Gość Zielone krainy Napisano 1 Listopada 2021 @420Dominik420 Żyje, ale jak będziesz ją trzymał do 90 dnia, a teraz masz 70 dzień, to bez odpowiedniej podaży pierwiastków będzie powoli obumierała, aż w martwych jej strefach pojawi się plecha i masz po plancie oraz zbiorach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 1 Listopada 2021 @Zielone krainy to co jej dać? bo planowałem jesscze 3/4 podlania nawozowem a później już woda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Listopada 2021 @420Dominik420 Musisz żywić kompleksowo, praktycznie niemal nie masz liści, więc sobie strzelasz w kolano, bo ciężko jest w tym wypadku kierować się obserwacją niedoborów, ale się da. Nie masz miernika ec, sam sobie utrudniłeś sprawę , bo dałeś się jej za szybko wyssać w stosunku do tego kiedy chcesz z niej plon zbierać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 8 Listopada 2021 ciąć? mleko jest 78 dzień dziwnie to wygląda nie przekwita? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 8 Listopada 2021 Na pograniczu z plechą ja bym kosił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 8 Listopada 2021 @konopny_janusza jak z smakiem bo flusha jeszcze nie zacząłem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 8 Listopada 2021 @420Dominik420 curring zrobisz będzie git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 8 Listopada 2021 obstawiajcie wynik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 8 Listopada 2021 koło 20 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 9 Listopada 2021 17g. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 14 Listopada 2021 wyszło tyle a ile to chuj wie bo zjebala mi się tara haha ocenka bucha jest taka: fajnie klepie bardziej na umysł niż na ciało, stałem przed lodówka do tej pory aż zaczęła piszczeć i nie wiedziałem co opierdolic , w smaku już trochę gorzej ale nie jest źle ja zabieram się do kręcenia a wam życzę powodzenia w tym co robicie narazie zmykam z forum ale moze kiedyś wrócę ... 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Listopada 2021 @420Dominik420 Ile by nie było, to i tak będzie za mało ! 🌳 Abyś Ty był zadowolony, i starał się następnym razem z nową wiedzą 🙂 Pozdro, Wilk 🐺 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach