onyx 881 Napisano 7 Lutego 2022 @Udyr odnosząc się do namiotu to możesz też kupić taki w polskim sklepie z wysyłką za granicę 1 godzinę temu, Git napisał: ja stawiam na 190g, a jaki ten balon bedzie? Talon? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Lutego 2022 (edytowane) @onyx będę na Wielkanoc w kraju . Jeśli znajdę gdzieś w stacjonarnym to spakuje w walizę, albo sam do siebie wyśle. Nie lubię używać adresu gdzie sadzę do zakupów tego typu rzeczy 🙂 tak tylko myślałem że u na wyspach znajdę w jakimś sklepie. Ale ni ma 😄 Edytowane 7 Lutego 2022 przez Udyr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 7 Lutego 2022 Godzinę temu, Udyr napisał: @onyx będę na Wielkanoc w kraju . Jeśli znajdę gdzieś w stacjonarnym to spakuje w walizę, albo sam do siebie wyśle. Nie lubię używać adresu gdzie sadzę do zakupów tego typu rzeczy 🙂 tak tylko myślałem że u na wyspach znajdę w jakimś sklepie. Ale ni ma 😄 dopóki nie kupujesz cyjanku potasu, nikogo nie obchodzi co sobie zamawiasz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Lutego 2022 @Git dla świętego spokoju wolę unikać zbędnych problemów. Nawet przy małej zabawie. Może zbytnio się przejmuje, ale lubię mieć spokojną głowę 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sensei 43 Napisano 7 Lutego 2022 @onyx Ja zbytnio się nie znam ale obstawiam 130g 😄 A jak to robią osiedlówki z cukrem i 250g... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sensei 43 Napisano 25 Lutego 2022 @onyx I jak tam? Wysuszone? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 26 Lutego 2022 @Sensei wyszło 160g łącznie a na dniach dodam zdjęcia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 636 Napisano 26 Lutego 2022 2 godziny temu, onyx napisał: @Sensei wyszło 160g łącznie a na dniach dodam zdjęcia Czyli byłem najbliżej trafienia :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Marca 2022 W dniu 26/11/2021 o 17:28, Mr.Green napisał: Ogolnie to jak dla mnie to te wczesne LST kaleczy panny i rosna takie salaty co wiecej powierzchni zakrywa niz w gore idzie Dokładnie...to głupota jest je torturowac od początku. Trzeba dac im się w pelni rozwinąć i tylko lekko korygować wzrost. Na przykład gdy roslina ma te 40 cm już i spore odrosty, to wystarczy tylko główną lodyge odchylic o 30 stopni na prawo lub w lewo i robi się z czasem ładna korona jak w tych drzewach z afrykańskiej sawanny(tak mi się skojarzylo) Wcześniej też ostro je trenowalem od etapu sadzonki i to jest złe, wiem to teraz na 100% Jezeli sadzimy sative wysoka a namiot ma metr, to wtedy takie ugniatanie ma sens. Lampa wysoko na wegu i dopóki nie osiągnie 70% swoich rozmiarow, to zadnego memłania rosliny. Wieksza roslina da większy plon. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach