KryspieK 92 Napisano 12 Sierpnia 2021 Coś tam będzie, ale nie będzie tego duzo. A moze nas wszystkich zaskoczy, i jeszcze zbombi ładnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 12 Sierpnia 2021 @Andi jak dla mnie to jeszcze nie pokazała płci 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 13 Sierpnia 2021 Zgadzam sie z @onyx ona tam jeszcze płci nie pokazała. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Sierpnia 2021 @Dobry_Człowiek! zobacz zdjęcie w rękawiczce ze strony 4/5. Cosik tam się rusza w dobrym kierunku Idą preflowery Zaczyna kwitnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 13 Sierpnia 2021 @KlausKörner staram sie cos tam zobaczyc ale nie widzę oznak początku kwitnienia. Takie oznaki to ja mialem na wege. Moze sie mylę niech ktos jescze sie wypowie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Sierpnia 2021 Ale płeć pokazała. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 13 Sierpnia 2021 @KlausKörner na 4 zdjęciu mogło by się wydawać że to preflower ale to za mały dowód, nadal utrzymuje że płci nie pokazała xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Sierpnia 2021 Daj jej fajna boost i Terra bloom. Ja nakurwialem podwójną dawkę i zaczęły kwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzykrzysztof 12 Napisano 14 Września 2021 @XXL-Skun i jak tam kwiat? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 14 Września 2021 @Krzykrzysztof żyje ma się dobrze ale nie było mnie z 2 tygodnie niedługo pójdę zobaczyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzykrzysztof 12 Napisano 15 Września 2021 @XXL-Skun czekam na focie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 24 Września 2021 Dzień około 131 roślinka leży na boku, podlałem Platon K dawka 5g na litr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 24 Września 2021 Ale masz tam busz 😎 nie będziesz miał problemów z plechą? Jest dobry przewiew? Słońce dochodzi do większości topów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 24 Września 2021 @mirecki nie będzie , mailem tam już Automat AK i padał ciagle deszcz i normalnie nie było pleśni i wiatr raczej dobrze lata sorry ale właśnie pisze to pod wpływem AK @mirecki jak myślisz który tydzień flo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 24 Września 2021 @XXL-Skun u Ciebie dopiero tworzą się kwiatostany, na moje oko to jeszcze z 1,5 mies lekko, białe włoski dopiero są (szacuję tylko ze zdjęć) Za mokro tam nie ma? Liście o klapnięte, chyba że fotki robione z samego rana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 25 Września 2021 @mirecki ostatnio tylko pada może dlatego 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Września 2021 @XXL-Skun u kogo pada u tego pada 😜 nie wiem gdzie rosną, tylko pytałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 25 Września 2021 @mirecki luzik , właśnie pytanie czy jak dałem x5 dawkę nawozu to przeżyje dalem Platon K łyżeczkę na litr a dawka to 1g na 1 litr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Września 2021 @XXL-Skun będzie żyła, jak zobaczysz oznaki przenawożenia to flush ostry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 25 Września 2021 @mirecki a jak sobie leży na boku to może se leżeć i nic się nie stanie ( nie dotyka ziemi) jakby lata se @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach