konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Września 2021 Czemu tak narzekają wszędzie na pleśń a serki pleśniowe ludzie jakoś jedzą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 2 Września 2021 W dniu 01/09/2021 o 10:01, konopny_janusz napisał: Czemu tak narzekają wszędzie na pleśń a serki pleśniowe ludzie jakoś jedzą Bo serki plesniowe tworzy czlowiek a plesn na topie tworzy wilgoc xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 2 Września 2021 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PIT 3 Napisano 3 Września 2021 Pięknie Ci idzie,powodzonka👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 3 Września 2021 @Git to już czas na drugą siatkę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 3 Września 2021 45 minut temu, onyx napisał: @Git to już czas na drugą siatkę nie nie majkel, spokojnie nie wiem czy bede kupowal zobaczymy jak sie rozwinie sytuacja, bo narazie tylko ta penera jedna tak do gory poszla 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Września 2021 @Git nie no mordeczko nie możesz mi tego zrobić xd proszę zamówić drugą siatkę i będzie kozak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 5 Września 2021 5.09 2.22 Mozna powiedziec ze wybil miesiac od pesteczki. Ma sie to następująco. Za 2 dni wjezdza pokarm, nw jesczze jaka dawka. Jak narazie jestem zadowolony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Września 2021 My tez jestesmy zadowolenie :) ladnie to wyglada. Zdrowo i do przodu :) bedzie ladny plon @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 8 Września 2021 8.09 21.10 Kurde mam takie wrażenie ze nie bedzie to zajebista uprawa. Ostatni raz mieszam rodzaje skuna. Jedna rosnie wysoko, podnosze przez nia lampe so gory przez co reszta ma wyzej słonko. Zobaczymy jak sie rozwinie sytuacja. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 12 Września 2021 Dzien 41 Dwie rosliny na tej samej wysokosci juz 😃 poszly panie w gore konkretnie, lampe to juz mam na jakos 170cm podwyższona 😆 prawy dol dogonil wzrostem prawą gore. W boxie nie ma miejsca kompletnie. Czekam 2 tygodnie i wjezdza turecki fryzjer. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 15 Września 2021 Powoli sie rozkreca 🤣 codziennie wyrywam sobie jeden czy trzy liście, które zdychaja tam z dolu, ale to glownie na jednej roslinie. Woda leci po litrze na leb i litr do tacki. Wjezdzaja tez nawozy co 2 lub 3 podlanie, kazda dawka wieksza od poprzedniej, zaczalem mniej wiecej tak, ze jak producent mowi ze 1.5l to dawalem 0.3,potem 0.5 i tak se ide powoli w gore. Za ciasno tam wydaje mi sie, 60x60 na 4 rosliny. Oby zadnej plechy nie było w pozniejszej fazie, na bank wjadą tam worki. Lampa 40 45cm od roslin. Połowa drogi za nami. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 15 Września 2021 Będzie za gęstą to defoliacje pierdzielniesz i tyle. Ja mam 6 na 1mete. U ciasno już jest. A dopeiro przelaczylemna Flo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 18 Września 2021 Codziennie wyrywane jakies zdechle liscie 😆 48 dzien 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Września 2021 @Git Prawidłowo ma się od dołu zjadać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 18 Września 2021 Zajebiście mi się to ostatnie zdjęcie podoba. Kurwa muszę się tak kiedyś obudzić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 23 Września 2021 Dzień 52 No jedna zapierdala jak szalona, chyba zaniedlugo bedzie scinka xD Ogolnie pojawily mi sie malutkie plamki na niektorych liściach, czekam na wasze opinie. Oholnie wiecej podlan bylo sama wodą, może co 4 podlanie wlatuje jakas odzywencja. 2 najwyższe rosliny sa ahby 35cm od lampy 2 kolejne 50cm. Ladnie pachnie ten fioletowy top taka guma balonowa. Ogolnie to za tydzien jakos wytne w chuj lisci, zeby zrobic przeswit z widoku z gory, bo jest mocno gęsto. Jezeli opierac sie na opisie ze strony producenta, do 30dni wszystko powinno byc gotowe 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 23 Września 2021 @Git widać ze za duzo azotu, na jednym zdjęciu jedna az sie świeci od nadmiaru. To tez może byc przyczyną pojawiajacych sie rdzawych plamek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 24 Września 2021 14 godzin temu, Dobry_Człowiek! napisał: @Git widać ze za duzo azotu, na jednym zdjęciu jedna az sie świeci od nadmiaru. To tez może byc przyczyną pojawiajacych sie rdzawych plamek. Dziwne, ktora roslina sie swieci? 😃 Ogolnie to ona dostala jedzenir w ciagu 52 dnich 3 czy 4 razy, do tego calkowicie pominalem grow w ktorym jest najwiecej azotu, a dawkowalem bardzo slabo, lacznie dostala moze lacznie 12ml blooma i micro. Ogólnie nie duzo lisci ma te plamki, takze narazie nie panikuje, no ale co to jest to nw, zawsze ciezko stwierdzic przyczynę. Za okolo 10 dni wytne te liscie w pizdu i bedzie git 🤣😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 24 Września 2021 @Git roslina na drugim zdjeciu sie świeci. Widać delikatnie papalone koncowki liści i ciemno zielone liscie co znaczy ze roślina ma w sobie za duzo azotu. Widocznie ziemia jest mocno naworzona i niepotrzebnie ją nawoziles te pare razy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach