Majki 223 Napisano 24 Lipca 2021 W tym temacie wklejajcie zdjęcia waszych pierwszych roślin indoor Przeglądając dzisiaj stare fotki na kompie natchnąłem się na zdjęcia mojej pierwszej rośliny która dotrwała do ścinki. WWxBB lowryder rok 2012 wiec sory za jakość zdjęć i nawet lst wyszedł poprawnie. Wynik końcowy był jakoś 20-25g suchego a cieszyłem się jak małe dziecko. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 24 Lipca 2021 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 24 Lipca 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growboxmen 0 Napisano 4 Listopada 2021 Szczyt pierwszej podczas suszenia. Ziarno z palenia brak danych. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Listopada 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 5 Listopada 2021 Kalashnikowa od green house seeds pod chińskim ledem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 625 Napisano 24 Listopada 2021 @Zielone krainy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Listopada 2021 @Lasir Dobrze wyglądają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 625 Napisano 28 Listopada 2021 @Zielone krainy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Listopada 2021 @Lasir Wyglądają ładnie, który to dzień kwitnienia, i jak wysoko trzymasz panel? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 625 Napisano 28 Listopada 2021 Koło 40cm od najwyższej. 13 dzień. I mój osuszacz stylóweczka hahah @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Listopada 2021 @Lasir Wysokość wydaje się ok, jak na Marsa, na razie wyglądają w porządku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 28 Listopada 2021 @Lasir kurna ładnie to wygląda jak ja bym miał takie to bym był fest sie cieszył 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 625 Napisano 28 Listopada 2021 @Piotr111111 wszystko w zasięgu... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 625 Napisano 30 Listopada 2021 @Zielone krainy Wszystko się uda bo wszystko pod kontrolą. :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 625 Napisano 4 Grudnia 2021 @Zielone krainy co myślisz?13.11 przełączyłem światło. @Zielone krainy Ogólnie to chętnie przeczytam opinię innych co się znają.Co myślicie kochani? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Grudnia 2021 @Lasir Wyglądają ładnie, delikatne pazurki , ale ogólnie jest wszystko w porządku, kolorystyka, jak dla mnie w punkt. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 5 Grudnia 2021 To moje pierwsze. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 5 Grudnia 2021 (edytowane) Rok 2015 w cugu i to zdrowym, roślina przeżyła męczarnie, wielki hu z tego wyszedł x( ale jak to si3 mowi po pijaku dobrze sie pije 🤣😅 Edytowane 5 Grudnia 2021 przez ArteK Rytytyty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach