KlausKörner 880 Napisano 30 Listopada 2021 Masz 11 l wiadra. Szkoda przełączać. Poczekaj 2 3 tygodnie. Bo tak to chuj zbierzesz. Masz Marsa 600. Poczekaj. Zbierzesz podwójnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 30 Listopada 2021 @Duszek gitara jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 6 Grudnia 2021 Kwiatki dzien 37 chyba lekko spartaczyłem robote, jeden sie przystopował przypuszczam ze go przelalem, jeden ładnie rośnie. Chcialem zrobic scroga ale chyba nie tak to powinno wyglądać jak wygląda na ten moment i chyba przedłużę troche wega bo nie wygladaja zadowalajaco. Co poprawic zeby wygladalo to lepiej a moze przesadzam i nie jest tak zle? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 6 Grudnia 2021 Przeciągnij trochę vega i tyle. Lampe dałaś wyżej jak mówiliśmy? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 6 Grudnia 2021 Lampa wyżej ale ile mniej więcej ja trzymac cm nad roslinami? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 6 Grudnia 2021 @Duszek weg 50-60cm od szczytow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 9 Grudnia 2021 Siemanko chyba przesadzilem troche z nawozami bo sie niektore liscie lekko poplamiły ale myślę ze w miare to wygląda w planach jeszcze tydzień wega. Chyba ze lepiej bedzie je troche jeszcze potrzymać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Grudnia 2021 @Duszek Potrzymaj tydzień, jak ci wielkość będzie odpowiadała i z roślinami będzie wszystko w porządku, to przełączysz, a jak nie to przedłużysz wega. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 9 Grudnia 2021 @Zielone krainy Dzięki majster😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 17 Grudnia 2021 Przełączyłem na flo ale zauwazylem ze mi liscie zżółkły wiecie moze przez co? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Grudnia 2021 @Duszek ostatnio pisałeś, że ja lekko przelales. Ile teraz na głowę dostają ? Czy mierzysz w jakiś sposób pH ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 17 Grudnia 2021 To nie ta była przelana, tą co niby przelałem to wygląda dobrze nie ma plam, niestety nie mierze ph ale raczej problemów z wodą nie było moze to jakiś niedobór albo nadwyżka nawozów? Ostatnio lałem samą wode to moze cos jej brakuje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 17 Grudnia 2021 U mnie na początku było podobnie teraz mam o wiele gorzej.. Jak dla mnie to brakuje jej mg i pk. Ale niech się wypowie może @Dobry_Człowiek!, albo @Zielone krainy🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Grudnia 2021 @Duszek Głodne są niektóre, wysysają pierwiastki z dolnych partii liści. Bloom + calmag, ale nie wszystkim, bo nie wszystkie potrzebują. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 18 Grudnia 2021 @Duszek przelane panie To jest zgubne bo pokazuje braki a to nie są braki poczekaj aż wierzch doniczki będzie wiór @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 18 Grudnia 2021 Calmaga niestety nie mam, musze sie zaopatrzyc bo juz pare razy o nim czytałem, jakies jeszcze nawozy polecacie to odrazu kupie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 22 Grudnia 2021 Niestety nie kupilem jeszcze calmaga a widze ze roslinom brakuje bo nowe liscie wychodzą żólte da rade jakos w inny sposob dostarczyc te pierwiastki? Na ten moment to nie mam za bardzo jak sie zaopatrzyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Grudnia 2021 (edytowane) @Duszek Masz jakiś ogrodniczy blisko ? Dolomit możesz spróbować znaleźć, albo sól epsom. Powinni coś miec w większości sklepów. Ta solą epsom nawet oprysk można zrobić. Szybciej chyba dociera do rośliny. Pozdro 🐺 Edytowane 22 Grudnia 2021 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 5 Stycznia 2022 Troche minęlo odkad ostatnio aktualizowałem fotorelacje ale nie mialem za bardzo czasu, calmag zakupiony jak narazie tylko dwa razy dawałem ale dalej liscie żóltawe, tak im juz zostanie jak nie to co moze dawac? Nalałem im dzisiaj calmag pk13/14, terra flores, rhizotonic i Cannazym. Moze przesadzam troche z nawozami? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Stycznia 2022 5 godzin temu, Duszek napisał: Nalałem im dzisiaj calmag pk13/14, terra flores, rhizotonic i Cannazym. Moze przesadzam troche z nawozami? raczej tak, chyba poblokowałeś je @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach