Dan007 11 Napisano 20 Sierpnia 2021 Witam. Zaczynam przygodę z Pannami . Panny juz w docelowych doniczkach.Ziemia biobizz light mix Tem25° Wilg.58% Zestaw nawozów i odżywek Hesi. Ile litrów wody leje się do donice 11l? Słyszałem, że przy ledach trzeba używać CalMag 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Sierpnia 2021 Jaką masz lampę,jaką powierzchnię boxa i skąd nasiona? Nie wiem czy od Leda czy nie ale calmag się przyda To automaty,sezony? Kiedy wyszły? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dan007 11 Napisano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) @KlausKörner lampę wprowadziłem z US.Firma Euro Aquatic 150w realnych 4 kanały nie zależnie sterowalne. Wschody zachody słońca w opcji. Dziewczyny wyszły dwa i pół tyg temu.Automaty.Dwa tyg lałem samą wodę.PH 6,4 Ostatnio dałem pierwszy raz Hesi TNT Compact +vitaminy+camag.growbox 180/55/100 Ziemia Lightmix biobizz.Docelowa ziemia jest taka sama jak w sadzonkach. Chce mieć pełną kontrolę na nawozami. Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez Dan007 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Sierpnia 2021 Elegancko brawo. Będę kibicowal @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 20 Sierpnia 2021 Na 11L na wegu wychodziło mi Ok 1L co 2-3 dni, ale były upały. Na flo doszedłem do 2L/donice w takim samym odstępie. Ale najlepsza metoda na ciężar doniczki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 20 Sierpnia 2021 @Dan007 nie jest za mało tej ziemi? Mam wrażenie że jest zbyt luźno w tych doniczkach materiałowych 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Sierpnia 2021 3 godziny temu, Dan007 napisał: Słyszałem, że przy ledach trzeba używać CalMag to nie ma nic do rzeczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 20 Sierpnia 2021 @Dan007 masz bardzo malo ziemi w doniczkach. Pewnie jej nawet delikatnie nie ubiles. Ja bym tam porzadnie dosypal i delikatnie ubił. Bo z 11 litrów tam jest pewnie z 7... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1312 13 Napisano 20 Sierpnia 2021 @Dobry_Człowiek! Nie ubija się ziemi! 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 20 Sierpnia 2021 Mówiąc ubic miał na myśli lekkie docisniecie A nie typowe ubicie jak pod chodnik 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 20 Sierpnia 2021 @1312 napisałem delikatnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1312 13 Napisano 20 Sierpnia 2021 Spoko luz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dan007 11 Napisano 30 Sierpnia 2021 Mija następny tydz ,dziewczyny rosną na boki jak oszalałe,a mało do góry. Czy to normalne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Sierpnia 2021 3 godziny temu, Dan007 napisał: Mija następny tydz ,dziewczyny rosną na boki jak oszalałe,a mało do góry. Czy to normalne? jak się krzaczą to dobrze, jak zbijają się zbytnio do lampę do góry, ale wygląda dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dan007 11 Napisano 3 Października 2021 Kolejny etap . Dziewczyny bardzo mocno pachną i są lepkie . 6 tydz .Jak myślicie kiedy flush? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Października 2021 @Dan007 17 minut temu, Dan007 napisał: 6 tydz .Jak myślicie kiedy flush? 6 tydzień kwitnienia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 3 Października 2021 @Dan007 tutaj jeszcze dobre półtora miesiąca zostało do końca. I taka moja rada zeby nie dotykać topów podczas kwitnienia wtedy o wiele latwiej o pleśń. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 3 Października 2021 @Dan007 czyli około drugi tydzień kwitnienia, śmiało jeszcze z 7-9 tyg kwitnienia przed tobą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dan007 11 Napisano 28 Października 2021 Witam serdecznie wszystkich. Ogólnie dziewczyny mają 69 dni. Jak myslicie kiedy ścinać?Na moje oko jeszcze z tydz ale wolę zapytać bardziej w tajemniczonych. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 28 Października 2021 @Dan007 ja bym poczekał tak do 80 dnia+ bo dziewczyna bardziej spuchnie i na spokojnie możesz lać już tylko wodę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach