Gość Napisano 14 Października 2021 (edytowane) @onyx @KlausKörner @Zielone krainy chłopaki, u mnie przez ostatnie 4 dni były temperatury z rana nawet 4° na minusie no i mojej dami ochłapły liście, najbliższe noce mają być już bezpieczne, od 5° w górę. Jest sens ją trzymać jeszcze ? Słońca nie będzie niestety ale czy jest szansa że naprodukuje ona jeszcze trochę THCanabinoidówm? A, zaznacze że jest na bardzo wczesnym etapie kwitnienia więc nie liczę jak coś na to że dojdzie 😄 po prostu chce mieć tak dużo związków psychoaktywnych, na ile to będzie możliwe, na tym co jest. Edytowane 14 Października 2021 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Października 2021 @mleczyk różnica może być niewielka jeśli chodzi o psychoaktywność bo i tak ją będziesz musiał w tym miesiącu zapewne ściąć, liście oklapły i zdechły? bo może plecha się pojawić od takich liści @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 14 Października 2021 @onyx kuźwa jestem wręcz pewien (po fotkach) że tam są początki plechy na topach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 14 Października 2021 @mirecki już pocięte na 2 topach pleśń reszta okej 🙂 schnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 16 Października 2021 Pleśń mi atakuje na topach co mogę zrobić nie mam innych możliwości na suszenie może jakiś oprysk ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 16 Października 2021 @XXL-Skun jak już masz pleche to już się jej nie pozbędziesz. Wycinaj topy zainfekowane tylko obcinaj w wysterylizowanych nożyczkach i uważaj żeby pyłek plechy się nie wysypał. Ja pryskalem teraz canna cure i plechy ani widu ani słychu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzykrzysztof 12 Napisano 18 Października 2021 @XXL-Skun W dniu 17/10/2021 o 08:13, EneDue napisał: Pięknie. Ja mogę polecić wszystkim polywersum wt. Zrobiłem oprysk i tam gdzie była plecha sama odpadła i nie zaraziło topów obok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 22 Października 2021 Wyszło 120g suchego @Tester możesz przenieść do zakończonych 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 23 Października 2021 @XXL-Skun masz jakąś fotke topów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 24 Października 2021 @Tester dziś mogę dołożyć jak będę mieć czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Października 2021 @XXL-Skun dawaj dawaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Stycznia 2022 I nie wrzucił xd a fajnie się czytało :< @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Stycznia 2022 @Bloodwyn no kurwa to samo odczucie mam, tak prowadził prowadził, chłopaki mu podowiadali a jak już zebrał to się wyjebał na forum xd nam się należą te zdjęcia. Ja podziękowałem na koniec chociaż jak zamykałem relke 😛 Teee kuuurwa... gówniarzu jeden Ty XD@XXL-Skun @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 19 Stycznia 2022 @mleczyk co co ja się nie wysrałem na forum xD co do zdjęć to lipa z nimi z niewiadomych powodów ^^ a tak serio to paliłem se je i powiem fajnie klepie co do wyglądu to ciemne włoski brązowe i zielone jak każdy inny szczerze polecam mało pracy duży plon w nadchodzącym sezonie myśle że się spodoba moja fotorelka, z chmurą (naturalną oczywiście ) sorry za nieobecność sprawy prywatne :0 Dzięki wszystkim za pomoc 🌱 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach