Tester 1,408 Napisano 14 Czerwca 2021 @Konto.paczkomat zdrowe są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 15 Czerwca 2021 @Tester Tak, oby tak do końca było 🙏💨 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yomanesko 70 Napisano 15 Czerwca 2021 Ladnie bede obserwowal 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 20 Czerwca 2021 Tak to wyglada obecnie. Błąd jaki zrobiłem to za płytko są posadzone… nie wiem czy nie będę musiał pomyśleć nad czymś co będzie pełnić role stabilizatora. Obawiam sie, ze jak podrosną jeszcze to będą ciężkie i może to sie zle skończyć.. browar na ślimaki działa bardzo fajnie bo w środku znalazłem ich całkiem sporo. Ogólnie chyba spoko idą, trochę są oskubane niektóre liście przez niewiadomo co ale poza tym nic złego się nie dzieje. Zdjęcia słabej jakosci bo robione w środku nocy 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 20 Czerwca 2021 @Konto.paczkomat ładne krzaki. Tylko pozazdrościć 😃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Czerwca 2021 A udał się fim, czy wyszedł topping? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 20 Czerwca 2021 @mirecki oby tak szły do końca🙏@KlausKörner wydaje mi się, ze na 4 sztukach się udał a na reszcie wyszedł toping… @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Czerwca 2021 To powodzonka. Będę zaglądał. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 20 Czerwca 2021 @Konto.paczkomat ładne roślinki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 2 Lipca 2021 Up. wydaje mi się, ze wszystko jest Ok. Niektóre liście są pogryzione ale nie ma tragedii. Co myślicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Lipca 2021 @Konto.paczkomat no niema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 11 Lipca 2021 Up. Póki co jest spoko, poza ślimakami… jest ich bardzo dużo i w sumie to nic nie pomaga. W browarze potopiło się ich mnóstwo, niby te granulki tez są ale chyba po prostu przez pogodę(wilgoć)jest ich zbyt duzo. Rośliny są spore wiec dadzą se radę ale jednak są podgryzane… wydaje mi się, że spowolniły ze wzrostem. Mają od 1m tak do 1.5m na oko. Z tego co patrzyłem na jednych wyszedł topping na innych fim a na innych nic, w sensie jakoś zle cięcie zrobiłem i nie ma nowych odrostów tylko jedna główna łodyga. Kolorki maja ładne, chyba papu nie brakuje . Jedna sztuka jest mniejsza i jakaś powyginana bo jest w innym miejscu tak w ramach sprawdzenia miejscówki i generalnie jest lipa bo dojście jest hardkorowe, dosłownie jak przez dżunglę i niby to plus ale mało jest światła przez te krzaki i drzewa wiec słabo się rozwija. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Lipca 2021 @Konto.paczkomat dolomit sypiesz i jakiś azot ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 11 Lipca 2021 @Andi nic jeszcze nie dostały odkąd żyją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Lipca 2021 @Konto.paczkomat to niedobory mogą pokazać się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 12 Lipca 2021 @Szym @Andi Miesiąc temu wleciały na out i na start dostaly ziemie biobizz all mix. Na zdjęciach liście wyglądają na trochę jasne ale na żywo wyglądają zdrowo tzn normalnie. Podpowiecie mi co im polać przy takim stadium? Teoretycznie papu, które było w kupnej ziemi juz się skończyło. 10 maja pestki byly w wodzie a około 14 maja wyszły już z gleby @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Lipca 2021 @Konto.paczkomat dolomit podsypać i azofoski @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 12 Lipca 2021 @Szym jesteś w stanie podpowiedzieć jakie pojemności obu produktów zamówić tak na oko? Żeby nie zostało mi tego duzo bo nie mam gdzie trzymać hehe. Jeśli chodzi o dawkowanie to po małej garści jednego i drugiego styknie? Czy dolomitu większa garść? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Lipca 2021 @Konto.paczkomat dolomitu kilka garści wokół łodygi, azofoski to z garść, azofoska to mocny nawóz, kup se dolomit 25kg wywalisz najwyżej, azofoska to nie wiem jakie są obecnie opakowania najmniejsze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 13 Lipca 2021 @Szym wleciał już dolomit + azofoska @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach