Gość Napisano 4 Listopada 2021 W dniu 31/10/2021 o 16:40, Queen Of Cookies napisał: Mordki pomocy, coś złego a nie wiem co to, fxx też nie wie i mnie to martwi. Chodzi o to żółte @Queen Of Cookies nute lock , nieprawidłowy stosunek NPK , przelałeś roślinę podczas kwitnienia , roślina nie pije tak szybko teraz jak na wegu bo już nie kształtuje nowych łodyg , liści i nie rozrasta się. Azot jest składnikiem mobilnym nawet w ziemi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Listopada 2021 (edytowane) @Vampidrut nie była przelewana @Barney's 6.8, od następnego podlania będzie zbijane do 6.5 Edytowane 4 Listopada 2021 przez fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Listopada 2021 @fxxx1337 jeżeli wlane było w okolicach 1.5l w te donice i przy tych małych automatach , to zostały przelane. Nie zawsze przelanie to znaczy utopienie korzenia. I to nie jest weg że przelejesz roślinę to liście opadną , w tym wypadku przelanie to nagromadzenie soli mineralnych i zachwianie stosunku NPK. Ale skoro mówisz że nie były przelane , to znaczy że były źle karmione i je przyblokowało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Listopada 2021 @Vampidrut Przy późnym wegu i na stretchu było wlewane 1l i aż było sucho @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 4 Listopada 2021 @KlausKörner po lewej z dołu to lemon, ciężko mi było do tabliczki dotrzeć xD @onyx cream kush który dostałam w gratisie Wgl jak będzie dostawa do aptek (za ok 2 tyg) będę miała aurorę 20, pewnie bym zrobiła recenzję, jest ktoś wgl chętny na przeczytanie tego? xD @Vampidrut są podlewane wg ich potrzeb, szczerze to patrząc na moje kwiatki na parapecie można powiedzieć, że mam tendencję do suszenia kwiatków xD zazwyczaj podlewam 3,25l na te 4 roślinki i mają idealną porcję wody na 2 dni 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 4 Listopada 2021 Wyrwałaś receptę? Na co? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 4 Listopada 2021 @KlausKörner yup, depresja i bezsenność, aurora 20 0.4g dziennie xDD a jeszcze babka gadała, że ze względu na wiek nie da mi mocnej dawki xDDDDD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Listopada 2021 @Queen Of Cookies palenie zioła z apteki to drogi interes xd A i często słyszę że topki marne jak by takie resztki dawali @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 4 Listopada 2021 @onyx o tej aurorze słyszała, że często masne się zdarzają, cena 50-60/g więc zobaczymy ile zaplacę co i jak będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Listopada 2021 @Queen Of Cookies jak 50zl to jeszcze ujdzie bo teraz tak ceny podskoczyły że szok na czarnym rynku, za małolata giet po dwie duszki był i każdy zadowolony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 4 Listopada 2021 @onyx pamiętam jak było za 40 u nas albo 30 czeski miał, teraz dobry stuff 50 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Listopada 2021 Ale problem w tym że pojedynczych sztuk w aptece nie weźmiesz xD A mam znajomych takich co nie mogą mieć w domu więcej niż dżisa bo ile mają tyle wypalą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 4 Listopada 2021 @onyx mam 10g przepisane xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Listopada 2021 @Queen Of Cookies to życzę udanej kuracji xd Akurat na sen to mega mi olejki pomagają z cbd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 4 Listopada 2021 @onyx też biorę, po wypłacie chcę kupić z eirhealth ten nowy z melatoniną, aktualnie mam też od nich no.15 i polecam mocno 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 4 Listopada 2021 504zl kosztuje plus marza apteki *marża @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 4 Listopada 2021 @KlausKörner tu każdy z pl ?🧐 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 4 Listopada 2021 @Barney's nope 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 4 Listopada 2021 (edytowane) @Barney's ja z Grenlandii, generalnie zimno tu mamy, ale hydro mars ociepla moje igloo. A prąd biorę ze słońca. Edytowane 4 Listopada 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Listopada 2021 @Barney's Tutaj wszyscy są z Holandii, bo forum jest na takim serwerze. ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach