Gość Zielone krainy Napisano 7 Stycznia 2022 @Ważniak Są świeże na topach, wyschły tylko liście , co jest pożądanym zjawiskiem związanym z wyssaniem nawozów, jutro kosa, mleko z bursztynem na około 25-30 %, jutro pokaże wygolone topy ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Stycznia 2022 @Zielone krainy Czym pryskałeś żeby zabezpieczyć topy przed pleśnią? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Stycznia 2022 (edytowane) @mleczyk Biobizz LeafCoat, zero plechy, uprawa skończona, za chwilę wrzucę fotki z kosy ostatniej rośliny. Koniec uprawy, 77 dzień kwitnienia ostatniej rośliny. Jak chcecie to typujcie ile da, odciąłem poza tym, co tu widać z 3 szczyty i poszły do wody ( water curing) chce zobaczyć, jak wyjdą. Edytowane 8 Stycznia 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 8 Stycznia 2022 @Zielone krainy 136g Jak się dalej zapatrujesz? Jak spichlerz trochę ubyje to startujesz dalej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Stycznia 2022 @onyx To wiadomo, za jakiś czas nowa uprawa, ale na razie spokój. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 8 Stycznia 2022 127gieta będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Stycznia 2022 @Brazil Munster Wyjdzie mniej, nawet wizualnie porównując, poprzedni zbiór do tego, to ten wizualnie wychodzi na mniejszy. Tu będzie moim zdaniem 80-90 g. Patrz porównaj. Pierwsza roślina : Druga roślina. Musi wyjść mniej. Jednak oczywiście mogę się mylić, tak to szacuje na oko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 8 Stycznia 2022 Myślę że 100ka pęknie bo topy widać są większe niż w poprzedniej. Jak z twardościa topow ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Stycznia 2022 (edytowane) @Brazil Munster Na górze prawie kamień, bardzo zbite, ale niżej są rzadsze, na ręce topy górne to takie szyszki , twarde lepkie i dają taką słodko ostrą woń , jaka jest mocno wyczuwalna. Nie wiem ile wyjdzie, ale koło 100 g niewykluczone , ale wydaje mi się, że mniej , zobaczymy. Edytowane 8 Stycznia 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Stycznia 2022 I tak nie zdążysz wypalić do następnych zbiorów 😄 75/85 w zasięgu normalnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Stycznia 2022 @Udyr Tak myślę, że coś takiego , może do ponad 90g dojdzie, ale 100 g nie przekroczy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Stycznia 2022 @Zielone krainy Ja jutro moje niewdzięczne świnie kasuje 😄 Już się ziarno moczy. Nie będzie przestoju. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Stycznia 2022 @Udyr Powodzenia i dobrych rezultatów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 8 Stycznia 2022 U mnie germinacja leci. Za kilka dni może coś wrzucę jakąś relację.. muszę stara zamknąć bo przez okres świąteczny zajebany byłem.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Stycznia 2022 @Brazil Munster Działaj, powodzenia, ja bym was swoim dobrem obdarował, ale z wiadomych powodów, nie mogę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Stycznia 2022 Koniec uprawy, ostatnia roślina zważona. Wyszło 94 g z drugiej rośliny plus parę topów, jakim robię water curing, ale z tych topów będzie 6-8 g, więc w sumie druga roślina dała jakieś 100 g. Wynik z dwóch roślin LSD to 224 g. @Tomaszszym Był najbliższy ostatecznego wyniku, typował 210-215 g, Pozdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 12 Stycznia 2022 Elegancko. To na długi czas masz spokój 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Stycznia 2022 @Zielone krainy No i bangla 😄 224 g na 120w ? ~ 1.86 g/w. sympatycznie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buuh 10 Napisano 12 Stycznia 2022 @Zielone krainy Garty Piękny wynik 🙂 Zazdro ale takie pozytywne 😅😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) @Brazil Munster No niby tak, w sumie spokój, ale czegoś będzie brakowało. @Udyr Mogłoby być więcej, ale założenie wstępne było takie, że miało być racjonalnie na własne potrzeby, a nie iście na rekord. Jednak i tak wyszło więcej niż chciałem i zakładałem. @Buuh Dzięki ziomku, udanych plonów. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach