KlausKörner 880 Napisano 19 Października 2021 @michas131 w koncu odpowiedzi na pytania nie dostałeś. Acapulco Gold sobie weź, albo Santa maria colombian Gold, mocne odmiany, landrance, indica już miałeś to są akurat sativy ale mocne z fazą w stronę indica. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Października 2021 W dniu 17/10/2021 o 21:49, michas131 napisał: półautomaty Nie ma półautomatów ale się nie będę czepiał he 🙂 Te stwierdzenie tak się rozpowszechnilo,że nawet sklepa i producenta tak się to spodobało, że zaczeli mówić ,,półautomaty" @michas131 Amnezja heaze fast version albo Devil Kiss fast version,ja właśnie zamowilem te odmiany i kilka innych. Ta druga robi się purpurowa,wręcz czerwona w okresie kwitnienia, 80% roślin tak ma średnio i jest to w większości sativa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 24 Października 2021 Dzisiaj już muszę niestety ścinać bo wyjeżdżam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 24 Października 2021 No jak musisz to musisz. Za wcześnie, sporo za wcześnie,ale jak mus... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 24 Października 2021 Wyszło 250g suchego Miałem dość mocniejszy przypał w domu więc postanowiłem.konczyc inaczej siedziałoby jeszcze z2 tygodnie na chwilę.musze zwinąć interes i pasje jakiś miesiąc I lecę z kolejnymi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Października 2021 (edytowane) Nie chce mi się wierzyć w 250g suchego patrząc po ostatnio wrzuconym zdjęciu z 16go października, miały jeszcze sporo czasu przed sobą, no ale skoro tyle piszesz to spoko xD Edytowane 24 Października 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 24 Października 2021 @konopny_janusz on dziś napisał że musi dzisiaj ścinać, więc pewnie o mokre chodzi bez liści. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Października 2021 @KlausKörner aa no w sumie fakt, graty za spostrzegawczość 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 30 Października 2021 Sory pezejezyczenie 167 suchego dokladnie, moge uzyc tej samej ziemi do kolejnej uprawy? bo chcailem wrzucic 3 sezony tym razem jeszce nie wiem jakie ale cos wytrzasne mzoecie cos podrzucic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Października 2021 2 godziny temu, michas131 napisał: moge uzyc tej samej ziemi do kolejnej uprawy? możesz ale lepiej nową dać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach