point.99 239 Napisano 29 Maja 2021 @onyx też tak myślę. To co napisałem wziąłeś za bardzo na poważnie ale może to dla tego że tak układam zdania. Piszę bezpośrednio i filozofuje przy tym ale gdyby wszyscy byli tacy sami to nie było by tak kolorowo😝 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 29 Maja 2021 Masz Bratku dobrą rękę Point. 99 mam nadzieję kolego że pomożesz merytorycznie jak dostanę nowe nasiona. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 29 Maja 2021 @KlausKörner następne też będziesz mieć od RQS? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 29 Maja 2021 RQS ostatnio coś kupa podobno, nie wiem z jakich powodów ale tak czytałem. Dużo nowych niekomercyjnych breederow pojawiło się na rynku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 29 Maja 2021 @Dzielnicowy Ja następne będę mieć z dutch-passion. Chciałbym przetestować kilka sklepów ale rynek jest spory i ciągle się coś zmienia. Gdzie ty kupujesz swoje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 29 Maja 2021 @point.99 ja mam zapas swoich, bawiłem się w to bardzo z przełomie 2014-2015 za zgoda testera wkrótce będę osa robił tutaj mam ich za dużo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 30 Maja 2021 (edytowane) Na 4 zdjęciu jak widać trochę chyba przegiąłem, usunąłem za dużo wierzchołka ale zobaczymy jak to będzie wyglądać za kilka dni 1 zdjęcie to FIM z wczoraj Edytowane 30 Maja 2021 przez point.99 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 4 Czerwca 2021 Po kilku dniach wygląda to tak. Nie znam się ale nie wygląda to tak jak by miało pojawić się kilka szczytów. Sami oceńcie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rysiekochucki 5 Napisano 13 Czerwca 2021 (edytowane) Czy w tym Homeboxie Q80 są w zestawie jakies regulowane pasy na których można zawiesić lampę, filtr i wentylator? Edytowane 13 Czerwca 2021 przez rysiekochucki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 13 Czerwca 2021 @rysiekochucki są pasy na filtr, ja swój wentyl mam na zewnątrz, co do lampy to każda powinna mieć w zestawie coś takiego, moja miała tylko że nie regulowane dlatego dokupiłem z regulacją wysokości. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 14 Czerwca 2021 31 dzień. Podasz naginania złamałem główny szczyt w jednym z krzaków. Wygląda to teraz tak. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 19 Czerwca 2021 36 dzień. 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 26 Czerwca 2021 Dzień 42. Za tydzień flo. Jedna jest mniejsza, może jest to wynik tego że w jednej z doniczek za mocno ubiłem ziemię, hmm? 4 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 26 Czerwca 2021 @point.99 o chłopie, masz rękę do roślin 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 26 Czerwca 2021 @Morenn dzięki. Marzy mi się większy namiot😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 26 Czerwca 2021 Wszystko idzie bardzo ładnie, pozdro mordo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 26 Czerwca 2021 ładne ładne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 26 Czerwca 2021 Amazing. Piękne. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 26 Czerwca 2021 @onyx @fxxx1337 @KlausKörner dzięki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 29 Czerwca 2021 45 dzień i ostatni dzień wzrostu, postanowiłem jutro przejść na flo ponieważ boję się o brak miejsca. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach