Brazil Munster 709 Napisano 7 Października 2021 Liście im wycinasz czy tak miały mało? Mowa o wiatrakach? Purple kozak. Mam nadzieję że moja Orange punch też będzie ładna fioletowa jak podaje producent 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 7 Października 2021 52 minuty temu, Brazil Munster napisał: Liście im wycinasz czy tak miały mało? Mowa o wiatrakach? Purple kozak. Mam nadzieję że moja Orange punch też będzie ładna fioletowa jak podaje producent 😄 Wyrywalem stopniowo te najwieksze penery, zeby odslonic topki troche z dolu. Ale tak ze 3 4 liscie na dzien podczas kwitnienia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 10 Października 2021 No witajcie 😃 puchną tooy w najleosze, trchiomy fioletowej pannicy sa wciaz przezroczyste, a wyglada juz jak puszka coca coli. Trafiło mi sie chyba jakies super nasionko. Jestem mega zadowolony z 2 roslin, a pozostala dwojka pozostawia wiele do życzenia, no ale zostal jeszcze miesiąc, dajmy im czas. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 10 Października 2021 Ona może mieć nadmiar azotu i dlatego klaply liście. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 10 Października 2021 13 minut temu, KlausKörner napisał: Ona może mieć nadmiar azotu i dlatego klaply liście. Mozliwe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 14 Października 2021 Dzien 73 dni od wlozenia nasionek do donic. W sumie to podlewam tylko wodą i chyba bede tak robil juz do konca. Ewentualnie cos tam planuje dosypac ziemi do donic, zeby byla max i wezme jakąś z marketu do tego planu. Dwie roslinki git, dwie kit. Ale cieszy oko 👁 Dzisiejsza sesja zdjęciowa 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 14 Października 2021 Jak 73 to kozak pałki. Ile czasu kwitnie jak tak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 14 Października 2021 ej ja to jestem rozjebany, to jest purple kush a nie punch 0o strona producenta, jednak wszystko to niby jest FLOWERING TIME purple kush" 63 To 70 Days From Sprout sweet zz 56 To 63 Days From Seed strawberry: 56 To 63 Days From Seed fast berry 63 Days From Seed specjalnie wzialem szybkie odmianki 😜 30 minut temu, Brazil Munster napisał: Jak 73 to kozak pałki. Ile czasu kwitnie jak tak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 16 Października 2021 Wyglada elegancko tego .Ja bym je wcześniej popodpieral jakimiś kijkami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 16 Października 2021 4 godziny temu, Tomaszszym napisał: Wyglada elegancko tego .Ja bym je wcześniej popodpieral jakimiś kijkami Jak sie złamią to widocznie tak mialo byc 😃 ale trchiomki narazie przezroczysto biale @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 16 Października 2021 @Git a2-3 tyg jeszcze chyba (sorki ze z takim opóźnieniem komentuje Ale ostatnim razem dostałem na forum radę by popodpierac i faktycznie rośliny były bardziej pewne siebie i puchły )no cóż jak się złamią to tak miało być i oby się łamały od obciążeniem 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 17 Października 2021 @Git ten fiolet wygląda zajebiscie! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 18 Października 2021 1 godzinę temu, ArteK napisał: @Git ten fiolet wygląda zajebiscie! no kurde rozwinal sie mega szybko, bede robil juz tylko pruple kush, nie biore innych odmian xP szybkie jaranko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 20 Października 2021 Powyginana pani wziela sie w garsc i zaczyna budowac kozackie kwiatki. 79 dzien, trchiomy dalej przezroczysto biale, kuzwa ile ja mam czekac na ten bursztin xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 23 Października 2021 Wykonalem scroga na najnizszej roslinie 😃 potestujemy trochę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 23 Października 2021 @Git ten fioletowy kozaczek, juz widze jak se ładnie na bletuni leży..😁 Złamałeś łodyge? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 23 Października 2021 9 minut temu, ArteK napisał: @Git ten fioletowy kozaczek, juz widze jak se ładnie na bletuni leży..😁 Złamałeś łodyge? a no zlamałem a nawet dwie 😄 w sensie odrosty, nie glowna lodyge 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 25 Października 2021 Kolejny zlamas do kolekcji 😃 w tym tygodnku bedzie ścinane, ale nie wszytsko. Odjebie te najwieksze topy. Jest fantastycznie 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Października 2021 Ty z ta reka to tam czynisz cuda:D Fiolet miazga. Ciemny jak jakis psychodelik 😄 Ten Fuck mnie rozjebal hehehe dobre dobre.. :):) jeszcze troszke i najpiekniejszy moment :) 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Października 2021 @Git mega mi się podoba ten bordowy krzaczek 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach