Brazil Munster 709 Napisano 18 Listopada 2021 Myślę że w auto to kwestia odmiany, i są odmiany gdzie są zbite i zwarte topy. Kusi mnie na następne grow strawberry cheesecake od barneys. Ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 20 Listopada 2021 Dzień 105. Kwitnie 66 dzień. (9) tydzień. Lampa 55cm od szczytów. Chociaż liście i tak przywijaja się. Po niedzieli w planie scinka. Będzie około.2 tyg jak leciała sama woda. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 20 Listopada 2021 Jeszcze foto z bliska. Na przytopowym widać że aż brąz jest A na topach lekko bursztyn wchodzi. W poniedziałek leci ciemnia i we wtorek kosa. Co myślicie? 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 20 Listopada 2021 @Brazil Munster topy zbite jak kamien @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Listopada 2021 Taki strain. Miałem to i podobnych dużo i obecnie też mam podobny strain. Ja to mówię, mięsisty. @Tomaszszym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 20 Listopada 2021 @KlausKörner 🤔muszę popracować nad moim ubogim zasobem słów.Nie zmienia to faktu ze apetycznie wyglądają i dobrze bd obciążać wagę przy mniejszej powierzchni @Brazil Munster trochę pracy z trymowaniem bd mial 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 20 Listopada 2021 @Tomaszszym nic nie mów:D sativki to easy ogolnir by było. Ale dam radę. U ciebei będą długie obrosniete pałki ale pewnei nie tak ubite. U mnie ogólnie sprawdziłem jedna to ubita jak szyszka z drzewa 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 20 Listopada 2021 @Brazil Munster Jesteś pewny że to od łampy, led to nie Hps 30 cm od szczytów i nie zauważyłem problemów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 20 Listopada 2021 @Krzysztof_Krzys pewności nie mam. Ale głównie na jednej było to widać. Jak ppdnioslem wyżej to wróciły do normy ale później Znowu zaczęło je zawijac. Może to od jakiegoś niedoboru. Ogólnie rozwija się dobrze także niech żyje swoim życiem 😄 A po niedzieli im upierdole giry. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 22 Listopada 2021 (edytowane) @KlausKörner, warto wogole robić jakąś dobę ciemni przed scinka. ? Ma to faktycznie jakiś pozytywny wpływ.? Edytowane 22 Listopada 2021 przez Brazil Munster @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 22 Listopada 2021 @Brazil Munster ja nie robię, ale podobno rozcinanie głównej łodygi i wkładanie tam szpatułki na dzień czy dobę przed kosą, dobrze robi. Przynajmniej zagramanicą tak robio😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 22 Listopada 2021 @KlausKörner w praktyce raczej i tak roślina już ni3 wyrzuci z sobie zywicy więcej niż udało się jej na kwietnieniu. Chyba że się mylę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 22 Listopada 2021 Ale jak wiadomo różnego rodzaju czynniki stresowe z reguly pozytywnie wpływają na produkt końcowy, jednak kto to wie na pewno. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 22 Listopada 2021 @KlausKörner zaraz im taki stres odjebie 😄 Jakiegoś bata zaraz poszukam 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 23 Listopada 2021 Auto które miałem dodatkowo w donicy 3.5L i od 2go tyg kwitnienia było światło 12/12 osiągnąłem 34g. Jestem mega zaskoczony. Topy nie sa zbite, raczej takie średnio. Zapach wachajac średni. Ale ze słoika jakoś mi speirdala zapach to w pokoju pachnie ładnie ale temat przeciętnie. Mam nadzieję że curring to poprawi. Wilgotność tematu to około 50% przesuszylo mi się to.... jak yeraz zaradzic? Mogę dac skórkę z pomarańczy? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 24 Listopada 2021 19 godzin temu, Brazil Munster napisał: Auto które miałem dodatkowo w donicy 3.5L i od 2go tyg kwitnienia było światło 12/12 osiągnąłem 34g. Jestem mega zaskoczony. Topy nie sa zbite, raczej takie średnio. Zapach wachajac średni. Ale ze słoika jakoś mi speirdala zapach to w pokoju pachnie ładnie ale temat przeciętnie. Mam nadzieję że curring to poprawi. Wilgotność tematu to około 50% przesuszylo mi się to.... jak yeraz zaradzic? Mogę dac skórkę z pomarańczy? Ja dalwm skorke od cytryny na 20min i zrobilo sie 55 i ja wyjalem 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 24 Listopada 2021 @Git już sprawa ogarnieta. U mnie było kilka godzin i mam 60% susz od razu jest dużo lepszy. Dziś skoszone sezony. Mimosa twarde zbite topy ale mam wrażenie że dosidos ma jeszcze bardziej. Niestety na ta chwilę nie mam fot bo telefon rozjebalem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 26 Listopada 2021 Panowie i Panie, harvest za mną. Suszy się powoli. Czy temp od 16-18 jest ok czy trzeba podbić do tych 19-20 ? Wilgotność po między 50-55% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 27 Listopada 2021 7 godzin temu, Brazil Munster napisał: Panowie i Panie, harvest za mną. Suszy się powoli. Czy temp od 16-18 jest ok czy trzeba podbić do tych 19-20 ? Wilgotność po między 50-55% Powinna byc spoko taka temperatura mniejsza, beda sobie powoutku schnac, a nie chcemy przyspieszac tego. Procesu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 10 Stycznia 2022 (edytowane) Siemanko po niezłej zwłoce. Niestety przed i w trakcie harvestu miałem urwanie głowy i nie mialem czasu na nic. Rośliny doszły w 108dni od wysiewu, 38 vega i 70dni flo. Dosidos zdecydowanie szybciej niż mimosa. Tematu wyszło 300g. Topy zbite jak szyszki ale ogolnie sa lekkie. zapach slodki,cytrusowy, owocowy. Smak podobnie. Ogolni3 do trymowania podszedłem chyba zbyt pedantycznie przez co z wagi ucieklo. Bo wycinalem najmnjejszee listki. Na przyszłość będzie inaczej 😄 dużo nie dużo, raczej mało jak na 6 roślin. Ale jestem happy jak na pierwszy indoor. dzięki za każdą pomoc i cenne wskazówki. Edytowane 10 Stycznia 2022 przez Brazil Munster 6 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach