KlausKörner 880 Napisano 20 Czerwca 2021 Teraz, Morenn napisał: Wrzuć fotkę jak możesz Ahh, no tak🤣 Tutaj klon Orange sherbet 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Czerwca 2021 Zastanawiam się tyko ile czasu po tym zabiegu będzie odzew że wszystko ok. Zamuli na tydzień, czy szybciutko w 48h.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 21 Czerwca 2021 Siemanko. Dziś wydarzyła się taka o to sytuacja: To Orange sherbet, była za mocno skrępowana i urwała sobie top i jedno pięterko. Wyrośnie coś z niej jeszcze? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 21 Czerwca 2021 49 minut temu, KlausKörner napisał: Wyrośnie coś z niej jeszcze? Chwile zamuli i ruszy dalej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 21 Czerwca 2021 A szczyt puści czy jak po toping, czy poprostu freestyle z jej strony nastąpi i nie wiadomo czego się spodziewać? @Morenn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 22 Czerwca 2021 Lemon tree po cięciu podniosło się po 18 - 24godzinach, w ogóle nie zamulilo. Teraz po 48h było małe lst. Tak to wyglada Lsd Orange sherbet I tutaj mam pytanie. Czy usunąć te górne wiatrakowe? One całkowicie zasłaniają te szczyty które idą z dołu, a roślinie został urwany stożek i jedno piętro. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 22 Czerwca 2021 ***czy powinienem usunąć te górne wiatrakowe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Czerwca 2021 39 minut temu, KlausKörner napisał: czy powinienem usunąć te górne wiatrakowe? nie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 24 Czerwca 2021 (edytowane) Dzień 18. Lemon tree (HST metodą uncle ben) Lsd (bez treningu) Orange sherbet(topping a dokładniej samookaleczenie) jak pisałem wcześniej, za mocno przywiązałem szczyt i roślina podniosła się, tracąc szczyt i najmłodsze liście. Dochodzi do siebie. Edytowane 24 Czerwca 2021 przez KlausKörner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 24 Czerwca 2021 Za dwa tygodnie przełączam na flo. Mam nadzieję że w dwa tygodnie sporo podrosną, nadrabiając to co zostało odcięte. Miesiąc Wege wydaje się optymalny, czy jednak to za mało? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Czerwca 2021 10 godzin temu, KlausKörner napisał: Miesiąc Wege wydaje się optymalny, czy jednak to za mało? wystarczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 26 Czerwca 2021 (edytowane) Siemanko. Dzien 20 veg Mam parę pytań odnośnie ostatniej rośliny że zdjęć Orange sherbet. Najpierw zdjęcia. : LSD: Lemon tree: Orange sherbet : Pierwsze górne wiatraki podwinąłem do środka aby odsłonić szczyty. Tak czy inaczej roślina wygląda jak mutant. Jest bardzo niska, ma niemalże zerowe odstępy między piętrami. Formę salaty przyjęła. Nie lubi światła, za mocne dla niej? Mutant? Edytowane 26 Czerwca 2021 przez KlausKörner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Czerwca 2021 Godzinę temu, KlausKörner napisał: Jest bardzo niska, ma niemalże zerowe odstępy między piętrami. Formę salaty przyjęła. Nie lubi światła, za mocne dla niej? Mutant? zbija się, może wyżej światło daj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 26 Czerwca 2021 Godzinę temu, KlausKörner napisał: Mutant? Może być coś z genami, bo reszta się tak nie krzaczy. Spróbuj dać światło trochę wyżej tak jak pisze kolega wyżej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 26 Czerwca 2021 Tak kombinowałem ze to od światła, ale co wtedy z resztą? Reszta roślin normalna, nie będzie dla nich że szkodą? I czemu ta tylko tak reaguje? Tamta z lewej była ucinana, jej światło się przyda, czy jak oddale jeszcze to nie stracą na tym te zdrowe? Odległości mam... 50 do największej 58 do karla @Szym @Morenn Więc wszystko wskazuje, że to ewidentnie reakcja na natężenie światła? Ewentualnie może ją w róg boxa dać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 26 Czerwca 2021 @KlausKörner zawsze możesz podstawić coś pod te 2 panny co idą normalnie 14 minut temu, KlausKörner napisał: Więc wszystko wskazuje, że to ewidentnie reakcja na natężenie światła? To tylko przypuszczenie, musisz sprawdzić, żeby upewnić się gdzie leży problem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 26 Czerwca 2021 No dobrze. To dam jeszcze z 10cm wyżej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Czerwca 2021 Dzień 21. Panienki dostały dzisiaj z rana koktajl z aloesu, po pół litra na głowę. Odżywkę aloesową robi się z (uwaga) aloesu i wody. 😉 Do blendera wrzucasz liście aloesu i blendujesz. Gdyby ktoś chciał to mam ciekawy artykuł na ten temat. Na lemon tree wykonałem kolejny trening lst, tym razem na innych odgalezieniach. Orange sherbet, czyli zmutowana sałata pomimo karlowatosci ma 8 pięknych szczytów, pozbierała się po topingu, 6 z nich jest dobrze widocznych a 2 nie mogę na razie odsłonić. Mogę obciąć jej trochę liści ale nie wiem czy to rozsądne. Lsd rośnie swoim tempem. Treningu brak. Foty: Lemon tree Orange sherbet Lsd 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 27 Czerwca 2021 @KlausKörner widać że z sałatą jest dużo lepiej, to dobrze, niech bidulka sobie rośnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Czerwca 2021 A tych liści obciąć trochę? Jak myślisz? Tydzień wegu został. No, 9 dni. Czy lepiej czekać z 5 dni jeszcze I wtedy decydować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach