Gość Napisano 8 Grudnia 2021 @ArteK tak, ale jest o stówkę droższy, i w kostce, a żyto jak często wstrząśniesz to będzie to grzybnia w formie sypkiej. Np do wysypania na dno akwarium 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 8 Grudnia 2021 @Bloodwyn ooo bratku to ja nie znaju sie na grzybach, wiem ze muchomory są jadalne tylko te biale kropki trzeba postrącać, xD czyli co lepsze to niz gotowiec? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Grudnia 2021 @ArteK o wiele xd z jednej strzykawki zrobisz kilka słoików gotowych czyli takich grow kitów xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 8 Grudnia 2021 @Bloodwyn aaaaaa. No jak ja sie wkoncu wezme to jednego tego kita zamówię, hehe szpadel miedzy nogi i frryy do narni🤯🤣😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Grudnia 2021 (edytowane) Tak chciałem się pochwalić xP przyszedł do mnie większy namiot 60x60x120, ale zacznę go używać w przyszłym roku Do tego 8x bulb i 1x cfl A kuku xd Pozdro! Edytowane 10 Grudnia 2021 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 10 Grudnia 2021 @Bloodwyn tu to zajeb HPS bedziesz miał co trymować 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudnia 2021 @ArteK @grolsch3 @Zielone krainy dawkowanie produktów od Canna np pk 13/14 czy rhizotonic robić według zaleceń producenta? Bo wiem, że te nawozy typowo pod planty, chyba że macie inne proporcje, jeśli używacie/liście? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 12 Grudnia 2021 Nie używałem od canny niczego, ale jak coś leje to proporcje producenta są jedynie drogowskazem. Lubię łamać przepisy 😉 a tak serio to jest biznes, dla nich najlepiej jakbyś wszystko lał jak Ci napiszą, a najlepiej będzie jak będziesz obserwował rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 12 Grudnia 2021 @Bloodwyn polowa dawki w pierwszym strzale. Patrz jak roslina zareaguje. Boxik widze secret jardin. Fajnyy 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudnia 2021 @ArteK i tylko 230 w przeliczeniu na złotówki 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 12 Grudnia 2021 @Bloodwyn w Czechach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudnia 2021 @grolsch3 deutsche xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 12 Grudnia 2021 @Bloodwyn najważniejsze, że za dobrą cenę 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Grudnia 2021 @Bloodwyn To ciekawe, w UK też takie były za jakieś 43£ 😄 Takie ceny to ja rozumiem 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudnia 2021 @Udyr a moje z niemiec 😁 cofało się jeszcze pod amsterdam ale finalnie trafila Do Mnie 😁 w każdym razie zakup udany, jest dobrze wykonany, dużo otworów, że można nawet bokiem poziomo go jebnąć i będzie cacy. Powiedzcie wgl., jeżeli liście żółkną od podstawy ku górze, czego jest to oznakom? Przelane? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Grudnia 2021 @Bloodwyn ale wiele na raz ? Czy powoli od dołu odpadają i żółkną wyżej dopiero ? I nie wiem co jej tam lejesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 12 Grudnia 2021 @Bloodwyn przelane, przesuszone lub zjada azot. Jak to wykluczysz to mogą np. być jakieś robaki, które uszkadzają korzenie lub jeszcze inne powody. Podobno najlepsze na ocenę sytuacji jest zdjęcie i to bez lampy 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudnia 2021 No 3 liście całkowicie żółte od dołu, nie wiem jak przebiegał proces żółknięcia ale już są całe yellow. Pk 13/14 chwilowo z biohumusem @grolsch3 w takim razie przelane.. wypierdole ten kermazyt i tyle z tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 12 Grudnia 2021 @Bloodwyn na tych fotkach wczesniejszych widac braki cal mag. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudnia 2021 Na szczęście zaczynają się robić zielone od krańców, wszystko wraca do normy. Sorry, że ze światłem ale godzina dnia im została i idą lulu, więc niech się świeci xd A tu bubble kush od RQS I 2x White Widow of RQS, ale nie będę im robić chyba fr xd tak okazyjnie pokazuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach