bingobum 125 Napisano 31 Sierpnia 2021 Póki co mam kiepskie doświadczenia z Royal Queen (na 3 nasiona tylko 1 wykiełkowało) i testuje teraz Barney's Farm. Są producenci, od których można kupować "w ciemno", czy tacy których lepiej omijać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 31 Sierpnia 2021 @bingobum Cięzko stwierdzic, zawsze sie znajdzie "Czarna owca" choćbyś kupował najlepsze nasionka. Bardziej zastanawiałbym się których sklepów omijać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 31 Sierpnia 2021 @bingobum u każdego producenta zdarzyć się może bubel jakiś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dan007 11 Napisano 31 Sierpnia 2021 Proponuje Mr.canuckssgrow To jest jeden z najlepszych growerow na swiecie .zobacz sam na YT po 3 miliony wejsc .ziomek robi cuda z krzaków. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 31 Sierpnia 2021 @bingobum barneysfarm, greenhouseseeds.nl 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 31 Sierpnia 2021 @Dobry_Człowiek! zamówiłem teraz Kings kush od nich, bo jest czerwony i skunk z serii strain Hunters. O Greenhouse mi chodzi Miałeś, znasz,spoko są chyba? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 1 Września 2021 @KlausKörner mam teraz 3 uprawe z nasionami od greenhouseseeds i nigdy nie mialem z nimi problemów. Dwa razy kupywalem nasiona od rqs i juz nigdy nie kupie u nich nasion. Z barneysfarm tez nie mialem problemów. Ale patrząc cenowo to greenhouseseeds wygrywa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 1 Września 2021 barney's @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 1 Września 2021 (edytowane) @Dobry_Człowiek! możesz coś więcej o RQS napisać czemu nie? Edytowane 1 Września 2021 przez Bubble @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 1 Września 2021 5 godzin temu, Dobry_Człowiek! napisał: @KlausKörner mam teraz 3 uprawe z nasionami od greenhouseseeds i nigdy nie mialem z nimi problemów. Dwa razy kupywalem nasiona od rqs i juz nigdy nie kupie u nich nasion. Z barneysfarm tez nie mialem problemów. Ale patrząc cenowo to greenhouseseeds wygrywa. To i ja pochwałę ten Greenhouse seeds. Paczka szła z Holandii jeden dzień,więc bardzo szybko i mają zajebiste opakowania, szczególnie z serii seeds Hunters. 18 minut temu, Bubble napisał: @Dobry_Człowiek! możesz coś więcej o RQS napisać czemu nie? Ja miałem lipę z dosidos auto od rqs , padły po wykiełkowaniu, wyszły z ziemi ale bez listowia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 1 Września 2021 Godzinę temu, Bubble napisał: @Dobry_Człowiek! możesz coś więcej o RQS napisać czemu nie? Kupiłem raz 5 nasion żadne nie wykielkowalo, później Kupiłem następne 5 i tylko jedno wykielkowalo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 1 Września 2021 9 minut temu, Dobry_Człowiek! napisał: Kupiłem raz 5 nasion żadne nie wykielkowalo, później Kupiłem następne 5 i tylko jedno wykielkowalo. ech, a ja myślałem, że to może ja coś spieprzyłem... nigdy więcej RQS @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 1 Września 2021 @Dobry_Człowiek! Martwi mnie to co mówisz bo po pierwszej uprawie miałem przy kiełkowaniu 90% i przy drugiej podobnie, ale na automatach i ostatnio jówię trochę więceak zamawiałem to stwierdziłem, że zamówię trochę więcej i zamówiłem sezony, więc mam pół szuflady szajsu :(, ale powiedz mi jeszcze czy prosto od producenta zamawiałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 1 Września 2021 @Bubble zamówiłem prosto od producenta w orginalnych opakowaniach rqs. Juz pare osób sie narzekało na rqs na polskich i zagranicznych forach. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 1 Września 2021 Ehhh… Zobaczymy mam nadzieje, że będę mieć fart. Dzięki za info. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 1 Września 2021 Godzinę temu, Dobry_Człowiek! napisał: @Bubble zamówiłem prosto od producenta w orginalnych opakowaniach rqs. Juz pare osób narzekało na rqs na polskich i zagranicznych forach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ooo Jesu Napisano 4 Października 2021 A zza granicy dochodzą normalnie te paczki z pestkami? Zginęło wam coś kiedyś po drodze? Mam na myśli czy np szajbusy celnicy nie przechwyca nasion,bo stwierdza że to kontrabanda jakaś nielegalna. Nasiona są legalne ale ja już kurwa wszystkiego się spodziewam...Nawet krasnoluda bym zobaczył,to nie był bym zbytnio zadziwiony he he 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 4 Października 2021 @bingobum ja miałem lsd od barneys Farm i na 3 nasionka jedno wykiełkowało, byłem wkurwiony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ooo Jesu Napisano 4 Października 2021 3 minuty temu, konopny_janusz napisał: miałem lsd od barneys Farm i na 3 nasionka jedno wykiełkowało, byłem wkurwiony Ja od dutch pasion auto amnezja 10 sztuk,6 wyrosło a jedna karlowata cipa. Później auto euforia...w sumie teraz i na 3 tylko jedna idzie,mam od tych chujow jeszcze auto ak xxl i jak to nie wyjdzie to chyba rozpierdole to wszystko i będę kurwa jedwabniki chodowac. Nasiona do kolekcjonowania piszą.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Października 2021 @konopny_janusz Albo jakieś "stare" nasiona miałeś, jakie do tego w złych warunkach trzymano, albo sam coś przy kiełkowaniu zepsułeś, ja przy barneys Farm miałem za każdym razem kiełkowanie 100%. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach