Git 509 Napisano 26 Października 2021 12 godzin temu, onyx napisał: @Git mega mi się podoba ten bordowy krzaczek Mi to samo, ten glowny top ogromny. Moze uda sie 7 za 100 opchnąć, ludzie kochają fiolet 😃 normalnie 7 za 40 znajdziesz jakiegos gowna 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 26 Października 2021 @Git 7 za 40? Nie rozumiem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 27 Października 2021 W dniu 26/10/2021 o 10:32, onyx napisał: @Git 7 za 40? Nie rozumiem Inna waluta i inne rozmiary 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 31 Października 2021 Siemka 😃 przed samą końcówką postanowilem wyciac popcorn, bo i tak nie widze zadnych zmian w rozmiarach. Jednak tylko w 2 roslinkach. Jedna kolezanka dopiero sie rozkręciła, gdzie 3 pozostale sa na ostatnim okrążeniu. Leci sama woda i to na grubo, wale im taka ulewe, zeby zlecialo dolem duzo wody. Mam baniak 15l 😃 zjarany juz sampel fioletowego okazu, ktory suszyl sie w szufladzie 3 dni, i to bobek jakis z dolu. Reszta schnie w schowku, nie mam jak ich wywiesic w boxie, bo jest zajęty 😃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 5 Listopada 2021 Scinka za tydzień w piatek po wizycie agencyjnego cepa, kolejny raz xd co by nie jebalo, ale zadbam o to ze nie bedzie napewno hehe 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 5 Listopada 2021 @Git niezłe topy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 9 Listopada 2021 3 dni przed kossakowskim 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 9 Listopada 2021 Coś tam będzie... z pare gieta 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 9 Listopada 2021 30 minut temu, Dobry_Człowiek! napisał: Coś tam będzie... z pare gieta co by chociaz na 2 dni bylo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Listopada 2021 @Git Ładne topy, powinno być elegancko, jak to dobrze wysuszysz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 9 Listopada 2021 22 minuty temu, Zielone krainy napisał: @Git Ładne topy, powinno być elegancko, jak to dobrze wysuszysz. juz sampelki sie wysuszyly, są palone, ale po smaku to nie jest to czego szukam, mam nadzieje ze w piatek zetne, zostawie liscie, poczekam 10 dni i pokuruje sie i zobaczymy smak. czytam na kazdej relacji, ze choduja ludzie slodkawe smaki i wgl takie super, a moje to mnie troszku gryzie. moze to tyton ? ale jest lepsze niz dilerskie scierwo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Listopada 2021 @Git Jak gryzie to pewnie nawozy, jakich dobrze nie wypłukałeś? Bo co do tytoniu, jak łączysz zioło z tytem, to inna sprawa, bo to test zupełnie zaburzony smakowo. Jaraj czyste i wyczyść dobrze z nawozów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 9 Listopada 2021 45 minut temu, Zielone krainy napisał: @Git Jak gryzie to pewnie nawozy, jakich dobrze nie wypłukałeś? Bo co do tytoniu, jak łączysz zioło z tytem, to inna sprawa, bo to test zupełnie zaburzony smakowo. Jaraj czyste i wyczyść dobrze z nawozów. ta uprawa miala bardzo malo nawozow, od lekko 20 dni nie dostaly ani troszke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Listopada 2021 @Git Wizualnie dobrze uprawa wyszła, topy wyglądają na zbite i pewnie plenie z tego będzie dobre, jak to dobrze wysuszysz. . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 12 Listopada 2021 Dobra, dzisiaj mialem wizytę fleta z agencji. Jak masz boxa w szafie i ktos potrzebuje instrukcje, jak sobie radzić w takiej sytuacji, to prosze: 1. Otworz w domu wszystkie okna i drzwi, zeby byl calodniowy przeciąg 2. Zrob prania, najlepiej ze 3 prania, 3h przed wizyta. 3. Rozwieś pranie w okolicach szafy, zebys na oriencie mogl ogarnac sytuacje. 4. Wypatruj skurwysyna 5min przed pryzjazdem z okna, zza firany jak przyczajony tygrys. 5. Jak juz go zobaczysz ze podjezdza, wjezdzaj do pokoju z szafa, schowaj przedmioty do środka wylacz prad, zamknij szafe i postaw pranie blokując przy tym drzwi od szafy. Okna i drzwi caly czas otwarte. 6. Ciesz sie brakiem przypalu Najlepiej przy tych praniach dac podwójna dawke plynu, zapaszku nie wyczuje ani pies policyjny 😄 Ide zajarac blancika i zabieeram sie za żniwa. Za 2h update 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 12 Listopada 2021 Update fot poleci jutro bo teraz na szybko bo juz pewnie cala chata jebala. 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Listopada 2021 Ale masz pałę! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 12 Listopada 2021 @Git kozak topy. Jak mylisz ile gieta będzie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 12 Listopada 2021 Wlansie ile całujesz? I ile.wyszlo dokładnie dni ? Bo coś ba początku wspominales z3 chcesz szybkie nasiona. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 12 Listopada 2021 Godzinę temu, Dobry_Człowiek! napisał: @Git kozak topy. Jak mylisz ile gieta będzie? Liczyłem na 160 minimum, nie mam pojecia ile moze byc tego towaru. Bedzie sie suszylo ze 12 dni, zostawilem troche lisci i ogolnie za jakos 5 dni wyjme donice z boxa, narazie chce wilgoc na okolo 60,potem zbije do 50 i tsk sie wysuszy. 6 minut temu, Brazil Munster napisał: Wlansie ile całujesz? I ile.wyszlo dokładnie dni ? Bo coś ba początku wspominales z3 chcesz szybkie nasiona. Zaczalem jakos 5.08. Ogolnie chcialem bursztyniwe trchiomy, a sa wszystkie xd przezroczyste, biale i bursztyny, zalezy na jakiej wysokosci byl szczyt. Myslalem ze dojdą szybciej, ale mysle ze mógłbym je jeszcze troche przytrzymać. Wiem juz ktora jest ktora. Fast berry to te potezne zielone topy Purple kush wiadomo Strawberry pie jets w prawym gornym rogu, a sweet zz jeszcze nie ścięta, ale zrobie to dzisiaj w nocy. A w szafowej spiżarni suszy sie jakis tam popkornik 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach