KlausKörner 881 Napisano 19 Lipca 2021 (edytowane) Cześć, witam wszystkich. W jednym boxie wszystko rośnie, mój duży eksperyment jest jeszcze w przygotowaniu, postanowiłem więc rozpocząć dodatkowy, mały eksperyment. Automat trenowany w spirali. (pomysł już był, niestety padłem na "panewce") - ( @Zielarka Morenn pozdrawiam ) Tym razem spirala jest lepiej przygotowana, ja chyba też. Roślina nie pójdzie na razie pod lampę. Będzie w mieszkaniu przez cały weg. Na flo pójdzie do boxa. Pojemnik 1,8 L ziemia terra canna professional plus. Nawożenie planuje zrobić tylko domowymi sposobami. Nasiono kielkuje w wodzie destylowanej. Obrazki: Edytowane 19 Lipca 2021 przez KlausKörner 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 19 Lipca 2021 @KlausKörner niedługo ci czasu zbraknie na te wszystkie eksperymenty 😄 powodzenia 🤞🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 881 Napisano 19 Lipca 2021 @Zielarka@Zielarka green Gelato z puszki zjadła małpa. Naprawdę małpa, nie chce mi się już tego tłumaczyć, po prostu puszka została na stole na noc a małpa zjadła roślinę. Część rośliny, chyba się nie naćpała ale śmierdzi cała🤗 ziołem. Rozsypała się ziemia takie tam. Więc jedna Northern light która była w pokoju, a urosla na 95cm i zakwitła, trafiła do boxa korzystać z solarium, a nowa pójdzie na okna. Taka rotacja mała była. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 882 Napisano 19 Lipca 2021 @KlausKörner konkrecik projekcik 😂 zobaczymy co z tego będzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 19 Lipca 2021 Co ta spirala ma robić? Roślinka ma się piąć spiralnie czy jak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 19 Lipca 2021 Automaty są gowniane do wszelkich projektów. Nie lubią stresu i krótko rosną. Nic z nią nie zrobisz na tej spirali a tylko zmarnujesz nasion. Zresztą nawet na sezon ta spirala za mała więc będzie mieć co najwyżej wartość wizualną 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 881 Napisano 19 Lipca 2021 20 minut temu, EneDue napisał: Automaty są gowniane do wszelkich projektów. Nie lubią stresu i krótko rosną. Nic z nią nie zrobisz na tej spirali a tylko zmarnujesz nasion. Zresztą nawet na sezon ta spirala za mała więc będzie mieć co najwyżej wartość wizualną Ja znam przykład, gdzie jest spirala jest automat, nie ma zmarnowanych nasion i 90g suchego @Aron ma zastąpić lst. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bykolidas 23 Napisano 19 Lipca 2021 @KlausKörner Powodzonka , ciekawe co z tego wyjdzie 👌🏻👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1014 Napisano 19 Lipca 2021 @KlausKörner powodzenia 😄 nie wiem czemu, dziwne trochę ale wydaje mi się jakbyś był kopią @Dzielnicowy'wego, podobne wypowiedzi, on też stosował domowe nawozy z tego co widziałem 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 19 Lipca 2021 Sory ale to mi w najmniejszym procencie nie przypomina zastąpienie LST, chyba ze odrosty poprzywiązujesz i nagniesz sznureczkami do dołu to roślina szybko się rozkrzaczy bo bez tego ta spirala jest za mała żeby ci dać efekt lst i bez dodatkowego naginania nie ma to sensu, ale pokaz mi ze się mylę😁 mimo wszystko kibicuje i trzymaj się wiedzy która zdobyłeś na temat tego treningu i pokaz mi efekty👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 881 Napisano 19 Lipca 2021 Nic się nie martw dobrze będzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 20 Lipca 2021 Też oczywiście kibicuje i czekam żeby zobaczyć co z tego będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipca 2021 Hans to wariat jest xD jak zakreci na spirali to nie bedzie wiadomo o co kaman xD Hans co do tego co pisales o lampie SanLight to mega lampa serioo mega , moc straszna i panny ida jak rakieta pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach