marcopolo 36 Napisano 24 Maja 2021 Siema. Lecimy z nastepnym sezonem. W tym roku: GGS,Bebook i cos co zostalo. GGS: Guerilla Gold x Nepal x Hindu Kush -7szt Purple Maroc x Guerilla Gold - 10szt Guerilla Gold x Amnesia x G13 - 10szt/semiauto/ Amnesia x Purple Maroc - 10szt/semiauto/ Withe Widow x Purple Maroc -10szt/semiauto/ Bebook: Jamaican Dream-5szt Automix-5szt Big Bud-fast version 3szt AK 420 - fast version 3szt Pure Haze-5szt Amnesia Haze-5szt. To wszystko juz rosnie,lub czeka na przesadzenie.Gdy sie zwolni troche miejsca w boxie zostana dolozone nastepne. Spoty sprawdzone,uzytkowane od paru lat.Ziemia w 100% spotowa+kurzak+seeweed+fish blood bone meal. Lecimy. 4 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 24 Maja 2021 @marcopolo wow ogromna ilość roślin, ale dlaczego posadziłes tak blisko siebie? Będziesz miał tam mega gęsto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcopolo 36 Napisano 24 Maja 2021 siema,zawsze tak sadze,pozniej roslinki sa naginane wiec ladnie sobie rosna,ponizej fotki z zeszlego roku:) 8 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 24 Maja 2021 @marcopolo No to powodzenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 24 Maja 2021 @marcopolo ”mają rozmach skurwisyny” podoba mi się, duża ilość roślin, życzę powodzenia i będę śledził 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 24 Maja 2021 Powodzenia! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 24 Maja 2021 @marcopolo z farcikiem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 24 Maja 2021 @marcopolo dojebana ilość 😁😁 sam jeden masz więcej roślin niż my wszyscy outdoorowcy razem 😅 z fartem i powodzenia, z chęcią przyswoję więcej wiedzy 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcopolo 36 Napisano 31 Maja 2021 Nastepny rzut polecial na spota. 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 31 Maja 2021 @marcopolo Ładnie lecisz 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 31 Maja 2021 Jak ja wam zazdroszcze, ze macie warunki na spota, bo u mnie znalezienie miejscówki graniczy z cudem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 31 Maja 2021 Jak wchodzisz w październiku pomiędzy krzaki to się nie gubisz? Elegancko 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MGR Anubis 15 Napisano 2 Czerwca 2021 Pamiętam @marcopolo z innego forum twój nick zawsze na grubo i z fartem Pozdrawiam. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 2 Czerwca 2021 Jest i ON @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcopolo 36 Napisano 5 Czerwca 2021 Nastepny rzut,pare semiauto + 4 automaty:) 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 22 Czerwca 2021 Up @marcopolo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yomanesko 70 Napisano 25 Czerwca 2021 Widze ze z rozmachem 😁 czekamy na upa 😇 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2021 Na własny użytek kilka gram nikomu nie zaszkodzi 😄 @Yomanesko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Czerwca 2021 On 5/24/2021 at 9:26 AM, Majki said: @marcopolo ”mają rozmach skurwisyny” podoba mi się, duża ilość roślin, życzę powodzenia i będę śledził Hehe nie wiem, jak mi to się udało, ale przeczytałem końcówkę twojej wypowiedzi, jako " będziesz siedział" :D Może podświaodme skojarzenie :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 25 Czerwca 2021 @Zielone krainy haha, chyba juz było coś palone co? 😅 Nie martw się, ja tez tak mam tylko nie zawsze o tym mówię 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach