Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 21 Września 2021 Ja bym zrobił supercropping @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
56B4vmuitE 4 Napisano 22 Września 2021 Byla juz lamana i przycinana ale nie moge tego robic w nieskonczonosc. Wg kalendarza 11 tygodni bedzie za tydzien ciac wtedy czy czekac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 22 Września 2021 Jeśli szczyty są gotowe to utnij i susz wszystko co blisko lampy, a zostaw żeby doszło to co niżej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 22 Września 2021 Szczyty tnij, nawet już. Wszystko z pod lampy wytnij. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
56B4vmuitE 4 Napisano 24 Września 2021 On 9/22/2021 at 2:07 PM, KlausKörner said: Szczyty tnij, nawet już. Wszystko z pod lampy wytnij. Ale nie spuchly jeszcze , pozatym teraz jest dopiero 10 tydzien . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Września 2021 Ogolnie to gruby ogien w szopie:) sadzic Akacze w boxie 120 wysokim xD. Tam dochodzi obecnie do duzej dewastacji plonu :). Jak kolega wyzej pisal.. juz dawno powinien isc supercroping. Nic innego sie chyba nie da zrobic 😐 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
56B4vmuitE 4 Napisano 2 Października 2021 Dzis dzien 80, poszla kosa , moze tak byc suszone ? dnia 77 pobralem jednego topa jako sampel i jest moc 😉 Po wysuszeniu jade 4x easy bud , licze ze tym razem sie wszystko zmiesci. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 2 Października 2021 @56B4vmuitE nie kieruj wentylatora w stronę suszonych kwiatów bo za szybko wyschnie i zioło bedzie pachnieć i smakować jak siono. Ja teraz susze 11 dzień i dopiero wychodzi prawdziwy zapach zioła. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
56B4vmuitE 4 Napisano 2 Października 2021 5 minutes ago, Dobry_Człowiek! said: @56B4vmuitE nie kieruj wentylatora w stronę suszonych kwiatów bo za szybko wyschnie i zioło bedzie pachnieć i smakować jak siono. Ja teraz susze 11 dzień i dopiero wychodzi prawdziwy zapach zioła. ok to wyprowstowac wentylator i ustawic na 1 bieg wystarczy czy inaczej calkiem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 2 Października 2021 @56B4vmuitE ja bym go ustawiał na samej górze i zeby dmuchał chodź by na filtr. Zawsze stworzysz jakis lekki wiatr ale napewno to lepsze zeby dmuchał centralnie w rośliny. Nie spiesz z suzeniem a naprawdę nie pożałujesz. Im dłużej sie bedzie suszyć tym lepiej dla samku i zapachu. Nie schodź poniżej 50% wilgotności i najlepiej jak by nie Przekraczać 63%. Temperatura im niższa tym lepiej 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
56B4vmuitE 4 Napisano 15 Października 2021 Dzis zebralem z jednego planta topy po suszeniu , wyszło 29,5g suchego , plus troche gorszych topow nie bylo wliczone w ten wynik. Ciekawe czy reszta krzakow tez tak wyjdzie , i uda sie zaliczyc 100g za pierwsza uprawa 🙂🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 15 Października 2021 @56B4vmuitE 30 z takiej pokrzywy? Za huj nie uwierze Chyba mokre albo z magnesem na szali. Albo liczysz liscie i łodygi. Następnym razem daj dwa nasionka i je trenuj. Peace💨 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 15 Października 2021 @ArteK spójrz w słoik. Widzisz ile jest lodyg jeszcze wiecjest blisko 30gieta. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 15 Października 2021 @Brazil Munster Ja sie spierał nie będę. Każdemu normalnemu życzę jak najlepszych plonów! Tu i w lewym dolnym rogu widać jak mocno jest zbity ten top. Peace💨 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
56B4vmuitE 4 Napisano 18 Października 2021 Scieta calosc , wyszlo ponad 91,3g bo nie doliczylem znaczej ilosci scinek , pewnie nie trymowalem nie wiadomo jak poprawnie , ale dla mnie wystarczy . Mozna zamknac topic , na dniach ruszam z easy bud . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Października 2021 @56B4vmuitE kąsa dobrze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
56B4vmuitE 4 Napisano 18 Października 2021 14 minutes ago, Szym said: @56B4vmuitE kąsa dobrze ? tak , jestem zadowolony 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 18 Października 2021 A jak ze smakiem i zapachem ? Ile dni suszyles?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Października 2021 On 10/15/2021 at 8:02 PM, ArteK said: @56B4vmuitE 30 z takiej pokrzywy? Za huj nie uwierze Chyba mokre albo z magnesem na szali. Albo liczysz liscie i łodygi. Następnym razem daj dwa nasionka i je trenuj. Peace💨 też to samo pomyślałem XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
56B4vmuitE 4 Napisano 18 Października 2021 20 minutes ago, Brazil Munster said: A jak ze smakiem i zapachem ? Ile dni suszyles?? jest ok , suszenie trwalo 14-17 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach