onyx 881 Napisano 15 Listopada 2021 @kubus425 Który to jest dzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 15 Listopada 2021 @onyx 22 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 15 Listopada 2021 @kubus425 to tak średnio ma jeża ale jak chcesz to trzymaj nie ma co się poddawać, przy następnym projekcie będziesz wiedział czy trzymasz takie mutanty czy nie Bywały i takie fotorelacje tu że mówili do wyjebania krzak a dotrzymał do końca i nie żałował 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 15 Listopada 2021 @onyx dzieki za słowa otuchy haha jak widzisz 2 juz rosną nowe a niedlugo chyba zmienię sprzet i polece nowy projekt a ten zostawie zeby moja dokończyła. Szkoda mi ja wyrzucać ale wiem ze jest karłowata i za duzo z niej nie bedzie 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 15 Listopada 2021 @kubus425 może nie bd aż takiej lipy 22 dzień dopiero może być karłowata ale za to może ładnie w topy pójść … choć nie musi , także wróżenie z fusów na ten moment , sory nie zerknąłem na moc lampy i metraż u cb dokładnie jeżeli wszystko w normie to coś z tego może być jeżeli żarówka od kibla to nie ma co się łudzić jeżeli dalej taka truskawa bd bez zmian obserwuj i podnieś lampe by się wyciągała jaki masz teraz dystans 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 15 Listopada 2021 @Tomaszszym luckygrow modular 110 a namiot 40x40x120 Ten led to 55 w rzeczywisty pobór ma Dystans ok 30-35cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 15 Listopada 2021 @kubus425 @kubus425 90 st czy 120 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 15 Listopada 2021 90 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 15 Listopada 2021 @Tomaszszym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 15 Listopada 2021 @kubus425 sorki przysnalem czytałem ze jest do 50 /50 czyli daje radę obserwuj jak bd dalej gęsta bez efektu to dygnij jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 15 Listopada 2021 Juz podwyższylem godzinke temu hehe ale widze ze cos tam odbija @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 17 Listopada 2021 @KlausKörner @Tomaszszym powoli powoli ale do przodu 🙂 Dalej końcówki liści niektórych robia sie jaśniejsze 😕 leje sama wodę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 19 Listopada 2021 @KlausKörner niepokoi mnie ten jasny kolor… znow jest cos nie tak a dalem im tylko root juice i jedna padnie rosnie a druga no sam zobacz… @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 19 Listopada 2021 Nic jej nie będzie. Pilnuj tylko pH podlewania. Hujowo że masz 2 w 1 donicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 20 Listopada 2021 @kubus425 ten kolor to nie raz nawet od genetyki może zależeć ja bym się tym nie przejmował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 20 Listopada 2021 @KlausKörner Czemu hujowo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Listopada 2021 Po rośliny są inne i mają inne zapotrzebowanie, jak będziesz je później karmił? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 20 Listopada 2021 Nie wyrzucaj rośliny.na czym się chcesz nauczyć jak nie na swoich błedach?lampa ostro do gory, nawozy pod klucz a Ty czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj nt. uprawiania. @kubus425 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 16 Grudnia 2021 @Zielone krainy trzymaj modela hehe🐶🐶 Nie wiem czy tak dobrze tu widac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed Wygląda ok, tym bym sie nie przejmował. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach