KlausKörner 880 Napisano 11 Lipca 2021 Siemanko. Dzisiaj mam 5 dzień od przełączenia. 35 dzień od pestki. Krzaki od 37 do 42 cm. Orange sherbet : Niestety kilka minut później złamałem jej najwyższy szczyt. Jeden z dwóch, bo roślina jest po topingu. Może się wyleczy. Lemon tree: ( panna ma odcięte 4 całe piętra. Pozostawione były tylko 2 dolne, około 2-3tygodni temu) LSD tutaj nie było żadnych treningów. (oprócz początkowo zamontowanej spirali, która niestety nie wzięła udziału w dalszej części eksperymentu, a jej udział zakończył się kiedy sadzonka miała 4 listki ) Box 80x80 Lampa 50-60cm nad roslinami. Swiatlo to Greenception GCx4 xseries 120W z UV, w drugiej fazie kwitnienia planuje zamienić na SANlight Q6W gen2 245W. 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 11 Lipca 2021 Lampe mam martwię się tylko trochę że będzie za mocna. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 11 Lipca 2021 Lsdbez treningu A szczerze na zdjęciach prezentuje się chyba najlepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 11 Lipca 2021 Jednak produktywnie najlepiej wyjdzie Lemon tree. Ta która ma obcięte 4 piętra a wielkością jest porównywalna z Lsd, brak jej przede wszystkim dużej ilości liści. Ma tylko gałęzie ze szczytami. Wszystkich razem 21. W tym 4 główne Cole. 4 główne. Jednakowo uważam, że 3 szt nie trenowanych zabrały by sobie z plonu. Mam na myśli, że wypełniły by box po swojemu, i tylko niektóre części otrzymały by wystarczającą ilość swiatla O wszystkim jednak powie nam harvest. To jest raczej naj istotniejsze. Nie jak wygląda, nie jej kształt, ale plon. Po coś te zabiegi były wykonywane. Dlatego właśnie jedna jest bez treningu. Wiadomo, że inne genetyki, ziarno ziarnu nie równe, ale ogólny pogląd na sytuację otrzymam. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 11 Lipca 2021 Chciałbym wiedzieć ile jeszcze urosną na wysokość. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 11 Lipca 2021 Wszystko idzie ładnie pięknie ,będzie dużo palonka, pozdrawiam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 11 Lipca 2021 Bardzo dziękuję. Pozdr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 11 Lipca 2021 Ile u was zazwyczaj trwa indukcja? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Lipca 2021 tydzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 12 Lipca 2021 właśnie przeglądam twoją fotorelację i natknąłem się na to W dniu 28/06/2021 o 06:09, point.99 napisał: @KlausKörner z tego co wiem, to powinno się podcinać 2-3 razy w cyklu życia rośliny z odstępem min 7 dni , możesz podcinać więcej razy jeśli pozwalasz sobie na dłuższą fazę wzrostu . ostatnią podcinkę powinieneś zrobić pod koniec 2 fazy kwitnienia. to wyczytałem w książce którą mam na chacie (sam z niej korzystam). to była moja odpowiedź. napisałem że podcinkę powinieneś zrobić pod koniec 2 fazy kwitnienia a to jest błąd. Ostatnią podcinkę robi się pod koniec 2 tygodnia kwitnienia. Sorry stary za wprowadzenie w błąd. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Lipca 2021 @point.99 dziękuję. Podobną decyzję podjąłem, a mianowicie, że nie obetne im żadnych liści więcej, może dopiero przed ścinką. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Lipca 2021 Coś im się ta indukcja przeciąga. 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 19 Lipca 2021 Kwitnienie Dzień 5 Lsd: Lemon tree Orange sherbet Nowy członek schroniska Northern Light auto Box Rośliny (oprócz patyka) Maja od 53 do 72 cm 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Lipca 2021 @KlausKörner eleganckie skiety skiety klapki mordo a krzaki jak zawsze klasa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 31 Lipca 2021 @KlausKörner będzie jakiś up? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 31 Lipca 2021 @Dobry_Człowiek! Tak dzisiaj. Razem z wykazanymi deficytami, przyczynie deficytu, dawkami pożywki. Potem na bieżąco będę chciał pokazać jak przebiegają zmiany po podaniu nawozu. Rośliny od urodzenia nie widziały nawozów, były treningi hst i lst. Weg 31 dniowy. 7 dni indukcji. Krzaki doprowadzone na skraj głodu pierwiastków. Każda w innym stopniu. 18 dzień Flo Wysoki deficyt fosforu u Orange sherbet, deficyt u lemon tree, postępujący deficyt u Lsd. Ziemia canatera pro plus wymieszana 1/3 z batmix plagron. Cały weg I aż do deficytu p k rośliny miały spore stężenie azotu. Mocy w glebie starczyło na 50 dni bez pożywek. Nawozy organiczne już nic nie pomogą, podane zostaną nawozy mineralne hesi. Hesi Blom i hesi fosfor plus po pół dawki. Fotki dam za godzinę jak będę po zabiegach. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 31 Lipca 2021 Po robocie. Podlane mineralnymi 5ml na litr hesi Blom i 2ml hesi fosfor plus. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 31 Lipca 2021 @KlausKörner jakieś zdjęcia poproszę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 31 Lipca 2021 Kolor fioletu purpury jest wyraźny. Do tego roślina pokazuje liśćmi. Krzaki wysokości 70-80 cm. 18 dzień flo Jak zareagują na pożywkę to wtedy wyjmę je z boxa pomierzę obadam i wrzucę zdjęcia jak to wygląda u każdej z osobna. 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 31 Lipca 2021 @KlausKörner ładnie ci to idzie i mimo że są głodne to rosną elegancko, już widzę jak napuchną soczyście 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach