Lasir 644 Napisano 1 Grudnia 2021 @onyx Jaką masz w planie kupić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 1 Grudnia 2021 @Lasir zastanawiam się nad jungle the Jackson 150w tylko że ona mieści się totalnie na styk z moim namiotem i trochę się martwię że ciepłe powietrze nie będzie miało gdzie uciec LED ma wymiary 59x30 a mój box 60x40x120 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Grudnia 2021 @onyx moja lampa ma 3-4 cm luzu z każdej strony i wszystko cyka. Dobry wyciąg i mieszaki zrobią robotę moim zdaniem 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 3 Grudnia 2021 (edytowane) Dzień 35/30 Lubię fazę wegetatywną bo każdego dnia jak zaglądam to rośliny rosną w oczach, są zdrowe i pną się do góry jak szalone, każda z nich już co najmniej od tygodnia pokazała preflowery więc zastanawiam się kiedy zaczną budować kwiaty ale niech sobie rosną. Przez ostatnie dwa dni leciałem bez nawilżacza powietrza ale postanowiłem do niego wrócić bo wilgotność dochodziła do 30% a wydaje mi się że to za mało jak na tą fazę. Roślina po prawej czyli ta młodsza o 5 dni idzie zdecydowanie lepiej od starszej koleżanki, jej liście są jaśniejsze od tej starszej w której widać że jest bardziej nabita azotem, generalnie jak na liczne złamania i topping im za bardzo nie zaszkodził z czego bardzo się cieszę 🙂 Edytowane 3 Grudnia 2021 przez onyx 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,970 Napisano 3 Grudnia 2021 @onyx w dobry moment Ci się urwało te głowy 😉 dobrze się rozrosły, oby bez niespodzianek🖐️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 4 Grudnia 2021 @onyx Lampa wygląda ciekawie.Nie widziałem tej firmy jeszcze.Fakt duża jest, mały luz zostanie.Dobrze, że ciepłe powietrze ucieka do góry :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 4 Grudnia 2021 @onyx różnica kokos a ziemia to przepaść teraz dopiero to widzę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Grudnia 2021 @Barney's też dużo dobrego słyszałem o kokosie aczkolwiek chyba znalazłem mój ulubiony format uprawy, biotabsy i dobra mikoryza to jest to co chyba zostanie u mnie na dłużej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 4 Grudnia 2021 @onyx ja to narazie się uczę w Coco teraz już wiem że przy osmo trzeba więcej tego calmagu dawać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Grudnia 2021 @Barney's rośliny masywnie rosną więc dużo jedzenia potrzebują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 4 Grudnia 2021 @onyx te biotabsy serio działają jak producent podaje?wrzucasz do ziemii i nic Cię nie interesuje dalej.sama woda... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Grudnia 2021 @Lasir No póki co to tak ale musiałbym przejść przez całe flo że by ci rzetelnie odpowiedzieć na to pytanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 4 Grudnia 2021 @onyx tak to działa już sprawdzone @Lasir @onyx co ty masz tam za lampę ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Grudnia 2021 @Barney's mars hydro ts600 ale uszkodzony czyli świeci na jakieś 70W @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 4 Grudnia 2021 @onyx uuu a ile już go posiadasz ? Może reklamacja jak spoko firma to powinni ci wymienić bez problemów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Grudnia 2021 @Barney's Drugi projekt dopiero niestety @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 4 Grudnia 2021 @onyx @onyx ile tabletek wsadziłem w donice i ile litrów masz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Grudnia 2021 @Barney's jedna na donice 11l 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 4 Grudnia 2021 @onyx trochę mało 2 powinny pójść @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Grudnia 2021 @Barney's zawsze jeszcze mogę dorzucić po jednym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach