KlausKörner 880 Napisano 2 Października 2021 @konopny_janusz jakie konkretnie jest pytanie? Cięcie krzaka bo jest taka możliwość, to słaby pomysł. Nie, nie będzie hermą. Ona się po fimie jeszcze nie pozbierała... @KlausKörner Ojciec , możesz ciąć ile wejdzie, hermy z niej nie zrobisz. Po co ciąć, skoro ona w jałowej ziemi jest i po jednym cięciu jeszcze się nie pozbierała... ? Zrobisz x40 szczytów a wagę jak przy X6. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 2 Października 2021 @KlausKörner w sumie mam ha juz ponad rok trzeci in z początku nie zwracałem na to uwagi bo sieje automaty ale chciałbym raz spróbować sezonowek i nie wiem czy by zakwitly @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 2 Października 2021 @Tomaszszym Mam doświadczenie z ta lampa i ona gaśnie w nocy. Dwa, na ten box, to ta lampa jest jak laser. Szanuj moc bo masz ogromną, pilnuj odległości. RQS jako dostawca i producent nasion, korzysta z m.in. tej lampy. Bardzo dobre lampy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 2 Października 2021 @KlausKörner mam pytanie a raczej teraz kilka kiedy zmieniałeś w niej biegi znaczy fazy 1234 w jakich tygodniach przełączałes i jaka odległość optymalnie zachowywałeś przy tej lampie ja planuje w nast tyg włączyć 3 od 4-5 dzień leci 2 jutro chciałbym delikatny lst zrobić bo wyjezdzam i wrócę w piątek . Jest to mój 3 rzut i nie potrafię w pełni wykorzystać potencjału tej lampy następnym razem chciałbym sezonowi spróbować zawsze coś innego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 2 Października 2021 Ona skacze jakoś dziwnie, 64 w 2x 64w 128w 2x128w i 480 w w pelnej okazałości. Optymalne,i maxymalne, ( taki producent) ona ma w 30-40cm od źródła światła. Weg pierwszy, czyli powiedzmy tydzień, na jednym włączniku, dwa włączniki po tygodniu aż do końca wegu, na indukcję 3 przełącznik, jak skończy rosnąć czwarty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 2 Października 2021 (edytowane) @KlausKörner jak się nie pozbierała co ty gadasz za głupoty. Jest jedna wielka sałata, a w niej masa szczytów których nie widać 😄 Edytowane 2 Października 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 2 Października 2021 @konopny_janusz A czy takie foto dałeś jako przykład??? Wyjściowy....? Pozbierana, widać. Tam dwa kikuty pokazałeś. Ładna. Ja bym nie ciał. Daj się wyciągnąć może chwilę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 2 Października 2021 @KlausKörner dobra już nie tnę, w ogóle zjebałem z odległością lampy od szczytów, nie wiem co się to podziało, mam od wczoraj 65 cm nad szczytami skręcona na 55, może się wyciągnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 2 Października 2021 @konopny_janusz Do soboty będzie już co giąć. Na bank. Tydzień niech postoji, możesz teraz kierunek rozwoju gałęzi formować. Wiesz o co mi chodzi. Niech na płasko się wiąże @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 2 Października 2021 @KlausKörner wiem, nie chce mi się lst robić bo scrog będzie, ale coś tam powyginam gałązki, byle ostrożnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 2 Października 2021 @konopny_janusz ja połamałem dziś rano. Skleilem plastrem, zobaczymy... Odpadła jebana, ale będzie dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 2 Października 2021 @KlausKörner no u mnie ta sałata ma grubą i krótką łodygę główną, ciężko tu coś już zdziałać. Może jak te odrosty się bardziej wyciągną to już przez siatkę będą szły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 8 Października 2021 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 9 Października 2021 Tak to wyglada dzisiaj niestety przy lst pękły mi dwa główne szczyty tzn jeden w miarę poważnie oraz odłamała mi się jedna odnoga . Były przesuszone wczoraj dostały po pol litra wody z vega, rhizo i canazymem A włączyłem im 3 bieg naświetlenia bo banan jakby się wyciągał i obniżyłem lampe o 5 cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 9 Października 2021 Moim zdaniem za duża moc lampy jak na razie i za nisko światło. Liście robią się kedzierzawe i plant przypomina truskawkę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 9 Października 2021 @KlausKörner banan strasznie się wyciagna takze probuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 9 Października 2021 Mam aktualnie w namiocie banana blaze auto od dutch passion. Ma około 2-3 tygodnie. Najbardziej ze wszystkich roślin się wyciągnal chudy i jaśniejszy od reszty, wyższy od 4 tyg Skunk który zaczyna kwitnąć. I jak dawałem mocniej i niżej lampę to inne większe i starsze się zbijały w kulke Producent podaje że to średniej wielkości indica która lubi najbardziej sucht i ciepły okres roku, może dlatego tak szuka światła. Ja podstawiłem jej coś pod doniczke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 9 Października 2021 @KlausKörnerostatnim razem banana sie tag nie wyciągał był mały Ok 30-40 cm przy ścięciu po lst może faktycznie geny takie @KlausKörner nie zamierzasz go trenowac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 9 Października 2021 52 minuty temu, Tomaszszym napisał: KlausKörner nie zamierzasz go trenowac No właśnie nie, za wątły trochę, zaraz pewnie pre flowers pokaże, choinkę z niego zrobię. Długo ci dojrzewały wcześniej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 9 Października 2021 @KlausKörner w sumie trzecim tygodniu pokazał płeć i chyba coś 80 dni coś ponad wpisz ak472 to powinna ci wyskoczyć wcześniejsza relacja bo już dokładnie nie pamietam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach