konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Listopada 2021 (edytowane) Plant: 1 x LSD Barney's Farm, Box: 0,16 m2, LED COB ~10,500 lm, Medium: Biobizz AllMix 10L Weg: H2O, Canna Rhizotonic, Cannazym, Flo: H2O, Biobizz Bio-Grow, Biobizz Bio-Bloom, Plagron PK 13/14, BioBizz Top-Max. Treningi: Low Stress Training, High Stress Training (Topping), Main Lining, Lollipopping, Box będzie odpowiednio przygotowany na dniach Pozdro Edytowane 7 Listopada 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Listopada 2021 No i kurwa namówiłeś mnie, wsadzam sezon pod prysznic. Tam zrobię Box. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Listopada 2021 (edytowane) @KlausKörner czemu nie :D Obczaj sobie filmiki PapaJoint TV, chłop w łazience uprawiał planty Edytowane 7 Listopada 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Listopada 2021 @konopny_janusz Lodówka jest też spoko opcja 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Listopada 2021 @konopny_janusz A myje się gdzie w kuchni w umywalce, czy bierze prysznic razem z plantami ? :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Listopada 2021 Bez kitu tak zrobię. Weg pierdolne pod prysznicem do czasu ścinki tych co mam w boxie, przesadzę parę razy 0,5l - - 2,5L--10L potem przesadzę w 30-40litrow donice i do boxa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Listopada 2021 @Zielone krainy nie wiem może ma drugą albo coś. Ale na wegu akurat by pasowała, nawet nawilżacza nie potrzeba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Listopada 2021 Teraz, Zielone krainy napisał: @konopny_janusz A myje się gdzie w kuchni w umywalce, czy bierze prysznic razem z plantami ? 😄 Żeby nie było, ja mieszkam w domu jednorodzinnym, mam całe poddasze do takich zabaw. Mam tam swój pokój, łazienkę i kuchnie, no i córka ma też jeden pokój bo chciała mieć swoje piętro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Listopada 2021 @Udyr też taki pomysł miałem kiedyś ale to zbyt rzuca się w oczy bo lodówka zazwyczaj jest w kuchni gdzie wszyscy mają do niej dostęp, a nie w zwykłym pokoju @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Listopada 2021 @konopny_janusz taaa, właśnie na Wega pasuje idealnie. Wilgotność jaka chcesz, temperatura też @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Listopada 2021 @konopny_janusz Może ma wychodek na zewnątrz, a myje się wtedy, jak akuratnie pada deszcz :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Listopada 2021 @KlausKörner Czas uświadomić córkę, że jednak jedno pomieszczenie będzie dla Ciebie pod kluczem 😄 @konopny_janusz W IKEA mają fajne szafki wysokie i na klucz. Tylko ta płyta z tyłu do wymiany na dzień dobry. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Listopada 2021 @KlausKörner Za duży masz dom, powinieneś się podzielić metrażem z kolegami z forum, ja też zamawiam u ciebie jedno piętro do uprawy i wszystko mi jedno, które :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Listopada 2021 @Udyr to stary bachor już 17 letni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Listopada 2021 @KlausKörner no to już szykuje grupę Azjatów na to piętro 😄 Tylko bezpieczniki trzeba by było zawatowac 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Listopada 2021 @Udyr grupę Azjatek doraźnie mogę przyjąć. @Zielone krainy 420 m2 piwnica parter piętro i wysokie poddasze a nas troje w tym domu. Mieszkamy parter i piętro a poddasze było puste. Kupiłem mebli na ebay i zrobiłem sobie pokój Mocy, ale bachor pozazdrościł, i przejął górę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Listopada 2021 jakbym miał syna 17 lat to musiałbym go zrobić w podstawówce 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Listopada 2021 @konopny_janusz a to córka akurat. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Listopada 2021 @KlausKörner Tylko sam sobie jesteś winny tej sytuacji, wystarczyło nie mieć dzieci, abyś miał wszystko dla siebie:D A tak poważnie to spoko, córka też człowiek coś jej się należy od ojca :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Listopada 2021 @konopny_janusz masz tu moje LSD w 17 dniu kwitnienia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach