "przełączyć " ich na kwitnienie już hmmm... Jak uważacie? Lać blooma powoli? temp 21-26 wilg 60-70% Foty bez lampy (z nocki) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 22 Stycznia 2022 @Lemon Gelato Nie wymusisz na nich kwitnięcia podawaniem nawozu 🙂 a wode przed flo zawsze na zmianę z nawozem. Jak kwitnie to ja dopiero dawałem 2x nawóz 1 woda . A i azotem możesz ją opóźnić też trochę, tak przynajmniej kojarzę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 22 Stycznia 2022 @Udyr No właśnie też myślałem o azocie ale gdzie nie gdzie widać spalone końcówki liści więc mogłem ostatnim laniem pełnej dawki growa im cos przedobrzyć, podam im samą wodę teraz 6.2-6.3 PH i powinny wydobrzeć bez calmagu itp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 22 Stycznia 2022 (edytowane) ReEdit Dostały tylko H2O PH 6.3 napowietrzone. Lampa : 50cm - 60%/200W Wilgoć : 70% Temp: 23° Any thoughts? a Edytowane 22 Stycznia 2022 przez Lemon Gelato 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 23 Stycznia 2022 onyx One wg mnie powinnyy już zakwitać bo max do 70 dni od ziarna a ine już miecha mają i nie wiem czy dać im już warynki do kwitnieniea czy jeszcze nie HELP @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 23 Stycznia 2022 @Lemon Gelato widzie preflowery więc nie masz się czym martwić oprócz tego że Ona nie dojdzie w 70 dni od pestki Mój automat dopiero zaczął tworzyć kwiatostan koło 38 dnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 23 Stycznia 2022 @Lemon Gelato i powoli możesz nawilżacz skręcać w dół z ilością działania. Teraz 40-50 max wilgotności już powinno być. Jesli masz ustawienie jakieś na sprzęcie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 23 Stycznia 2022 @onyx Czyli nadal wilgotność 70 no a lampe dałem 50cm na 60% i nie wiem czy nie za mocno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 23 Stycznia 2022 Jak liście nie będą robić się w lodeczki to tak trzymaj jak będzie widać że za dużo światła to dasz ja wyżej. A wilgotność daj teraz do 60% maks A najlepiej 50-55 nie więcej. I czym bardziej będzie zaawansowane flo warto będzie trzymać do 50. Chyba że masz tam dobra cyrkulacje itd to i 55 będzie git 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 23 Stycznia 2022 @Brazil Munster O to właśnie mi chodziło czy już dać mniej czy nie:) Dzięki ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 23 Stycznia 2022 DZIEŃ 1/31 FLO 2 Krzaki były u fryzjera 😉 Zobaczymy co lepsze będzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 23 Stycznia 2022 Dzień 1/31 flo ? Dobrze tam się bawisz pisząc upy 😄 Zaczęła kwitnąć dopiero a Ty jej tak po pizz dałeś 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 23 Stycznia 2022 @Udyr To automat więc wg mistrzów yt to dobra metoda same badyle i to nawet wcześniej. Eksperyment dwie z tyłu nieruszane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach