onyx 881 Napisano 21 Stycznia 2022 @Git dziś przed podlaniem pH będę sprawdzał bo nie wiem czy one takie głodne czy pH jest zjebane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) Dzień 91/ Dzień 86 Sprawdzałem pH i było powyżej 7 co mnie zdziwiło bo był biotabs i mikoryza aczkolwiek widocznie zdarzyło mi się przesuszyć ziemię ci mogło zabić bakterie i inne żyjątka odpowiadające za regulowanie pH w glebie, no nic mam dzbanek filtrujący i naprawi się. Rośliny już trochę zmasakrowane, liści dużo pousychalo bo nadal wysokie temperatury panują w boxie, wentylator mieszający zdecydowanie za duży jak na tego boxa. Topy tak ciężkie że już się kładą a ilość mlecznych mnie nie satysfakcjonuje więc nadal je trzymam. Problem też jest z wilgotnością bo cały czas coś ponad 20% a spokojnie mogło by być 40% głupi ja pozbyłem się poprzedniego nawilżacza i lipa też może być przy suszeniu, może ma ktoś do polecenia fajny nawilżacz z funkcją wyłączenia się przy osiągnięciu odpowiedniego % wilgotności? Pozdrawiam i życzę smacznego kawusi. Edytowane 24 Stycznia 2022 przez onyx 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 24 Stycznia 2022 No i roślina po lewej wchodzi w fiolet co jest dla mnie dziwne że się wybarwia przy tak wysokiej temperaturze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 24 Stycznia 2022 Jednak to nie fiolet na roślinie tylko padające światło fioletowe na roślinę bo bardzo blisko Leda jest xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Stycznia 2022 @onyx Sassy the sasqach mówi zebys nie palil tyle 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 24 Stycznia 2022 @Udyr ostatni raz paliłem kilka miesięcy temu xd 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyUzytkownik 30 Napisano 24 Stycznia 2022 @onyx ja mam u siebie nawilzacz hanks air ustawiony na miminalną moc i podlaczony do higrostatu corwall electronics. Ogolnie ten higrostat spełnia zadanie, ale trzeba pilnowac bo mi juz kilka razy sie zawiesil i nie odcial zasilania pomimo osiagniecia zadanej wilgotnosci. Byc moze kwestia mojego egzemplarza lub ogolnie cornwall electrocics to lipa. Ale ogolnie rozwiazanie dzialani warto je rozwazyc 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Stycznia 2022 Odsłona nocna 1 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyUzytkownik 30 Napisano 25 Stycznia 2022 @onyx jak szerokie są te topy😮? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 25 Stycznia 2022 Damn, ale szychy 😍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Stycznia 2022 @ZielonyUzytkownik szerokie to nie wiem ale roślina ma prawie 70cm wysokości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 25 Stycznia 2022 @onyx A mnie na siatkę namawiasz. I pewnie mi kolejne karły wyrosną 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot85 49 Napisano 25 Stycznia 2022 @onyx Hej a propo tych bio tabsow. Czy można je wrzucić w 30 dniu? I jeszcze jedno, jak z nawozami i bio tabsami? Można podawać razem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Stycznia 2022 @Udyr siatkę ci proponuje bo ja mam 8 szczytów na krzaka gdzie przy scorgu możesz mieć 500 xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 25 Stycznia 2022 @onyx Tyle to ja pól w siatce nie mam 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Stycznia 2022 @kemot85 jeżeli wrzucisz biotabsa 30 dnia życia rośliny to jedyne co lejesz do końca to stymulatory i wodę ewentualnie pk 5-8 jak będą wolały o azot @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot85 49 Napisano 25 Stycznia 2022 @onyx myślę czy nie zakupić. Do tego mikoryza , tylko nie wiem jak się maja do tego moje odzywki z powder feeding @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Stycznia 2022 @kemot85 nie znam tych odżywek ale jeżeli są bio to jest ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 26 Stycznia 2022 @Tester mógłbym prosić o zmianę nazwy fr na LSD Auto - barney's farm/ The Jakcson 150W @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot85 49 Napisano 26 Stycznia 2022 @onyx czy po zrobieniu lst, zmieniamy odległość lampy i moc czy zostaje taka sama jak przed lst? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach